Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od trzech dni czuje zapach trupa

Polecane posty

Gość gość

albo raczej zapach kadzidel lub cmentarza.nie mieszkam ani kolo cnantarza,wszyscy sasiedzi zyja.co to moze byc?

Gość gość
to powaznie pytanie

Gość gość
Chcesz naprawde usłyszec co ja myslę .........Myślę że masz złego ducha koło siebie Serio!!

Gość gość
ja wam powiem,ze czesto zanim sie z kim spotkam ale jeszcze nie wiem o tym to czuje jego zapach...wiec moze ktos zmarl a ja jesczce o tym nie wiem?czy ktos ma podobnie?

Gość gość
Ja mam, czuję to od kobiet na chodniku w dni upalne, aż dech muszę wstrzymywać i szybko uciekać żeby mnie nie szarpało :-)

Gość gość
o bardzo smieszne:O

Gość gość
jesteś w jakimś miejscu ezoterycznie, o którym na razie nic nie wiesz, ale czujesz zapach. Dowiesz się niedługo, bo coś się zapewne wydarzy. To tak jak ze snem, gdzie coś się śni, a potem rozumiesz dlaczego tak Ci się śniło. Jesteś jakieś młode medium czy 'cóś' ? :)

Gość gość
To znaczy że musisz uważać bo twoje zycie jest zagrożone.

Gość gość
no uważaj na siebie, na ulicy i ogólnie, uważaj. Nie przechodź pod rusztowaniami, nie wybieraj się na łódkę. UWAŻAJ. Coś Ci daje znaki, nie rozumiesz tego, więc bądź ostrożna.

Gość gość
"Obecność się oglądało? ;)

Gość gość
a co to jest Obecność?

Gość gość
Ja tak kiedyś miałam na klatce schodowej. Taki intensywny zapach, jakby ktoś ryby smażył. Po tygodniu okazało się, że to sąsiadka z najwyższego piętra umarła i leżała na sofie przez tydzień, gdzie to było lato i codziennie po 30-35 stopni :o

Gość moj topik
na pytanie czy jestem medium..troche???czesto mam sny prorocze a niektore to doslownie jakbym film ogladala:Orowniez przypominam sobie zapachy dawno niewidzianych osob a potem je nagle spotykam.z duchami rozmawiam ale tylko przez sen(na szczescie).raz w zyciu mialam wizje,tzn.widzialam przedmioit ktory jeszcze nie stal w danym miejscu a po kilku miesiach stal.to byla fotografia.niby blahostka ale tak bylo.nie staszcie mnie Obecnoscia:O

Gość gość
to niezle roblae musialy sie wylegnac w tej sasiadce co tydzien lezala.

Gość gość
widzisz jak trafiłam z tym medium? Ja poczułam zapach miejsca w którym przebywał mój ojciec jak umarł. Byłam gdzie indziej i nagle ten zapach do mnie przyszedł. W miejscu dziwnym i wiedziałam w tym momencie, że mój ojciec mnie odnalazł na środku drogi i przyszedł powiedzieć, ze jest już szczęśliwy, ze nic go nie boli i idzie sobie załatwiać swoje sprawy.

Gość moj topik
a nie wiesz jak sie tego pozbyc?tych przeczuc,snow i zapachow?bede wdzieczna za pomoc.

Gość gość
Ja tez czuje zapachy raz popsute mleko , potem sie okazało ze dziadek mojego faceta tak pachniał przed śmiercia a raz czuje piekny zapach jakby rózą i to babcia jego :) A innym razem czuje inne zapachy i az mnie ciary przechodza i sie boję

Gość gość
I bardzo wyczuwam atmosfere panujaca gdziekolwiek raz szczescie raz , żal i smutek albo smierc okropnosc nie pozbedziesz sie tego poprostu masz intuicje dobra i z tym musisz zyc

Gość gość
Kup se air wick

Gość moj topik
albo wyczuwam intencje ludzi,czasem jak sie na kogos spojrze albo poda mi ktos reke to mnie odrzuca albo czuje cieplo.to akurat jest ok ale ja niechce czuc zapachow ani gadac z duchami przez sen:Oaz mi dreszcze przechodza teraz

Gość gość
Nie wiem jak się tego pozbyć. Myślę, że tego nie należy się pozbywać ,a starać się to rozpoznać i zinterpretować odpowiednio, zrozumieć. Nie wiem jak Ci to dokładnie wytłumaczyć. Na pewno nie trzeba reagować paniką, bo to nic nie da. Jak masz takie odczucia i sygnały, to zawsze coś zwiastują. Przyuważ tylko. Nic z tym nie zrobisz raczej, chyba że nagle staniesz się mniej wrażliwa, a to się chyba nie uda prawda?

Gość gość
miałam tak dwa razy, że przyśnił mi się taki dziwny, inny sen, gdzie było pelno krwi i co się okazało. Zginął mój kuzyn, potem chłopak. Dziwne to były sny, inne niż wszystkie. Teraz wiem, że zwiastowały ich śmierć, ale jak to mogłam odgadnąć, czy zapobiec. Nie dało się. Wiem że miałam znaki, ale ... :(

Gość gość
skąd wy wiecie jaki jest zapach trupa?

Gość gość
no właśnie miałam zapytać o to samo, niby wiem z opisów, ale sama nigdy nie poczułam i obym tego nigdy nie doświadczyła.

Gość moj topik
juz probowalam to ignorowac ale nic nie dalo.samo przychodzi.....ja czasami choc jestem sama w domu to sie za siebie ogladam,czuje sia jakby w polu magnetycznym i jakby zawirowania wokol mnie,nie umiem tego opisac ale to nie przyjemne.wtedy jestem jaka´´wylaczona´´.mam tez czasem takie stany,ze jak ktos o mnie mysli to jakbym weszla na chwile w jego umysl,tzn.nie umysl ale jakbym fizycznie wrecz czula te mysli mam nawet urywki zdan w glowie a ta osoba mi to pozniej mowi

Gość gość
Wiesz z opowiesci wiem od kogos doświadczonego że lepiej panowac nad wejsciem w kogokolwiek podobno to niebezpieczne i zawsze jest jakas cena tego wszystkiego .Zapach trupa sie podswiadomie rozpoznaje .czuje sie zapach śmierci

Gość moj topik
ale gosciu,ja nie wchodze swiadomie,ja nawet nie umiem.to sie samo dzieje,jakbym slyszala mysli i czula to fizýcznie,nie umiem tego nawet opisac.napawde nie umiem tego swiadomie.

Gość truelove
idz do ksiedza