Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieguska27

niedozwolone znaki

Polecane posty

Gość Pieguska27

Jest wiele osób, które mają słomiany zapał w różnych sferach życia. Ciężko jest dobrąć z czytaniem ksiązki do końca, po raz koeljny próba rzucenia palenia, dieta, przez którą tymrazem przebrnę, bo przecież na pewno ją zacznę od jutra... Dużo pomysłów w głowie, a tak ciężko je zrealizować. Strach, niemoc, słomiany zapał. Jak się wziąć za siebie skutecznie? Bez wymówek i zacząć właśnie od dziś? Moje główne problemy, z którymi chicłbym sobie poradzić to: palenie, słomiany zapał, zaczynam i nie kończę wielu rzeczy, np. wspomniana książka. Lubię cwiczyć, a ciężko mi się zebrać, chcę się lepiej odżywiać i umieć wychować dobrze dziecko, tylko jak to zrobić kiedy ma się problem z samym sobą. Ciągła gonitwa myśli, próba ucięcia tych złych i wskrzesania dobrych. Ciezko to pzychodzi stoją 8 godzin w pracy i pakując mięso. Z dyplomem w kieszeni. Jeśli ktoś chce pogadać i również się zmotywopwać do działania, obojętnie w jakiej sferze, myślę, że w grupie bezie łatwiej. Otwarta jetsem na propozycje. Pozdrawiam To tak po krótce i ogólnie, wiecj jeśli się znajdzie jakaś zagubiona dusza. Ogólnie nie lubię się zadręczać, ale w mojej głowie już coraz wiecej myśli,m nerwy ustają po dłuższym czasie, nie podoba mi się to, chcę to zmienić, a psycholog drogi.:)

Gość gość
co ty p********z?

Gość gość
o czym Ty do mnie rozmawiasz ?

bo tu same półmózgi siedzą, co więcej niż trzech równoważników zdań nie są w stanie objąć swoim kurzym móżdżkiem a co do słomianego zapału... spróbuj zapisywac sobie w kalendarzyku zadania na każdy dzień, nie za dużo - dwa-trzy i może to Cię zmobilizuje? zobaczysz, że nie jest tak trudno sie ogarnąć, że to nie jest dużo roboty :)

Gość pkjhggfdbghhjhhhhhkuj
Musisz sobie zadac pytanie czego tak naprawde chcesz. Jezeli chcesz osiagnac cel to go osiagniesz, to zalezy tylko od Ciebie. Jezeli naprawde chcesz.