Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PASZTECIK09098

JACKOWSKI znalazł spodniczkę Iwony Wieczorek

Polecane posty

Gość gość
Tak, tak... Wszystko się sprawdziło... I bezrobocie, i Ziorro i szalencze ceny...:D:D:D

Gość gość
I to, że przepowiednia dotyczyła 2012 roku...:D:D:D

Gość brzózzzzka
Jackowski często udziela wywiadów dla Fundacji Nautilus tam są wiarygodne informacje od jasnowidza

Gość gość
wiarygodne informacje od jasnowidzaxx:D:D:D

Gość brzózzzzka
no czyli jego własne słowa a nie wymyślone

Gość gość
Ale "Fundacji Nautilus" podaje info za Superekspresem...xwww.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2479

Gość brzózzzzka
wymyślone przez pismaków z faktu czy se ale Jackowski najlepiej sprawdza się w odnajdywaniu zwłok :P

Gość gość
O roku 2012 na tej stronie:"Styczeń w polskiej gospodarce będzie względnie spokojny. W lutym dojdzie do finansowego trzęsienia ziemi. Nastąpi wielki krach na giełdzie. W ciągu następnych dwóch miesięcy sytuacja się pogorszy i dojdzie do załamania gospodarczego. Ceny wzrosną o jedną trzecią, a bezrobocie sięgnie 23 procent.Rozpad Unii Europejskiej i zamieszki we FrancjiW pierwszej połowie roku z Unii Europejskiej wystąpi Wielka Brytania i Irlandia. W drugiej połowie Polska, Węgry i Grecja będą totalnymi bankrutami. Obronią się jedynie Włochy. To we Francji skumulują się negatywne nastroje związane z sytuacją w UE. Dojdzie do przewrotu. Pojawi się nawet groźba zbrojnej interwencji. To wydarzenie będzie początkiem podziału Unii. Powstanie Unia bis, w której znajdą się kraje spoza strefy euro."

Gość bernank
Shatyn bo to jest tak, Jackowski mówi nam to co myśli ale idioci dziennikarze każde słowo Jackowskiego przeinaczą i do nas dochodzi papka i słowa maślane, szkoda że Jackowski nie ma własnej strony aby jego słowa były jego słowami w realu a może jakiś fachowiec potrafiący tworzyć strony internetowe dla pana Jackowskiego stworzy stronę www i u niego w domu serwer postawi , jak sądzicie, chyba warto ?

Gość gość
"wymyślone przez pismaków z faktu czy se"xAle strona na którą się powołujesz czerpie info własnie z SE...

Gość brzózzzzka
ZWŁOK

Gość gość
bo to jest tak, Jackowski mówi nam to co myśli ale idioci dziennikarze każde słowo Jackowskiego przeinaczą i do nas dochodzi papka i słowa maślane,xNo to podeprzyj sie jakimkolwiek faktem potwierdzającym Twoje słowa...Podaj jakiś link, cokolwiek gdzie Jackowski tak mówi i jest to wiarygodne...

Gość bernank
Shatyn przecież nie muszę chyba tłumaczyć facetowi, który ma już swoje lata życia, każdy dziennikarz po rozmowie z Jackowskim musi napisać kilka artykułów i zarobić na siebie, więc dziennikarze cedzą słowa a słów Jackowskiego nie przytoczą prawdziwie, Jackowski powinien mieć własną stronę www

Gość brzózzzzka
Jackowski ma swoją strone ale on tam nie umieszcza swoich wizji, tylko dowody od policji i takie tam. Jackowski specjalizuje się w szukaniu zwłok.

Gość gość
każdy dziennikarz po rozmowie z Jackowskim musi napisać kilka artykułów i zarobić na siebie, więc dziennikarze cedzą słowa a słów Jackowskiego nie przytoczą prawdziwie,xxDobrze... Jak napisałem... Podeprzyj to coś napisał linkiem do PRAWDZIWYCH słów Jackowskiego na ten temat...I nic tłumaczyć mi nie musisz...

