Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrodytka24

czy to jest to o czym mysle

Polecane posty

Gość afrodytka24

witam dziewczyny, mam takie pytanie.. od jakiegos czasu ma delikatne bole w podbrzuszu, rano lekkie mdlosci choc nie wymiotuje, czasem zmiany humoru, bardziej sie denerwuje, zamiast normalej miesiaczki tydzien temu mialam bardzo delikatne plamienie, ktore ustalo. czy to moze byc ciaza????

Gość gość
Możliwa ciąża , zrób sobie test

Gość afrodytka24
wczesniej nie zwrocilam na to uwagi ,lecz ostatnio zaczelam sie troche bac... wlasnie sobie przypomnialam kiedy mialam normalna miesiaczke i bylo to 8 lipca..:czyli podad 6 tygodni temu..

Gość gość
Teścik zrób

Gość gość
na 100 procent ciąża. Urodzisz bliźniaki.

Gość afrodytka24
skad takie stwierdzenie:):) ze blizniaki?? hehe:):) jesli bylaby to prawda to straszne bym sie cieszyla... mozliwa jest u mnie ciaza blizniacza poniewaz mam w rodzinie blizniakow,,mojej mamy siostry sa blizniaczkami ,, i moja siostra rowniez urodzila blizniaki. takze nic niewiadomo..

Gość gość
to o bliźniakach to pewnie sarkastyczne było... Matko, dziewczyno, zrób test ciążowy, skąd tu mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży???

Gość gość
mozliwe ze ciąża. Ale zrob test albo do gina sie wybierz żeby wykluczyć wszystko innej. A co do bliźniaków. To moj tata z bliźniaków .ja z bliźniaków.ale ja na szczęście nie mam bliźniaków. hehe moj brat nie ma jeszcze dzieci ale wszystko możliwe.po za tym u reszty rodzeństwa tez bliźniaków brak hehe

Gość gość
Zrób ten test i po sprawie.

Gość afrodytka24
pytam tylko o opinie, jesli masz byc wredna nie musisz sie udzielac..

Gość afrodytka24
wlasnie wrocilam z apteki kupilam 2 testy i zaraz sie okaze ..tyle dobrze ze miaszkam 10 metrow od apteki ... faceta nie ma bo w pracy wiec trzymjcie kciuki..:)

Gość afrodytka24
dziewczyny zrobilam testy, wyszly pozytywnie,, :):):) 2 testy , chyba jestem w ciazy..ale szok, niespodziewalam sie tego..spadlo to na mnie jak grom z jasnego nieba..

Gość gość
gratuluję :-)

Gość gość
pamietam jak ja zrobiłam test, byłam taka szczesliwa, podekscytowna :-) nie mogłam w to uwierzyć ....

Gość afrodytka24
ja tez nie moge uwierzy , szok.. nie wiem co mam zrobic ze soba.. taka wiadomosc szoookkkkkk:)

Gość gość
a dlugo sie staraliście? ile masz lat? to twoja pierwsza ciąża. miałam dokładnie te same uczucia :-)

Gość afrodytka24
nie staralismy sie. poprostu zdecydowalismy ze nie bedziemy sie zabezpieczac, wiedzielismy jakie moga byc tego konsekwencje ale chyba nie zdawalismy sobie z tego sprawy tak naprawde, od roku nie biore tabletek i czasem seks byl przerywany a czasem zapomnielismy sie i bylo do konca, az dziwne ze nie zaszlam w ciaze do tej pory .. az tu nagle... :):) jestem zaszokowana ale w glebi serca ciesze sie ,, ja mam 25 lat a moj facet 27 wiec chyba najwyzsza pora na dzidziusia..:):)

Gość gość
o to młodzi jeszcze jestescie, ale napewno poradzicie sobie :-)