Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pas si simple

Marzę o romantycznej miłości

Polecane posty

Gość Pas si simple

Możecie sobie myśleć co chcecie... Jestem wrażliwą marzycielką o subtelnym usposobieniu i tęsknię za nastrojowymi chwilami we dwoje.

Gość gość
tematycznie: brakuje Ci jego duszy ja marzę o wyznaniach dowodzacych brak przeszlosci czyli o byciu razem

Gość Pas si simple
Brakuje. Tak bardzo przeżyć coś głębokiego i silnego, gdzie nie ma miejsca na skrywanie uczuć.

Gość Pas si simple
Dlaczego tak mało dziś takich wrażliwych facetów, którzy nie wstydziliby się swoich emocji?

Gość martino876
Nie prawda bo jestem tutaj.Pewnie mi nie uwierzysz ale jestem osobą bardzo wrażliwą i czułą szczególnie w stosunku do kobiet... Nie wstydże się swoich emocji. Też pragnę przeżyć piękne chwilę pełne czułosci z kimś wyjątkowym napisz jeśli zechcesz tomekziomek999@gmail.com

Gość gość
ja marzę o takiej miłosci , gdy naooglądam sie telenoweli. tak naprawde o tym jak kkochalismy mozemy przekonać sie gdy stracimy, bo jesli ból po zerwaniu minie, a jednak brakuje cząstki samego siebie to wtedy nawet romantyzm jest zbędny

Gość gość
27.08.13 [zgłoś do usunięcia] Pas si simple Dlaczego tak mało dziś takich wrażliwych facetów, którzy nie wstydziliby się swoich emocji? xxxx o tacy są nazywani przez kobiety ciotami to raz, dwa chłopców od małego matki uczą nie zachowuj się jak baba, chłopaki nie płaczą itd. musimy tłumić w sobie emocje by być zaakceptowani przez kobiety jako mężczyźni.

Gość gość
Ja taką przeżyłam- 5 rok depresja. Lepiej mieć coś mniej romantycznego, a stabilnego. Mającego grube fundamenty zbudowane z zaufania, lojalności, wierności, a nie słodkich słówek.