Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DDRR i DDA

Syndrom DDRR i DDA

Polecane posty

Gość gość
Pfff to zczaicie to... moja luba tez jest DDA ..od wielu miesiecy probuje do niej dotrzec...jest croaz lepiej...ostatnio powiedziala mi ze mnie kocha i ze wie ze mna chce byc bla bla....tylko dalej wisimy w prozni bo to tylko slowa a dalej ma obawe o zmiane swojeo zycia...problem jest gdzie indziej - w jej przyjaciolce ktora tez jest DDRR i DDA i ogolnie ona ma w d***e facetow, faceci to zlo itd gardzi nimi i jak cos to traktuje ich jako zabawke bo to i tka smiecie...i to samo wpaja mojej. jak jest juz dobrze i fajnie to pojawia sie przyjaciolka i jeb. JAK TO PRZESKOCZYC ?:)

Gość gość
i to sie nazywa problem;]

Gość gość
namówić lubą żeby razem z przyjaciółką poszła na terapię

Gość gość z 1636
HE HE HE widze jak za rece razem ida usmiecniete :)

Gość gość
DDRR - dorosłe dzieci rozwiedzionych rodziców

Gość gość
A jesli moi rodzice nie są po rozwodzie tylko 20 lat żyją w separacji, to czy ja jestem DDRR ? ;-)

Gość dorek korek
Ja jestem dda i ddrr 2 w 1 :-(

Gość gość
praca nad soba, glowa do gory i jazda!

Gość gość
Dobrze, że nie 3 w 1, tylko 2 w 1 :-D zawsze to jakiś pozytyw :-D

Gość gość
DDA - dorosłe dziecko alkoholika I DDRR - dorosłe dziecko rozwodnika I to po co to jest to drugie R ? :-)

Gość gość
Dorosle dziecko rozwiedzionych rodzicow.

Gość RIPe
Dzis w internecie taka opinie znalazlem (by Wiarus) "Chcesz usłyszeć kiedyś od kobiety przez telefon, że dziecko, które Ci urodziła to oczy ma po jednym, a uszy po drugim facecie ? Chcesz żeby jednego dnia zrywała z Tobą, a po dwóch miesiącach pisała że tęskni, a jak nie wrócisz do niej to będzie się mścić ? Chcesz żeby Ciebie obwiniała za to, że w******a cię z mieszkania by się spotkać z innym facetem ? Niektórzy ludzie mają g***o w głowie i nadają się do szpitala psychiatrycznego, a nie do związku na stałe. Poza tym to skąd masz to wiedzieć co jej właściwie dolega ? Nie jesteś biegłym psychiatrą by to sprawdzać. Ważne, że na świecie również są NORMALNE kobiety. Takie kobiety NIGDY nie dojrzewają do bycia partnerką na stałe. Są rozchwiane emocjonalne i prędzej czy później znajdą byle powód by się od Ciebie odsunąć. To są specjalistki od wkładania kija w szprychy. One inaczej nie potrafią. Posiadają ciało kobiety, ale emocjonalnie są małymi dziewczynkami. Jednocześnie chcą być blisko Ciebie, a również się tego boją. To jest szpital psychiatryczny. Daj spokój z psychozami bo to sensu nie ma. Zdrowia szkoda." i "Nie jest w stanie stworzyć związku bo im bliżej jest z kimś związana tym bardziej zaczyna ją ta sytuacja ranić. Im bliżej partnera tym ona bardziej zaczyna się dusić. Związek to dawanie z siebie, a dłuższa perspektywa zakłada emocjonalną więź z drugą osobą. Ona bardzo by tego chciała, ale zwyczajnie nie potrafi. Dlatego będzie mówić jak to bardzo Cię kocha, ale faktycznie w myślach będzie się od Ciebie odsuwać. Słowami będzie zapewniać o jednym, ale jej zachowanie będzie wskazywać na coś innego. I gdy już Cię odsunie to znowu zacznie przyciągać bo będzie się obawiać utraty partnera. Koniec końców ona emocjonalnie rozsypie się na kawałki. Psychika takich kobieta to jest ruina. Najczęściej kończą w samotności, a po drodze z upływem lat mają co jakiś czas kochanków z którymi nie są już emocjonalnie związane. Gasną i koniec historii. A obok nich chodzą po Ziemi chętne gorąca męskiego ciała NORMALNE kobiety. Im należy dać szansę i przy okazji sobie samemu."

Takie kobiety NIGDY nie dojrzewają do bycia partnerką na stałe. Są rozchwiane emocjonalne i prędzej czy później znajdą byle powód by się od Ciebie odsunąć. To są specjalistki od wkładania kija w szprychy. One inaczej nie potrafią. Posiadają ciało kobiety, ale emocjonalnie są małymi dziewczynkami. Jednocześnie chcą być blisko Ciebie, a również się tego boją. To jest szpital psychiatryczny. xxx troche prawdy w tym jest ale z tym szpitalem to przegięłaś :D:D:D wystarczy poddac sie terapii ;)

Gość gość
ripe ma rację jestem dda i jestem koszmarnym końcem.........coc walcze już od .........25 lat..

Gość gość
czy Twoje czy nie ale swięte.....

nie wiem kto pisał te złowan na necie ale to dowód że na netowe sensacje trzeba tez miec dystans:P