Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego w Polsce ciaza traktowana jest jako ciezka choroba

Polecane posty

Gość gość
aleś ty ror nerwowa widzę, ze cie w******o na maksa buhahaha dawaj dalej, moze teraz sama ze sobą nieudaczniku

nie ror sie popisuje, myśli, ze będzie bardziej wiarygodna buhahahahaha" x a ta znowu o mnie gada ;-) widocznie na temat nie ma nic do powiedzenia - typowe;-) x "PO cholere te angielskie wstawki? Mozna wyczuc ROR, ze jestes podminowana i dzieki angielskim idiomom wyladowujesz sie.Duzo przez to tracisz.." x mozesz sobie myslec ze nawet siedze cala na minie ;-) mnie naprawde twoje spostrzezenia na moj temat nie obchodza - ale widze ze uzywasz mnie bo nie masz nic do powiedzenia w temacie a abrzdo chcesz powiedziec cokolwiek ...as easy as it is;-)

Gość gość
Kiedys jakis profesor wypowiadal sie, ze uzywanie angielskich wyrazen swiadczy o malym zasobie slow danej osoby . Taka osoba czesto stara sie byc 'cool' ( kolejne angielskie slowo ukochane przez Polakow ), nie ma wlasnego zdania, moze miec jakies tez kompeksy

Gość gość
ROR, znamy sie z innych topikow;) akurat w tym aspekcie zawsze sie zgadzalysmy. xxx kobiety w Polsce, zamiast chciec uwolnic sie spod skrzydel patriarchatu zakodowanego w polskiej kulturze (duza wina w tym KK, gdzie ksiadz jest swietoscia, a zakonnica sluzaca, natomiast glowa rodziny oczywiscie jest mezczyzna, a kobieta to incubator i kuchta), to tylko utrwalaja podobne wzroce. no nigdy tego nie pojme, po prostu

"z rorem nie rozmawiamy coś z móżdżkiem ma nie tak" x i kolejna zasmieciara topiku - ;-) i dalej o mnie nawija ;-) x Pytam co???? Świata taką dyskusją nie zmienicie. A kobiety siedziały ibędą siedziały na zwolnieniu.I niech siedzą!!! x jasne - dopoki ich nie zwolnia;-) a pogadac sobie mozna - moim zdaniem to zabawny temat;-) x Jestesmy w Posce. PO cholere ludzie mowicie po angielsku? x kto jest w polsce???????? skad pomysl ze ja i ty jestesmy w ogole na tym samym kontynencie? nie wiesz ze zeby pisac na forum wystarczy dostep do internetu z dowolengo miejsca na swiecie?;-)

Gość gość
Hahahha jak narazie to ty ROR siedzisz tutaj i najwiecej kłapiesz jezorem :):) Starasz sie i starasz a nic nie wychodzi:P

"gość aleś ty ror nerwowa widzę, ze cie w******o na maksa buhahaha dawaj dalej, moze teraz sama ze sobą nieudaczniku" x tak, atk - oczywiscie;-) ;-) ;-) jestem tak nerwowa ze az zaplulam monitor a uszami poszla mi para;-) nie to co ty oaza spokoju i dobrego wychowania inaczej;-)

Gość gość
Jestesmy w Posce. PO cholere ludzie mowicie po angielsku? x kto jest w polsce???????? skad pomysl ze ja i ty jestesmy w ogole na tym samym kontynencie? Hahahahahaha. NOM mozesz byc nawet w USA. Pewnie nalezysz do tych osob co po 5 latach pobytu w Stanach , juz po przylocie maja problem z mowa polska i oczywiscie wykrzywiaja tak swoja gebe aby kazdy wyczul ten american accent :P

Gość Vikaaaaaa
ja się czuję teraz już świetnie w ciąży, jestem w 16 tyg. wcześniej miałam mdłości i wymioty ale dałam radę chodzić do pracy (chodziłam na późniejszą godzinę ale wyrabiałam swoje). Teraz czuję się praktycznie normalnie, a praca pali mi się w rękach, czas szybko leci i dostałam podwyżkę :) ale ja lubię swoją pracę i nie czuję że to jest mój jakiś "przykry obowiązek"

