Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hayaaa

czy zwrócić mu uwage na to że gapi się na inne

Polecane posty

Gość hayaaa

jak jestem gdzieś ze swoim facetem a w pobliżu pojawia się śliczna dziewczyna to zaczyna się w nią wgapiać, niby tak żebym nie widziałam ale przecież ślepa nie jestem. Nie komentuje tego przy nim bo nie chce wyjśc na jakąś zazdrosną heterę ale jest mi po prostu przykro. Chce z nim pogadać niedlugo o tym ale nie wiem czy to dobry pomysł, czy nie wyjdę na jakąś zakompleksioną zazdrośnicę :o

Gość gość
ja bym nic nie mowila, nie powinno sie pokazywac facetowi ze tak bardzo nam na nim zalezy, niech sie gapi

Gość hayaaa
no tak też właśnie myslałam że nie ma co z nim o tym rozmawiać bo wyjdzie na to że jestem zazdrosna a on poczuje się jak adonis :o ale mimo wszystko to cholernie przykre jak gapi sie na inną.

Gość gość
to ty też się patrz na jakichś przystojniakow

Gość hayaaa
żeby w Polsce było tylu przystojniaków co pięknych kobiet to miałabym jakies pole do popisu a tak to gdzie idziemy to faceci jacyś brzydcy nijacy a dziewczyny piękne długowłose ...

Gość gość
no ja mam to szczescie, że moj obecny facet jest taki brzydki, że w sumie to latwo znaleźć ladniejszego od niego he he, ale przynajmniej nie jestem o niego zazdrosna

Gość hayaaa
oj :) mój były też był średniej urody i miałam ale mnie i tak zdradził :) ten obecny znowu jest bardzo przystojny i w dodatku dziewczyny też się na niego gapią :o z moją zazdrością musze to jakoś z nieść mam nadzieję że mnie nie poniesie i nie zrobię mu awantury o to że gapi się na inne :o

Gość gość
to fajnie masz, też bym chciala mieć przystojnego faceta, ale niestety mam takiego sobie... pozytyw taki, że żadna sie na niego i tak nie patrzy wiec nie musze byc zazdrosna, zreszta nawet jakby mnie zostawil czy zdradzil, to bym sie tym nie przejela zbytnio. A ty wyluzuj, jak ma cie zostawic czy zdradzic to i tak to zrobi. Nawet moj 60letni ojciec oglada sie za kobietami na ulicy, a jakos nigdy nie zdradzil mamy, są ze soba ponad 30lat.

Gość Namu amida Butsu
moja byla mi zwracała na to uwagę huh :)

Gość hayaaa
Namu amida Butsu no i co robiłeś ? przestałeś się gapić ? I dlaczego się gapiłeś nie wiedziałeś że jej to sprawia przykrość ??