Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marty___

czy mogłam zajść

Polecane posty

Gość marty___

Mam 21 lat, wczoraj poszłam na imprezę, miałam dni płodne, nie zabezpieczam się, bo nie mam już długo chłopaka. Wypiłam trochę i poszłam z jednym fajnym do pokoju, nie miał gumki kochaliśmy się analnie, skończył we mnie. Poszłam spać, rano na majtkach miałam pełno czegoś zaschniętego, wiem że cześć tego to mój słuź, bo w płodne i do tego podniecona to jestem bardzo mokra, ale część to pewnie jego nasienie, które w nocy wypłynęło ze mnie. Czy jest szansa, że zaszłam? Co mam robić?

Gość gość
o tempora o mores, a uważasz że jak się bzykasz analnie, to gumki nie potrzebujesz? a co z chorobami wenerycznymi????o innych aspektach już nie wspomnę

Gość gość
Gdzie rozum w tym wieku.Bzykać się bez zabezpieczenia.Impreza i od razu otworzona piczka,która jest głową..

Gość gość
Czy był to pierwszy raz

Gość marty___
Wiem, że to nie było złe, ale dawno nie miałam sexu i płodne to bardzo mi się chciało, a alkohol zrobił też swoje. Stało się i już. Czekam na sensowe ocenienie szans na ciąże i rade co robić, a nie ocenianie mnie.

Gość gość
Była chcica na bzykanie bez zabezpieczenia trzeba kompletować wyprawkę dla niemowlaka.To przemówi do rozumu.

Gość gość
NA 100% NIE MOGLAS. W końcu to seks analny

Gość gość
100 razy próbowalismy analnie ale boli nie do wytrzymania ;/ jak wy to robicie???

Gość gość
Boże, że Ty się nie wstydzisz tego napisać. Dobrze rozumiem, że obcy facet wziął Cię bez gumki na imprezie w tyłek do końca. Dziewczyny trzeba się szanować!

Gość gość
Nie boli jesli jesteś rozluźniona, partner jest delikatny. Ważne jest też nawilżenie, bo inaczej może na prawdę boleć. Pjur med mają fajne zele.