Gość gość
ror w d***e mam co sobie myślisz i poszesz, dla mnie jesteś chorą na umyśle osobą radzę wybrać sie do specjalisty odpowiadasz strasznie szybko i nerwowo, jakbyś maiał gotowe regułki do wklejenia buhahahahahaaaaaaa

"ROR, znamy sie z innych topikowoczko.gif akurat w tym aspekcie zawsze sie zgadzalysmy." x nie wydaje mi sie , ja nie utrzymuje zadnych zazylosci z anonimowymi ludzmi - ale byc moze czytalas juz moje wypowiedzi i tyle. xxx kobiety w Polsce, zamiast chciec uwolnic sie spod skrzydel patriarchatu zakodowanego w polskiej kulturze (duza wina w tym KK, gdzie ksiadz jest swietoscia, a zakonnica sluzaca, natomiast glowa rodziny oczywiscie jest mezczyzna, a kobieta to incubator i kuchta), to tylko utrwalaja podobne wzroce. no nigdy tego nie pojme, po prostu x moim zdaniem spora licznba kobiet tak wybiera bo sa leniwe, srednio zaradne(=sredniointeligentne) i dlatego taka rola im odpowida w duzym stopniu;) nie dotyczy to oczywiscie wszystkich kobiet.

Gość gość
vikaaa się pochwaliła i podlizała tobie już dziękujemy

" gość Hahahha jak narazie to ty ROR siedzisz tutaj i najwiecej kłapiesz jezorem usmiech.gifusmiech.gif Starasz sie i starasz a nic nie wychodzijezyk.gif" x i koljena zasmieciara ktora nie rozumie o czym topik to sobie cos wykrzykuje niby do mnie pod nosem;-) ;-) ;-) slodziutka jestes;-)

Gość gość
tak sobie tłumacz ror do psychiatry już czas, oj czas buhahahahahahahaaa mam niezłą polewkę z twoich nerwików dawaj dalej

"Hahahahahaha. NOM mozesz byc nawet w USA. Pewnie nalezysz do tych osob co po 5 latach pobytu w Stanach , juz po przylocie maja problem z mowa polska i oczywiscie wykrzywiaja tak swoja gebe aby kazdy wyczul ten american accent jezyk.gif" x jaka "bystracha";-) ;-) ;-) taka, siedze wlasnie na czubku empire i stad takie dobre lacze do netu mam , oczywiscie cala reszta to tez sama "prawda";-) ah i slusznie myslisz jak nie PL to Uk, a jak nie jukej to uSA - co nie?;-) masz racje - ja tez nie wierze nauczycielom innych kontynentow i panstw nie ma sa tylko te trzy na swiecie;-)

Gość gość
no, mialam na mysli ze juz pisalysmy na innych topikach. tez podobno jestem 'kontrowersyjna' osoba na tym forum (pewnie dlatego, ze mam swoje zdanie na kazdy temat i nie jestem cierpietnicza zakuhana matka polka), w zw czym pisze juz anonimowo jako gosc, zeby uniknac tego typu zaczepek jakich ty jestes obiektem. rozwala to tylko temat i zupelnie niepotrzebne.

"ror w d***e mam co sobie myślisz i poszesz, dla mnie jesteś chorą na umyśle osobą radzę wybrać sie do specjalisty" x hahahaa ;-) wlasnie widze ;-) ;-) ;-) do ciebie pasuje tylko jedno: uderz w stol a ...... (mozesz sobie pofantazjowac bo jak dotad widze ze cie fantazja kreci;-)

Gość gość
gość no, mialam na mysli ze juz pisalysmy na innych topikach. tez podobno jestem 'kontrowersyjna' osoba na tym forum (pewnie dlatego, ze mam swoje zdanie na kazdy temat i nie jestem cierpietnicza zakuhana matka polka), w zw czym pisze juz anonimowo jako gosc, zeby uniknac tego typu zaczepek jakich ty jestes obiektem. rozwala to tylko temat i zupelnie niepotrzebne. xxxxxxxxxxxxxxxxxx ja p******ę, większego d*powłaza w życiu nie widziałam wiem, wiem, nikomu w d**ę ne włazisz, ale to tak wygląda wymieńcie nr tel z ror i wleziesz jej centralnie w d**ę wtedy

