Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzice Oliwki

Nasza 3 letnia córeczka nie chce nigdzie jeździć autem

Polecane posty

Gość Rodzice Oliwki

Na myśl o wyjeździe reaguje płaczem. Fakt ten tłumaczy, że ludzie się na nią będą patrzeć. Prawda jest taka, że patrzą bo ma piękne jasne kręcone włoski i wogóle jest ładna chyba ponad przeciętność ale tak przecież nie może być, od trzech miesięcy nigdzie nie byliśmy. Co robić?

Gość gość
hahaha .

Gość gość
mój syn nie chce nigdzie wychodzić do ludzi bo mówi ze nie chce żeby do niego zagadywali :/ niestety nie idzie go przekonać że nie wszędzie i nie wszyscy zagadują do dzieci

Gość gość
śmieszne

Gość gość
Może jest wlaśnie brzydka i patrzą na nią co za brzydkie dziecko i krzywią się na nią , dla ciebie wiadomo najnaj chociaż oka by nie miała a dla ludzi niekoniecznie .

Gość gość
A co w tym takiego smiesznego?

Gość gość
Co z tego że ładna jak głupia .

Gość gość
Sam jestes głupi

Gość gość
Mało że głupia to już zakompleksiona ,nie pojedzie bo ludzie się patrzą to ja znam taką jedną co ma 10 lat i podobnie się zachowuje ,nie wiem kto jest głupszy mama -autorka czy głupią z dziecka robi .

Gość Rodzice Oliwki
Nie piszę żeby się chwalić ale proszę o radę może ktoś miał taką sytuację? A to że jest ładna to nie jest tylko moja opinia ale to nie ten temat

Gość gość
no trudno na siłę dzieciaka nie wsadzisz do auta bo nie ma sensu .A tylko autem nie chce jeździć ,rozumiem że nie wychodzi wcale z domu bo się na nią patrzą .

Gość Rodzice Oliwki
Z domu na spacer wyjdzie ale do miasta autem to nie ma mowy. Dobrze się rozwija dużo wie ale boję się , że jak tak dalej pójdzie to bedzie zacofana

Gość gość
A gdzie ty mieszkasz na wsi ? bo może jakiś ogrom miasta ją przeraża .

Gość Rodzice Oliwki
Tak mieszkamy na wsi . Boi się większego hałasu to fakt ale żeby aż tak?

Gość gość
ma cos z glowa ewidentnie. Idz do psychiatry bo to jakas fobia spoleczna. Wyrazy wspolczucia.

Gość gość
No to myślę za masz odpowiedz ,to jest małe dziecko i dla niego wszystko jest 2 x większe i głośniejsze niż dla nas więc nic na siłę i bez krzyku ,kup jakieś fajne książeczki gdzie są elementy miasta duże budynki ,dużo aut i ucz ją i pytaj czy by chciała jechać cos tam fajnego zobaczyć co widziała w książeczce moze powoli się przekona . a moze małe przekupstwo że tam są fajne sklepy z fajnymi zabawkami że pojedziecie zobaczyć .

Gość gość
autem nie chce jezdzic, bo kojarzy ze do miasta jezdzicie autem, tez uwazam ze zaczac nalezy od oswojenia z miastem, halasem, r****m

Gość gość
No i to proste wszystkie baby sa p**********e 3abylo miec syna a nie rozowego bachorai pewnie ja ubierasz na rozowo to i sie patrza nie cierpie malych dziewczynek

Gość Rodzice Oliwki
Gościu z 22,04 to nie jest forum dla downów więc daruj sobie i znajdź odpowiednie i tam się wypowiedz

Gość gość
to załóż jej taką siateczkę na okno od słońca i powiedz że je teraz nie będą widzieć

Gość gość
hahahah nastepna mamusia , może ona jest brzydka i dlatego patrza hahahha ale mnie babsko rozmieszylo, nastepna mamuska

Gość gość
Kobieto! ponad przecietnosc to mze być dla ciebie, dla innych może być brzydkim dzieckiem, jak można nie mieć za grosz krytyki względem siebie i dzieck, boze szok

Gość gość
czemu większość kobiet piszę nie na temat odpowiadajcie na pytania a nie robicie wywody czy jej dziecko jest ładne czy nie !!!!

Gość gość
Fobia spoleczna, dziecko ma cos z glowa może to od tych kręconych lokow?pieknych

Gość gość
wiesz dlaczego? Bo jak czytam o kolejnej mamusce takich dzieci to mi się slabo robi, takie dzieci sia rozwydrzone,i wszystko im wolno! widać to jak taka mamuska z takim dzieckiem wyjdzie na ulice,lub pojdzie do znajomych, zapatrzona w nie,nie widzi ze dzieciak rozrabia a ona nic nie reaguje!

Gość gość
Wiecie co ludzie to co wy piszecie to sa totalne głupoty i bzdury. Jedna osoba tylko konkrety napisała a reszta to nieprawda. Jestem matka oliwki i te wasze gadki wołaja o pomste do nieba.

Gość gość
Szczeniak ma po prostu nie po kolei w glowie. Krotko mowiac - kretynka z bachora jest.

Gość gość
D*pku z 11,44 ty mysl co piszesz. Sam jestes kretynem i won mi z tego forum. To jest dla powaznych ludzi piszacych konkrety

Gość gość
Jak dla mnie to rozpieszczony bachor i tyle w temacie .