Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy napisać do exa

Polecane posty

Gość kaaafeteriaaa
jeszcze probowala nawiazac rozmowe - co ty zrobiles z wlosami itp. (bo zgolil)...ajajaj:D a on jak o niej wspomina, to go ciarki przechodza:P

Gość gość
dlatego ja usunęłam dawno temu nk. to szajs, który robi się na fb. a to, ze weszłam na jego profil to co? to znaczy, że jestem o nią zazdrosna? hahaha nie no spoko :D jest ode mnie brzydsza. ale może lepsza w charakterze i zycze im szczęscia ;d bo mi się układa z moim obecnym.

Gość gość
mam chrome, pisz ;)

Gość gość
nie pisac. Po co??

Gość gość
klikasz na fb w dowolne miejsce prawą myszką. wybierasz 'wyświetl źródło strony'. klikasz w to i wyświetla ci się taka strona z jakimiś numerkami. klikasz ctr f i otwiera sie w prawym górnym rogu (przynajmniej u mnie) pole, gdzie trzeba wpisać 'friendslist'. enter i podświetla się to hasło na kolorowo. za tym są jakiechś tam numery, np. FriendsList",[],{"list":["100001144386444-2","100001624627465-2", każdy taki numer DO MYŚLNIKA jest daną osobą, która cię ostatnio podglądała. kolejne są po przecinku. np. jak masz 100001144386444-2" to otwierasz nową kartę i wpisujesz facebook.com/ numer . ale trzeba go skopiować DO MYŚLNIKA, czyli 100001144386444 w tym przypadku. wygląda to więc tak: facebook.com/100001144386444 i to jest ta osoba, która podglądała cię jako ostatnia :) to jest sprawdzone. znalazłam gdzieś to na necie

Gość liliiii
Nie pisz

Gość kaaafeteriaaa
"jest ode mnie brzydsza" hmmmm wyczuwam jakies kompleksy :D to,ze wchodzimy czasem na profile naszych ex to normalne:) czysta ciekawosc i tyle:)ale wypisywanie do ex to juz odbieram za zalazek nadziei (hmmm a moze cos wroci, zaiskrzy) lub desperacji:P do mnie tez wypisywal moj ex, odpisalam mu grzecznie,ze nie mam czau i tyle...Podobno chcial pogadac jak kumpel,a pozniej zalil sie po pijaku znajomym,ze liczyl,ze cos wroci.... ZENADA

Gość gość
hahahah okej :D skoro mam kompleksy to już inna bajka skoro tak uważasz :* wiem, ze jest brzydsza. taka prawda. ale może mu się zmienił gust, może ma lepszy charakter. my nie byliśmy dopasowani. i ja i nadzieja? no spoko :D mądrala z ciebie taka jak ze mnie d**a słonia. nie musze się juz tłuaczyć tobie ani nikomu. ucinam ten temat ;p

Gość gfrthjn
ten sposób to bzdura !! Pamiętam jak rok temu był ten sposób na demotywatorach i wszyscy zaczeli się podniecac że to musi działać. Zrobiłam ze znajomymi eksperyment wiedziałam kto mnie podglądał danego dnia a w źródłach wyszedł mi zupelnie kto inny, wyszli mi ci których ja najczęściej podglądałam albo ci z którymi najczęsciej pisałam.

Gość gość
no to nie wiem co masz -.- bo mnie właśnie podglądają te osoby, też zrobiłam eksperyment. I NIE JEST TO BZDURA :/ widocznie to od czegoś zależy. poza tym np. z tym eksem nie gadałam wiele miesięcy i tu co? nagle w ciągu paru dni mnie podgląda. i co? okazało się to prawdą, przyznał się. więc... ;)

Gość gość
No to autorko, też tak patrzyłam, i niestety to bzudra, bo to jest prawdopodobnie lista osób, z którymi się kontaktowałaś poprzez prywatne wiadomości, byłam ciekawa czy podasz jakiś inny sposób, mi na przykład wyszła znajoma, do której ja ostatnio pisałam, a co się okazało, ona nie używa fejsa od dobrych kilku miesięcy nawet dłuzej, a niby była na jednej z pierwszysch pozycji, pewnie dlatego, ze własnie ostatnio do niej pisałam. Prziecież tam jest dokładnie InitialChatFriendsList, więc jak sama nazwa wskazuje są to osoby, z którymi komunikowało się poprzez czat czy wiadomości.................... i przede wszystkim nie jest potrzebna chrome ;)) A te osoby, które piszą, ze to działa, po prostu się życzeniowo zasugerowały, bo przecież łatwo jest uwierzyć, ze te osoby, z którymi piszemy zaglądają na nasz profil, bo to są bliżsi znajomi

Gość kaaafeteriaaa
Nie zlosc,, sie, ZLOSNICO :D no jeju, podgladanie na fb ex to nic takeigo...jzu nei przesadzajcie:P do czego tu sie "przyznawac", to zbrodnia, czy co;) nie musi miec zadnych podtekstow... Poza tym - z obserwacji wiem, ze faceci po zwiazkach z tzw. "zolzami" wiaza sie z milymi dziewczynami i sa szczesliwi. Choc w kazdej kobiecie tkwi czastka diabelka...;)moze byc wieksza, lub mniejsza

Gość gość
"wyszli mi ci których ja najczęściej podglądałam albo ci z którymi najczęsciej pisałam."................. no właśnie, to są osoby, z którymi najczęściej pisałaś..................

Gość gość
więc autorko nie ma sie co tak podniecać, bo pewnie twój ex cię nie poglądał, a wyskoczyło ci to bo dużo z nim kiedyś pisałaś :pppppppppp ale beka

Gość gość
InitialChatFriendsList - czytajcie ze zrozumieniem i tyle, wszystko jest w nazwie ;)

Gość gość
HAHAHA autorka myslała, ze były ją podglądał, to się teraz zawiedzie hihihih pewnie ma ją w d***e i ma nową dziewczynę ;))) buahahah

Gość kaaafeteriaaa
Po co tak ostro???? :) Pewnie tak jest, szczesliwy z inna... Mowie z autopsji, ze ja z moim chopem tomielismy wielka smiechawke z jego ex i desperackich prob nawiazania kontaktu:D

Gość ojautorkoautorko
Polewka z autorki, ze dała się tak nabrać, jaka dzieciniada hahahaha zgubiła cię twoja próżność A nawet jesli twój były by zaglądał na twój profil to nic nie znaczy, przecież wiele osób robi tak z nudów czy ciekawości i tyle, zagladam na profil koleżanki od tak sobie, bo mi się nudzi, na profile kolegów też i co to znaczy, ze jestem zakochana w nich wszystkich? bzdura, po prostu zwykle ludzie wchodząc na fejsbuka skaczą sobie po profilach, tu coś skomentuja, tam zajrzą, nie ma tu zadnej filozofii, ot rozrywka ;)