"tak sobie tłumacz ror do psychiatry już czas, oj czas buhahahahahahahaaa mam niezłą polewkę z twoich nerwików dawaj dalej" x moja psychopfanka ;-))) znowu zarywa - i blaga o adres mailowy;-)

Gość gość
ror w d***e mam co sobie myślisz i poszesz, dla mnie jesteś chorą na umyśle osobą radzę wybrać sie do specjalisty" x hahahaa wlasnie widze do ciebie pasuje tylko jedno: uderz w stol a ...... (mozesz sobie pofantazjowac bo jak dotad widze ze cie fantazja kreci xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx taaa, nożycami jak dotychczas to ty jesteś odpowiadas zna każdy przytyk, na każde słowo więc jak myślisz, trafiłaś w te nożyce?

Gość gość
sluchajcie baby - to, ze nienawidzicie swojej pracy to nie jest niczyja wina, tylko WASZA. normalnie masochizm jakis:) nie cierpi pracy, ucieka sie do lamania prawa aby jej uniknac- ale nic nie zrobi uczciwego w kierunku zmiany swojej sytuacji zawodowej.

Gość gość
mozesz byc i w jukej i juesej i w korei polnocnej ,badz sobie gdzie chcesz co nie zmienia faktu ze i tak i tak wykrecasz gebe hahah

"gość no, mialam na mysli ze juz pisalysmy na innych topikach. tez podobno jestem 'kontrowersyjna' osoba na tym forum (pewnie dlatego, ze mam swoje zdanie na kazdy temat i nie jestem cierpietnicza zakuhana matka polka), w zw czym pisze juz anonimowo jako gosc, zeby uniknac tego typu zaczepek jakich ty jestes obiektem. rozwala to tylko temat i zupelnie niepotrzebne" x no to forum otwarte - wiec nie wiedze tutaj zadnej wiezi. ani kontrowersyjnosci - ani u siebie, a ni tym bardziej u ciebie

Gość gość
Boze, co za kretynki. co to za spolecznosc pisze na tym 'ciaza, porod'? nawet dyskutowac nie potrafia, no kompletnie nic nie dociera.

" taaa, nożycami jak dotychczas to ty jesteś odpowiadas zna każdy przytyk, na każde słowo więc jak myślisz, trafiłaś w te nożyce?" x a ta dalej do mnie zarywa - fiku-miku;-) ;-) ;-) ;-) x ozesz byc i w jukej i juesej i w korei polnocnej ,badz sobie gdzie chcesz co nie zmienia faktu ze i tak i tak wykrecasz gebe hahah' x a ty mozesz dalej zgadywac - kazdy ma taka rozrywke na jaka pozwala jego rozumek;-) as easy as it is;-)

Gość gość
No niestety, poziom dyskusji ponizej zera. Takich ROR i jej podobnych w naszym kraju nie brakuje:( Najlepiej z dala od takich prostaczek ! Gdzies minely te czasu gdzie panowala kultura slowa...smutne

Gość gość
a co sadzicie nt tej selekcji naturalnej i tego, ze ciazy do 12 tyg tak naprawde sie nie ratuje w innych krajach europy? w Polsce podtrzymuje sie przy zyciu zarodki wrecz, ciezarna przyjmuje hormony, lezy itd co o tym myslicie? ktory system jest lepszy?

Gość Vikaaaaaa
trudno wam uwierzyć że ktoś może dobrze zarabiać i lubić swoją pracę :d

" [zgłoś do usunięcia] gość Boze, co za kretynki. co to za spolecznosc pisze na tym 'ciaza, porod'? nawet dyskutowac nie potrafia, no kompletnie nic nie dociera" x moim zdaniem to nie jest forum do dyskusji tylko do luznych pogadanek ;-)

Gość typowa typowa zaciążona polka
ja nie lubie swojej pracy, pracuje na kasie w biedronce bo nie mam znajomości, a przecierz skończyłam dobre studia - pedagogikę zaoczną, zaszłam w ciąże bo kolerzanki już też pozachodziły, całe życie mam pod górkę :o