Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile trwają u was ciche dni

Polecane posty

Gość fahanaka
to, że nie ma cichych dni, nie oznacza, że małżeństwa są zgodne ;) ale w tym tkwi cała sztuka, by móc znaleźć rozwiązanie, które satysfakcjonuje oboje i oboje czują się przy tym szanowani :)

Gość gość
U niego nikt nie rozmawiał, tylko wszyscy słuchali jego mamy. A wiecie jak tam wygląda np. Wigilia. Stół stoi koło telewizora i tak dłubią sobie karpia i oglądają. xxxxxxxxxxxxxxxxx a wystarczy nacisnąć na guzik, telewizor wyłączy się - wiem, to nie metoda, ale ... zawsze można z ukochanym przyjąć zasadę - w czasie kolacji wigilijnej wszelkie urządzenia emitujące dźwięk zostaną wyłączone.; Trochę chęci tylko trzeba!

Gość fahanaka
mój mąż jest z rodziny "rozwiedzionej", teściowej nawet nie znam, generalnie wzorców też nie miał. A umie rozmawiać. Żyje nam się dobrze i w zrozumieniu. Nie zawsze można faceta tłumaczyć "wychowaniem". To kwestia charakteru. Takich mężów sobie wzięłyście.

Gość majka1111111111
man też żyło się dobrze i żyje się dobrze gdyż cały czas milczałam miałam nadzieję że to chwilowe kłopoty siostry ale mam już dość życia w cieniu jakiejś baby nawet jeśli jest to siostra czy to ja jestem jakaś niewyrozumiała?

Gość majka1111111111
dodam jeszcze że ona ma 30 lat i ma męża któremu też przeszkadza ciągłe zdanie brata z którym ona się niestety bardzo liczy czy to wszystko jest normalne?

Gość gość
wystarczy odstawić od łoża