Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turan

grać trochę maczo czy być sobą

Polecane posty

Gość turan

Kobiety ale szczerze: wolicie troskliwych, opiekuńczych facetów czy jednak tacy Was męczą. Poznałem dziewczynę, mam pełno wobec niej odruchów wspierajacych ale podobno lepiej pograć trochę zimnego, żeby nie widziała że się zaangażowałem bo to płoszy. Olać czasem, mimo że serducho podpowiada: napisz do niej i spytaj jak leci? Nie być zbyt nachalnym?

Gość gość
być nachalnym ! napisz, czekam ,tęsknię!

Gość esen
jak widze faceta z najmniejszymi zajawkami na maczo, to omijam szerokim lukiem. badz soba, chlopcze, badz mily i troskliwy, takich ludzi nam trzeba, w tym przyszlosc narodu :) jezeli dziewczyna jest na schwal, to twoj charakter doceni. a jak nie, to czekaj na lepsza :)

Gość jam ci Janie lica
po prostu się nie nawalać jak po szychcie na kozetke a będzie git ;)

Gość gość
chyba zadna nie lubi gierek....

Gość turan
problem w tym, że mimo wyglądu (190 cm, lekko przypakowany) w ogóle nie mam cech maczo, jestem wrazliwy i refleksyjny. Czy tym można ująć kobietę, sam już nie wiem.

Gość gość
ja jestem silna kobieta, robiaca kariere. zdecydowanie pociagja mnie macho, a nie cieple kluchy.

Gość gość
Ja za to lubię udowadniać kobietom, że wcale nie są takie silne jak im się wydaje.

Gość introwertyczkaaa
typ macho to nie to,brakuje głębi,typ wrażliwy i wycofany to też nie to,ideał jest jak ze wszystkim:-) pośrodku,czyli: silny i wrażliwy

Gość introwertyczkaaa
nachalny nie bądź zbyt wycofany tez nie,zaloty to połączenie taktu wyczucia i gorącego serca

Gość gość
Zawsze bądź sobą! Jeśli będziesz udawał kogoś innego, przyciągniesz niewłaściwą dziewczynę, a to jaki jesteś i tak się ujawni.

Gość turan
głupieje, bo sie zakochałem

Gość gość
Ja niedawno za to poznałam chłopaka i on chyba właśnie próbuje zgrywac takiego macho, czym mnie niesamowicie wkurza. Jak piszesz hej jak leci to nie znaczy od razu że jesteś nachalny.

Gość gość
Nachalny to będziesz, jak na twój widok będzie uciekać lub krzyczeć s-p-i-e-r-d-a-l-a-j!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Gość gość
Poznałam kiedyś kapitalnego faceta, podobał mi się jak nikt inny z charakteru i zachowania. Marzyłam żeby się z nim związać, bo był dobry i wrażliwy. Jednak coś w naszej relacji zaczęło się dziwnie dziać. Ja się troszkę wystraszyłam, że mu nie zależy, on zmienił swoje podejście i bach! najbardziej zagorzały maczo na świecie! Zamiast mi okazać, że mu zależy to myślał chyba, że mnie przyciągnie ten twardziel :o Zgrywał się i zgrywał, aż mnie skutecznie odstraszył. Nie ma nic gorszego niż maczo! Masz być sobą. Jeśli Ci zależy to jej okazuj, zachowuj się zgodnie z tym, co czujesz, a nie odgrywaj scenek bo w końcu coś pójdzie nie tak. Kobiety wcale nie lubią gierek. Bądź sobą, a jeśli jest Tobą naprawdę zauroczona to chyba nie odbierze Twoich zachowań jako nachalne ;)

udawanie czegokolwiek na dłuższą metę nigdy nie wychodzi, widać, że udajesz i to denerwuje.

Gość gość
Prawiczku bez wiary- bez obrazy, ale to pewnie właśnie dlatego jesteś dalej prawiczkiem.

nie udawaj - to najgorsze co możesz zrobić bo -tak jak ktoś napisał wyżej- kiedys i tak wyjdzie jaki jesteś naprawdę i się okaze że jesteście "niedopasowani"

A i jeszcze jedno. Jeżeli mocno leci na Twój wyglad to możesz sobie pozwolić na bycie miłym i troskliwym. Jeżeli średnio ją pociągasz to lepiej się tak nie zachowuj.