Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komu z was tak naprawdę nie brakuje kasy

Polecane posty

Gość gość
1 . dochody miesięczne - 10000 tys 2. opłaty miesięczne w tym czynsz, przedszkole, szkołą, dodatkowe zajęcia, kredyt 5000 tys zł 3. koszty na jedzenie i ile osób w rodzinie 3 tys 4. oszczędności 20 tys 5. na jakim poziomie żyjecie ....średni jeździmy zawsze na wczasy zagraniczne, ferie, weekendy długie w PL

Gość the new me
nam nie brakuje, mamy bardzo duze dochody a nasze wieksze wydatki wydatki to: 2 zusy -2000 kredyt 2500 drugi kredyt 1500 leasing auta 2200 oplaty 1200 jedzenie 2000 m-cznie i jeszcze duzo nam zostaje, 2x w roku mamy dobre wczasy, nie zalujemy sobie niczego, jest nas 3 i pies:)

Gość gość
dochody m-czne- roznie, ale ponad 20 tys, 3 osoby koszty stale-7tys jedzenie- okolo 2000-2500 oszczednosci-mamy duze poziom zycia- wysoki

Gość gość
dochody 8900 koszty stałe: kredyt, paliwo, żłobek, czynsz 4500 jedzenie; 3 tys.

Gość gość
nam nie brakuje, nie bede pisac ile zarabiamy i wydajemy, ale istotne jest,że nam zostaje po 7-8 tys m-cznie

Gość gość
Ja nie narzekam, nie brakuje kasy. Po 10 tys nie zarabiamy, jak większość z was - hahaha :D Kredytu nie posiadamy.

Gość wwdttui
Zyjemy normalnie, nie patrze cenowo w spożywczym, po prostu biore co lubimy, ubieramy sie w sieciowkach, w ciągu ostatniego roku zaoszedzilismy 13 tys. Plus oddzielna kasa na wakacje, w tym roku spędziliśmy miesiąc na pld. Europy, męża rodzina pochodzi stamtad, także oplata za hotel odpadala, żyje sie ok, mogloby byc lepiej, ale chyba nie mam co narzekac:)

Gość gość
nie wiem z czego ten smiech, bo w duzo ludzi zarabia konkretne pieniadze:D ale dla niektorych to kosmos:D

Gość ewaewelina
nam nie brakuje, moge powiedzieć,ze zyjemy na bardzo dobrym poziomie, chociaz nie dajemy za bardzo tego poznac, no ale ze kupilismy nowe auto (z 2013 r) to pewnie sasiadom dalo do myslenia, bo oni mysla,ze my pracy nie mamy skoro tyle w domu oboje siedzimy:D co roku mamy 2-3 razy wczasy zagraniczne, to dopiero zachodza w glowe z czego my zyjemy:D

Budżetem domowym trzeba rozsądnie gospodarować Im więcej osób w domu tym konsekwentniej trzeba trzymać rękę na pulsie ,aby prze palce wydatki nieplanowane i zbędne nie leciały Kwestia organizacji i kosztorysu jaki powinien być ustalony Wiele razy tak się dzieje u rodzin ze brakuje pieniędzy na potrzebne rzeczy bo wydają na mniej potrzebne ,z którymi mogli się wstrzymać Nie brakuje kasy na priorytetowe sprawy a do tego jeszcze na swoje wydatk cos tam się mai , jeśli sa bardziej kosztowne wtedy trzeba do tego odpowiednio podejsc

Gość toksyczna juz zaczyna
swoje madrosci:D jak masz cholote w domu to sobie rob plany wydatkow:D ja przy 2 dzieci nie musze

a bylas ty kiedyś po zagranicami pl czy tez swojego miasta? ja się nie będę przechwalać na co planujemy wydatki te większe ,i dlaczego planować trzeba patrząc jakie koszta w to wchodzą,na jakie wyjazdy ,wyloty i gdzie, ale to nie są podróże poza własne województwo

Gość gość
A my z mężulkiem mamy full kasy. I ja nie muszę pracować, siedzę sobie w domku i ładnie pachnę, jak na razie bo później może bedę chciała coś robić...

