Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzice Oliwki

Nasza 3 letnia córeczka nie chce nigdzie jeździć autem

Polecane posty

Gość gość
Spadaj. Pilnuj swoich bachorow.

Gość gość
Autorko mój synek jak miał niecałe 2 lata też miał podobnie za cholerę do auta nie wsiadł,aż kiedys się wkurzyłam i na siłę go wsadziałam i pojechalismy,nastepnym razem nie było problemu,a jak to nie pomoże to może warto iśc z dzieckiem do psychologa?

Gość gość
No jasne biegajcie z byle problemem do psychologa . Wsadzasz dzieciaka do auta ,zapinasz w fotelik i jedziesz . Co to za problem ? jak płacze to przestanie

Gość gość
No jasne biegajcie z byle problemem do psychologa . Wsadzasz dzieciaka do auta ,zapinasz w fotelik i jedziesz . Co to za problem ? jak płacze to przestanie

Gość gość
Oliwce jak tylko sie wspomni o aucie to jest taki płacz az prawie wymiotuje. Ona boi sie hałasu

Gość gość
To już jest większe dziecko i nie powinno bac się samochodu,może ten psycholog to dobry pomysł,a na odległosć widać że to rozpuszczony bachorek

Gość gość
Bachory to ty masz. Ja mam corke ktorej chce pomoc a nic na siłe.

Gość gość
Pojedź może raz i drugi do lasu z nią na spacer, gdzie nie ma ludzi, żeby auto jej się też z czymś tajnym kojarzyło. Z tą osłonką na okno też dobry pomysł. Może też na wyjazd w jakieś miejsce gdzie są ludzie mogłabyś zabrać jakąś jej koleżankę? Dzieci zajmowałyby się sobą, razem się bawiąc, a to odwróciłoby uwagę małej od innych ludzi.

Gość gość
No niestety autorko ale twoje dziecko to rozpieszczony bachor. A tekst :"prawda jest taka, że patrzą bo ma piękne jasne kręcone włoski i wogóle jest ładna chyba ponad przeciętność " jest żałosny .

Gość gość
Maz chciał ja autem zabrac do lasu ale ona nie chciała. Pojechała ale tylko na rowerku. Mowi ze bedzie tesknic za domem. Chce ja zabrac narazie tez na rowerku na plac zabaw do miasta bo my na wsi mieszkamy

Gość gość
ale co to znaczy ze ona nie chce jechać samochodem ?

Gość gość
Poprostu boi sie jazdy autem

Gość gość
Jak se coś stanie i będzie musiała jechać gdzies dalej do lekarza to tez nie pojedziecie ? bo ona nie chce?

Gość gość
Poprostu boi sie jazdy autem

Gość gość
no i co z tego ze się boi ? jak ma się z tym oswoić skoro nigdzie z nią nie jeździcie ?

Gość gość
Kiedys jezdziła uwielbiała jezdzic. Od czerwca tego roku zablokowała sie i nie chce

Gość gość
Wsadzasz ja do fotelika w samochodzie i co sie dzieje ? co robi ?

Gość gość
Nawet nie. Ona wogole do auta nie wsiadzie. Teraz to małymi krokami bawimy sie koło auta i do srodka wchodzi ale zaraz wychodzi. Siedzi tez mi na kolanach z przodu

Gość gość
Probujemy ja namowic do jazdy z kazdej strony ale sie zablokowała i nie da sobie przetłumaczyc.