Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JudytaM1990

Szczepienia

Polecane posty

Gość gość
moi rodzice sie szczepili i tak chorowali, mama miała zapalenie ucha 2 tygodnie po tej szczepionce dziwne lekarz rodzinny zabronił nam sie teraz szczepić na grypę, no i nie chorujemy - drugie dziwne

Gość gość
szczepienia są do dooopy. Moja córka była szczepiona mmr a i tak rok po tym miała różyczkę i co?

Gość gość
ja nie szczepie na nic corki. ma 3 lata i raz miala trzydniowke, a raz katar i podwyzszona temp. (ale chyba od zabkowania) - w kazdym razie jesli nie od zabkowania to nic sie z tego nie rozwinelo dalej. dajemy rade. dziecko brata pierwsze szczepione do 2 r.z., drugie juz na nic tez. starszy ma alergie, mlodszy nigdy nie bral antybiotykow a jak cos sie dzieje to katar 3 dni i po "chorobie:. pijemy tran i hartujemy sie. pozdrawiam

Gość JudytaM1990
Dzieki:) ja sie jeszcze zastanawiam czy nie isc na te szczepienia z nfz u nas ta 6w1 kosztuje 250 zl:/ 5w1 150. Mala zastrzyki znosc dobrze te co dostawala w szpitalu to tylko pomarudzila przy ukuciu a pozniej sie sama chwile po uspokoila. Czytalam wypowiedzi na innych forach to dziewczyny wypowiadaly sie ze pozniej po kazdej z tych szczepionek moza wystapic takie same objawy chodzi tylko o ilosc ukuc i kase za nie