Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamammamamanamm

Co sądzicie o kierunku studiów filologia niderlandzka

Polecane posty

Gość mmamamamamam
Wiec jaki kierunek polecasz jeszcze do studiowania, aby 100% pracowac w korpracji, ze znajomoscia 4 jezykow obcych i jak dodam czeski to z 5

Gość gość
To zależy co konkretnie chcesz w tej korporacji robić. Nie odpowiedziałeś na to pytanie.

Gość mmamamamamam
"wczoraj miałeś takie intratne propozycje pracy w Europie i nie tylko, a dzisiaj tylko 2 tys. i customer service cię zadowalają?" czytalem oferty, a prace w Sony mam w kazdej mozliwej chwilii ze wzgledu na to, ze moja ciocia objela tam wysoka postawe po studiach filologicznych. Nie chce isc pod jej "koryto" tylko sie wybic i pokazac, ze sam potrafie, dlatego pytam o rady.

Gość mmamamamamam
Pracowac z klientami z zagranicy, umowy, kontrakty bezsporednie, e-maile itp Po drugie nie intersuja mnie zbytnio standardy firmu typu "biedronka" (chodz to potezna firma), tylko mowa tu w moim przypadku o firmach bardziej miendzynarodowych

Gość gość
warto isc na takie studia

Gość gość
wczoraj miałeś propozycję pracy w Sony, dzisiaj w Philipsie- weekend, ty nie masz konkretnego wykształcenia, a rozchwytują cię jak ciepłe bułeczki :-P

Gość mmamamamamam
Człowieku specjalnie nie podaje właściwej nazwy firmy.

Gość gość
nie sciemniaj, bo walisz prowokacje zupełnie bez sensu i własnie eleganco wpadłeś :-P

Gość mmamamamamam
w ogole nie wpadlem i w ogole nie sciemniam. pisze nazwy firm, mozliwe do porowania. to ty w koncu uwierz, a nie bawisz sie w Sherlocka

Gość gość
nie muszę bawić się w sherocka- nudzę sie jedynie ;), poza tym wczoraj 20 tys. zł to była dla ciebie kwota niewielka, a dziś spadłeś do 2 tys euro??????

Gość mmamamamamam
20 tys zloty(na pół roku ), jak i 2 tysiace euro (miesiecznie) są to kwoty niskie, ale POWTÓRZĘ na początek wystarczające

Gość gość
dobrze, niech cie będzie- smieszny jesteś z tymi swoimi fantazjami na temat pracy, ale ok- twoje zycie

Gość mmamamamamam
a jak sie nudzisz to idz sie ponudz gdzie indziej bo ja tu potrzebuje rady i komentarzy. twoja opinie znam, dziekuje za wypowidzenie sie, ale w tym niedowierzaniu pozostan :)

Gość mmamamamamam
dla ciebie to fantazja, dla mnie rrzeczywstosc

Gość gość
zadnej rady nie potrzebujesz, bo przecież jak ktoś ci radzi żebyś zrobił jakiś konkretny kierunek, to ty dalej idziesz w zaparte, że języki ci wystarczą, więc po co zadajesz pytania na forum????

Gość gfgfdgdg
Wiec ja sie pytam jaki kierunek mam jeszcze zrobic, aby pracowac z klietnami, odbierac e-maile, jezdzic na bezposrednie spotkania ?

Gość gość
jakikolwiek- administracja, prawo, politologia, coś z finansami- cokolwiek, bo sama znajomość jeżyków- jak napisała ci dziewczyna prowadząca rekrutację w korporacji- nic ci nie da, i przestań być taki pewny siebie, bo to równiez nie działa na twoją korzyść- juz ci wczoraj pisali: troche pokory

Gość mmamamamamam
To ja sie pytam :D no wlasnie to samo pytanie, co kolega/kolezanka wyzej

Gość mmamamamamam
"administracja, prawo, politologia, " o matko jedyna, lepiej się nie wypowiadac, są to kierunki kompletnie bezprzyszlosciowe i mnostwo osob po nich na bezrobociu siedzi, wiec cos o tym, bo sam dostalem sie na prawo i zrezygnowalem

Gość gość
powodzenia i uważaj żeby ci zyłka w d***e kiedyś nie pękła ;)

Gość mmamamamamam
jestem bi wiec peknac kiedys moze, ale raczej z przyjemnych powodow :) dzieki, wzajemnie-powodzenia :)

Gość gość
też pracuje w rekrutacji i gdybyś zgłosił aplikację to na pewno bym Cię przyjęła

Gość gość
prawda jest taka: co osoba to inne zdanie, ja uwazam, ze super pomysl, super kierunek z przyszloscia

Gość gość
a na jakiej podstawie byś go przyjęła?

Gość gość
Potrzebujemy osoby ze znajomością kilku języków. Poprzez takie cele każda firma oszczędza ogromne kosztu. Po co mam płacić każdej osobie za rozmowę z klientem, jak mogę mieć jedną osobę, którego wyśle w tym przypadku do 4 klientów

Gość gość
G Potrzebujemy osoby ze znajomością kilku języków. Poprzez takie cele każda firma oszczędza ogromne kosztu. Po co mam płacić każdej osobie za rozmowę z klientem, jak mogę mieć jedną osobę, którego wyśle w tym przypadku do 4 klientów

Gość gość
super pomysł