Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzony 26

ZDRADA POMOCY

Polecane posty

Gość Zdradzony 26

Witam serdecznie Jestem w zwiasku 8 lat od 7 lat mieszkamy razem 4 dni temu dowiedzalem sie ze rok mnie zdradzala na pewnej grze oline bo bardzo lubi grac w gry oline siedzla na komputerze po 10 godzi codzienie i tam poznala chlopaka i wysylala smsy nagie fotki mms sexu podobno nie bylo chodz pojechala do jego miasta ale podobno pochodzic po miescie a nie do niego i podobno z nim sie nie widzala ?! nie wiem czemu co zrobilem nie tak ? jestem osoba spokojna bardzo ja kocham zawsze chcialem zeby bylo dobrze ja zajmowalem sie praniem pozadkiem w domu zawsze robilem male niespodzianki na ile bylo mnie stac bo nie jestem majetna osoba chcialem zeby sie czula kochana ze ma spokj w mieszkaniu bo mieszkajac z rodzicami nie miala spokoju tylko nerwy " klutnie z ojcem" chcialem jej zawsze pomoc z nerwami bo jest chora na nerwice ! Przez ten okres 8 lat mielismy problemu jak kazda para ale nigdy nie przypuszczalem ze jest w stanie mnie zdradzic :( Nie mam rodziny jestem sam i wszystkie uczucia przelalem na nia ! Mowi ze zaluje i sie zmieni ale czy napewno czy to jakas kolejna gra ??? A co w o tym myslicie ??? nie wiem jak sobie z tym poradzic ........

Gość gość
Oczy bola od Twoich bledow. Rada? Bedzie Cie walic caly czas w rogi,wiec kup sobie psa i uczucia przelej na niego.Ona sie nie zmieni,chyba ze pokazez jej,kto rzadzi,a nie jak c.i.p.a. pytasz bab,co robic.Ty jaj nie masz i ona o tym wie.

Gość Ania30gdynia
Co za bzdury !!! pojechala do jego miasta i sie nie spodkala haha i co ty wierzysz jej :) jak bedzie dzieciak rob testy ! jak raz zdrdzila to i 2 raz zdradzi pozdrowienia bo widze ze szczery fajny chliopak jestes :*

Gość Ala654
Szkoda takich facetow ....

Gość gość
co to za osoba co siedzi 10 godzin dziennie i gra :O a praca to co?? nie pracowała????

Gość gość
Ja mam podobny problem, ona non-stop pisze maile i mówi, że uczy się w ten sposób języków obcych wkręca mi to i myśli, że ja w to wierze! Ona nie potrafi zrozumieć, że jestem o to zazdrosny bo już nie raz czytałem te wiadomości i tam są takie zaczepne - flirtujące zdania. Współczuję Ci i powiem Ci jeszcze, że na 1000% ona się nie zmieni więc ją zostaw.

Na pewno nie zmieni się już.Musisz sobie dać z nią spokój. Jak to jest?! Całymi dniami przy komputerze,a gdzie praca, czy nauka?!Nie będzie ta, to będzie inna.Tego kwiatu jest pół światu.Nie bądz naiwny, gdy raz Cie zdradziła będzie robiła nadal, do tego jest kłamczucha! Olej to dziadostwo.Na pewno spotkasz na swojej drodze kogoś wartościowego, tego Ci zyczę.

Gość natannn
Kobiety takie sa same szmaty !!!

Gość Kocica246
Daj jej kopa bo bedzie pisala do niego za jakis czas zobaczysz kobiety tak maja sama jestem kobieta i wiem co mowie !!

Gość lego 76
D****a nic nie warta osoba tyle ode mnie

Gość DariaLublin
Nie ufaj jej Moja dobra rada !!! i co pojechala iles tam km i sie z nim nie byzkala hahaha i ty w to wierzysz ???? odp

Gość Misiaczek32
Ale ty chlopie najwny jestes hehehe

Gość Malutka15654
Nie no to zwykla szmat... wez jej daj kopa moj facet tez tak zrobil na f :(