Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina w dupe

Kobiety ktore nie uprawiaja seksu analnego

Polecane posty

Gość gość
Przecież seks analny to dodatkowe urozmaicenie życia erotycznego. Jeśli nie chcesz, nie rób tego, jednak większość facetów lubi to, ponieważ dziurka analna jest węższa od c*pki. To daje większe doznania partnerowi.

Gość Kasiaaa28
Chora to jesteś ty. Nie wiesz co to prawdziwa miłość.

Gość kicia_xxxx
Wachanie czyjejs smierdzacej du.py?

Gość Kasiaaa28
Kto sie podszywa pode mnie? Lubile jak mnie chlopak pcha w odpyt i tyle. Lubie ten bol. Zaraz mam orgasm.

Gość malaczarna077
Kasia28 co ty w tym takiego fajnego widzisz? I jaki orgasm? Przeciez to nie mozliwe.

Gość Joanna anna
Radzę wziąć mydło i dymać się jak pedały. Powodzenia:p

Gość gość
masakra jakaś, mam 29 lat niedawno pierwszy raz to robilam, ale żeby ktos wkladal mi penisa w odbyt... chyba bym zabila :D jak mozna sie tak zeszmacic :D co wy macie w glowach :D nie wystarczy wam zwykly seks :D

Gość malaczarna077
Za to moj facet lubi jak mu wkladam wibrator w pupe i robie loda. Mowi ze nie ma wiekszego odlotu.

Gość Kutassis
Kiedys walilem taka fajna czarnule i przez przypadek wypadek wypadlo jej cos z tylka. Zolta smierdzaca maz. Ble.

Gość gość
Ochyda :O

Gość gość
jak moj facet sie nie zgodzi zebym mu nasrala na twarz to odejde:D

Gość kicia_xxxx
Kiedys jeden facet zmusil mnie do seksu analnego i w dodatku kazal mi dokonczyc ustami. Nigdy juz sie z nim nie spotkalam.

Gość gość
nie sądzę, żeby mój był biseksualny, więc na pewno nie odejdzie do faceta

Gość Kutassis
I tak robicie wszystko co facet powie. A tu takie. ze one to w djupe to sie nie rypia... A ja tylko powiem 'wypnij sie' i ona juz czeka z tylkiem gotowym!!!

Gość gość
Kurcze zeby ktos mnie wydymal w djupe. Kutassis skad jestes? Ty chyba taki meski jestes..

Gość Kutassis
Jestem z Kielc. A ty doobra djupa jestes?

Gość gość
na wizażu jest temat o seksie analnym, tam każda robi to dla "teżeta",nawet jak potem skamle z bólu. a jak któraś mówi, że się waha to ją przekonują, żeby jej partner miał przyjemnie. któraś się żaliła, że jak ona się rozmyśla w ostatniej chwili to jej partner i tak w nią wchodzi to jej doradzały żele, żeby się rozluźniła i dała mu przyjemność. także anal jest dla żałosnych desperatek, mentalnych niewolnic swoich panów.

Gość Kutassis
Tak one wpierw chca a potem ze boli. Wy wszystkie jestescie...

Ból nie może być powodem do przerwania stosunku analnego. To normalne że pierścień miłości (tzn mięśni wokół wejścia do pupy) musi mieć czas żeby się nieco rozciągnąć, i początkowo kobietę musi boleć. To normalne. Niektóre nawet mdleją, ale później jest już tylko przyjemność. To śmieszne jeżeli kobieta przerywa anal tylko dlatego że boli. To tak jakby nie chciała umyć rąk bo woda jest mokra :)

Gość gość
Te nikolas wsadz se w doopsko i nie przerywaj bo boli :O Całe życie z kretynami:O

I wcale nie musi boleć. Wejście do pupy można rozciągać powoli. Najpierw jeden palec, potem dwa, wreszcie penis.

Gość gość
to rodzaj seksu dla facetów o gejowskich zapędach i nic tego nie zmieni

Gość Kasiaaa28
Oj jak mnie taki jeden kiedys pykal w kakalko bolalo, bolalo.

"To śmieszne jeżeli kobieta przerywa anal tylko dlatego że boli." Nastepny fan analu , z seksu muszą czerpać przyjemność obie strony . Nie ważne ze duupsko boli, byle taki z małym fiutkiem był zadowolony bo w gównie umoczył.🖐️

Gość lggllo
ja nie wiem co wy widzicie w analu.. oral, pissing jest fajny, różne fajne pozycje ale anal.. naprawdę chcecie wsadzać komuś kto tym otworem wydobywał nie tak dawno niestrawione resztki pokarmowe? :O (i nieważne że wszystko jest czyste) ja mam jelito wrażliwe od zawsze, często się wypróżniam, więc może dlatego mam taki uraz... w każdym razie, nie mam nic do ludzi którzy to lubią, ale ja się na to nie zdecyduję.

Gość gość
kocham anal

Gość gość
Masażysta z 10 letnim doświadczeniem oferuje masaż leczniczy i relaksacyjny całego ciała. Dostosowuję się w pełni do potrzeb Klienta. Zapraszam na terenie Śląska. Gwarantuję profesjonalizm i satysfakcję. email: masazdlapan@op.pl tel. 887-621-098