wiesz... ja nie musze niczego sobie zalowac,zeby miec na dobre!!! zagraniczne wczasy:D

eeheee?? na zasiedziały tryb życia nie ruszając się z miejsca narzekać nie mam co. Ja sie tu w przechwałki zadawc nie będę, ale nie wele osob byłoby wstanie dysponowaćROZSĄDNIE tak budzeem dzieląc go na 8 domownikow i przy okazji pozwalając cobie na co nie co a do tego nie korzystając z zapomogi państwa czy tez nie topiąc się w kredytach po uszy :) Piernicze licytacje , z nikim licytować się nie będę kto jest to cool, jeśli ktoś chce mnie pod jezyk pociagnac, o to spadowa :)

mnie Twoja historia nie interesuje mam swoje zycie:D tylko skomentowalam idiotyczny post(jak dla mnie idiotyczny, komus moze sie przyda)

idiotyczne to jest jak ty walisz z pomarańczki kryjąc się pod oranżadkę Raptownie jak z kosmosu zleciałaś pod nikiem pomarnczkowym takim a nie innym? naiwna jesteś z ta wiarygodnością i niewinnoscią

bujaj sie i dalej wal te kacze opowieści a naiwniary niech czytaja ROR:D

Co to jest ror? rozwin skrót Dziwnym zbiegiem okoliczności twoja wypowiedz w tym temacie jest z pomarańczki "toksyczna juz zaczyna" o jakze zbieg okoliczności Tchorz jesteś i tyle kryjąc się za oranzadką i pod ta ksywką

ale ja nie mam tu stalego nika:D tylko idiotki je maja, ja tu czasem zagladam i spadam po co mam sie logowac, dla mnie to tylko zajecie gdy sie nudze, tak jak np, dzis:D

ludzie trzymajcie mnie i ty kobieto jesteś matka aby w takich luźnych tematach walić od idiotek co wpis? degeneracja i rynsztok z pod twoich skrzydeł wyrośnie czerpiąc wzór z mamci. Przemyśl to i przeanalizuj sens wyzwisk Branoc

trzeba nazywac rzeczy po imieniu:D nie jestem tu od słodzenia:D pani ROR

Ta ,nie jesteś od słodzenia ale chooojrakowania z pomarańczki wyzwiskami już pierwsza, no ale z pomarańczki pod ksywą "toksyczna już zaczyna" ot wielce odwaga i podziw za twoją waleczną postawe pomarańczką z swietną ksywką :)

Aha , wbiłam ROR w wyszukiwarkę i już domyśliłam się o co chodzi, wyczuwam spisek z pomarańczki strony :) Spokojnie, nie jestem ROR, mam jeden logn Nie nadążałabym produkować się z kilku loginów na raz i takiego zamiaru najmniejszego bym nie miała :D Schlebiacie sobie i to jak myśląc ze brak mi odwagi w jednym moim staym niku pisać hehhee Nie jestem beznadziejnym tchórzem aby walić z kilku kont ,na tyle mam asertywności i dystansu ze mój toksyczny nik nie ma potrzeby rozdwajania się i roztrajania w celu maskowania się.Moje poglądy sa tutaj znane i będą w moich lognie bez względu czy komus mój punkt widzenia podoba czy nie :)

Gość mi nie brakuje
zyjemy na wysokim poziomie, wszysto,co mamy to w wlasnej pracy, nic nie dostalismy:)

Gość gość
toksyczna a co to za różnica czy ktoś pisze z niebieskiego z czy pomarańczowego ? to jest tylko forum wiec po co się tak wczuwasz i przezywasz wszytko?

przeciez to bajkopisarka:D i ściemniara, jakby miala rodzine i to co wypisuje to by nie miala tyle czasu,zeby na kafe pstrykac:D ja rzadko tu zagladam, ale na kazdy temat jaki wejde to jej wpisy to samotna kobieta i jej zycie to kafe, byc moze emerytka opisująca tu swoje marzenia:D

Gość Wielkopolska a
a dokładnie Poznań, 2200 z kupą nadgodzin, mój facet 2500 z kupą nadgodzin. Jesteśmy jednymi z lepiej zarabiających osób wśród naszych znajomych, z wyjatkiem naszych szefów :D Ale widzę że na kafe sama elyta