Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od trzech dni czuje zapach trupa

Polecane posty

Gość gość
To zwróc sie do kogos kto ci pomoze panowac nad tym .

Gość moj topik
jak ktos mi zacznie pomagac w opanowaniu tego to dopiero narobie sobie balaganu.wejde w klimat na dobre,musialabym to rozwijac,zeby nad tym zapanowac.

Gość gość
Własnie nie , bo wtedy jak sie nauczysz nie bedzie takich niespodzianek że nie chcesz a jednak jesteś i czytasz w myslach itp .Pamietaj ze nie umiejetne wchodzenie w kogos to kiedys moze zle sie skonczyc dla Ciebie bedziesz chorowac itp .Ja cie nie namawiam ale znam to z opinii jednej osoby która znam .Chodzi o nauczenie sie blokady jak gdzies lecisz a nie chcesz cos w tym stylu

Gość gość
wy powaznie piszecie czy to prowo? :P

Gość moj topik
powaznie

Gość gość
ropień w zębie, leć do dentysty

Gość sympatyczna koleżanko
kiedyś zdarzało mi się oglądac różne programy o wypedzaniu złych duców z domów. tam często była mowa o tym, że jesli w pobliżu jest zła energia/demon, czy cos innego w tym stylu, to właśnie towarzyszy mu jakiś zapach. Zgniłe jajko, mleko, jakiś straszny smród, ale i pamiętam przypadek jakichs kwiatów( to chyba nie był zły demon akurat). też np. zimno. sama nie wiem na ile w to można wierzyć, ale wierzę, że otacza nas energia, każdy z nas też nią jest i ją wytwarza. a swoją drogą weszłam w ten topic, bo skojarzył mi się z opowieściacmi Poego.

Gość polecam kapłana
Tylko kapłan - egzorcysta. Nic więcej. On pomoże to przerwać. Wcale nie jest tak, że trzeba "wchodzić w temat, by nad tym zapanować". Jest wręcz przeciwnie - od tego tematu trzeba odchodzić, a wchodzić w temat własnej relacji z Bogiem. Bo to Bóg ma nad tym zapanować, nie Ty. Zarazem Bóg nie zrobi niczego bez Twojej świadomej zgody na Jego działanie. To Ty musisz wybrać Boga, wejść z Nim w relację. Człowiek jest za słaby, by sam panował nad złymi mocami. Powinien się oprzeć na Bogu, a Bóg pomoże. Zarazem przestrzegam przed tzw. "świeckimi egzorcystami". Po wizycie u takich może być jeszcze gorzej, bo to nie są żadni egzorcyści, tylko ludzie uwikłani, będący narzędziami w ręku złego ducha. Kapłan - egzorcysta ma z kolei władzę nadaną od samego Boga Najwyższego (Jezus Chrystus ustanowił Kościół, mówiąc do Piotra: "Ty jesteś Piotr, czyli Skała i na tej Skale zbuduję Kościół Mój, a bramy piekielne go nie przemogą." (Mt. 16; 18)), dlatego też tylko kapłan może na prawdę Ci pomóc.

Gość Teds
To może być sygnał, jakiejś choroby, która wydobywa się na zewnątrz, sygnalizuje o sobie, że jest. Warto by zgłosić się do jakiegoś diagnosty. Choć przeczuwam, że większość dobrych diagnostów lekarzy, wyjechało za chlebem, w świat!

To może być sygnał, jakiejś choroby, która wydobywa się na zewnątrz, sygnalizuje o sobie, że jest. Warto by zgłosić się do jakiegoś diagnosty. Choć przeczuwam, że większość dobrych diagnostów lekarzy, wyjechało za chlebem!

Gość gość
To co czuje autorka tematu jest zupełnie normalne i naturalne. Woń trupa jest w Polsce powszechnie występującym zapachem, i nie powinna dziwić ani niepokoić. Wydobywa się spod ziemi, z rozszczelnionych komór grobowych lub luźno pogrzebanych ludzkich szczątków.