Gość brzózzzzka
Jackowski przewidział początek kryzysu chyba w 2008 roku i śmierć prezydenta Kaczyńskiego

Gość bernank
Jackowski na własnej stronie powinien podawać własne myśli i przemyślenia aby nie dać zarobić hienom za napisanie kilku artykułów za 50 zł.

Gość gość
No widzisz... Ma swoją strone i tam powinien umieścić takie zastrzeżenie.Skoro nie umieszcza to... No to już wiesz...:D

Gość gość
Jackowski przewidział początek kryzysu chyba w 2008 roku i śmierć prezydenta KaczyńskiegoxxGdzie????

Gość bernank
Shatyn czy przez cały dzień siedzisz w internecie, czy masz swoich pracowników ?

Gość gość
Nie... Byłem rano i teraz mam chwilkę czasu... A co?Zabrakło argumentów i potrzebujesz w zamian osobistej wycieczki ?:D

Gość brzózzzzka
Sam sobie poszukaj i tak chyba ci się nudzi. Mi się nie chce ale to prawda co napisałam

Gość gość
No tak... Twoje słowo... Jest najważniejsze...A mi sie nie nudzi ale jak coś twierdzisz i jeszcze obrażasz innych to wypadałoby na to mieć jakiekolwiek dowody...Bo tak to po prostu jest pomówienie i tyle...

Gość bernank
nie o to chodzi, ze swoją mentalnością to wyglądasz jak Jerzy Urban , a odośnie ' Jackowski przewidział początek kryzysu chyba w 2008 roku i śmierć prezydenta Kaczyńskiego ' jak napisała brzózzzzka to ten tekst Jackowskiego też pamiętam ale po 16 godzinach na nogach już nie mam siły aby tego tekstu Jackowskiego szukać , wyspałeś się to szukaj emerycie !

Gość brzózzzzka
Shatyn ty jesteś nastawiony sceptycznie i nic cię nie przekona. Papa

Gość gość
nie o to chodzi, ze swoją mentalnością to wyglądasz jak Jerzy Urban xxNo tak fakty i argumenty zostały zastąpione przez próby obrażenia rozmówcy....:DZapewne jesteś katolikiem...:Dxxxwyspałeś się to szukaj emerycie !xxAni sie nie wyspałem ani nie jestem emerytem... I tyle twoja pisanina ma wspólnego z rzeczywistością...

Gość gość
Shatyn ty jesteś nastawiony sceptycznie i nic cię nie przekona. PapaxxNic?Przecież napisałem że prosze o linki do wypowiedzi Jackowskiego a to oznacza, że sa rzeczy które mnie przekonają...Ale ty jak widze wolisz obrażać...To troche żałosne... Nie uważasz?

Gość Katjjee85
Iwona nie żyję jej ciało leży niedaleko domu. Tak wynika z mojego snu proroczego. Moje sny naprawdę się sprawdzają. Za kilka dni,może miesiecy coś się wydarzy na świecie , co wstrząśnie ludźmi. Świat nagle się zatrzyma.

Gość gość
Ciekawa ta wasza ucieczka po nieudanej probie obrażenia mnie.. I żałosna...

Gość gość
Czytalam obydwie ksiazki Jackowskiego 'Umarli mowia' I 'Smierc nie istnieje', Dodam ze fascynuje mnie to zjawisko ze przy pomocy rzeczy osobistej osoby poszukiwanej Jackowski potrafi wyczuc energie danego czlowieka,jego mysli to jak byl ubrany,oraz co czul,,, Udowadnia tym samym ,ze po smierci czlowieka zostaje tutaj jego swiadomosc.......................................Pomagal nawet w Japonii tamtejszej policjii w poszukiwaniach,,byl tez na pewnym przyjeciu gdzie Lech Kaczynski spytal go o swoja przyszlosc......Jackowski wiedzial ze juz nie bedzie go wsrod zywych,jak rowniez jego malzonki