Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka1234567890

BÓL W OKOLICACH SERCA

Polecane posty

Gość lidka1234567890

Witam mam 21 lat, nie ukrywam ,że od paru lat nadużywam papierosów i kawy. Wczoraj odczułam ogromny skurcz i ból dookoła lewej piersi i w mostku , nie mogłam wziąc głębszego wdechu , po kilku płytszych wdechach przeszlo , minelo dokładnie po 10 minutach do dzisiaj odczuwam ten ból ale tylko leciutko po prostu czuje dziwny lekki ucisk w okolicach serca i klatki piersiowej, pare lat temu mialam robione EKG wyszło,że mam przyspieszoną akcje bicia serca , niestety dalej nie kontynuowałam badań ani leczenie . Jestem teraz za granica dopiero za miesiac bede miala mozliwosc kontaktu z lekarzem .Nie zmienia to faktu ,że obawiam się co sie dzieje? Jeżeli ktoś ma jakies informacje , bede wdzieczna za pomoc!

Gość gość
Ja mam dla Ciebie informacje :jesteś głupia jak but jeśli zamiast iść do konowałaa pytasz na forum przyczyn może być wiele

Gość lidka1234567890
Bo właśnie po to czasem na forum można sie czegos dowiedziec jezeli nie ma sie mozliwosci skontaktowac z lekarzem ! skoro tylko na tak płytkie wypowiedzi cie stac to po komentuj sobie zdjęcia aktorek na pudelku !