Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia111111111111111111111

czy jest mozliwe ze matka zostawia 4miesieczne dziecko pod opieka ojca na tydzie

Polecane posty

watpie, spotykamy sie juz dwa lata i jeszcze sie nie zakochalam to juz chyba sie nie zakocham. a jak tak dalej pojdzie to zakoncze to bo nie chce byc wiecznie oklamywana i spychana na dalszy tor

Gość gość
Jak dla mnie to juz się zakochałaś.

a po czym to wnioskujesz?

Gość gość
Kasiu sorry tak to odebrałam, że niby facet gorszy. Nie denerwuj się to tylko tydzień w końcu jest ojcem co dziecko winne. Matka odbierze to znów będziecie się spotykać. Postaw się w jego sytuacji co ma odmówić lub komuś podrzucić. To ciężkie tematy szczególnie w takich sytuacjach. Ale zostaje Ci cierpliwość te kilka dni jak dziecka nie chcesz oglądać zaplanuj inaczej przecież on też nigdzie nie będzie latał najwyżej z pieluchami na śmietnik :)

no wlasnie chyba tak zrobie, moze tez sobie gdzies pojade chociaz na pare dni i odpoczne od tego wszystkiego

Gość gość
WYMAGASZ ŻEBY SIĘ Z TOBĄ SPOTKAŁ, chcesz go kontrolować. Skoro to trwa 2 lata to co myślałas wtedy gdy zaszła w ciążę? Bzykałaś się z nim kiedy ona była w ciąży, kim ty jestes wg siebie dziewczyno? Dla mnie moralne dno. R***a_sz się bez zasad jak jakaś suka z cieczką, tacy ludzie jak ty i twój kochaś są dla mnie wstrętni. Bez zasad jak dwie świnie

Gość gość
Wszystko jasne - dla tego faceta jestes tylko do seksu, wiec po co macie sie widywac kiedy nie ma szansy na seks? Strata czasu. I tez uwazam, ze juz sie zakochalas, inaczej nie czulabys sie spychana na dalszy tor. Jasne jest, ze tobie zalezy bardziej.

Gość jarecki72
Qurwa zazdrosna o kochanka :D kontrolować dziecko to sobie możesz męża-swojego. o ile ktoś cię będzie chciał, taki przechodzony towar. a nie martw się już wszyscy jego koledzy wiedzą że jesteś łatwa do nadziania. on teraz planuje cię olać,a za jakiś czas przekaże koledze. tamten mu jeszcze pewnie browca postawi. bo więcej warta nie jesteś suniu. jakby co to w weekend jestem wolny, jeżeli nie masz hiva ani kiły to chętnie cię obrocę,bo żona mi nie chce loda robić.

Gość gość
Nie wiem czy udajesz głupią autorko tematu czy taka jesteś...Tak, to możliwe i wcale nie karygodne, przynajmniej moim zdaniem. Jeżeli ojciec normalny to dlaczego nie. Czy matka to jedyna opiekunka dziecka??Ojciec także ma obowiązek opiekować się dzidziusiem a mtaka ma prawo odetchnąć sobie. To żadne przestępstwo.Skup się na swoim dziecku a nie szukaj na siłę sensacji tam gdzie jej nie ma

Gość gość
ej no najeżdżacie na dziewuchę , może i głupia ale największe inwektywy powinny uderzyć w tatuśka i męża, nosz k***a czemu my kobiety zawsze winimy tą drugą ona nam wierności i miłości nie ślubowała, wiadomo lojalnie byłoby nie uwodzić nieswojego faceta ale najwięksi s*******e to jednak faceci, żona małe dziecko a ten szczęścia szuka, autorki mi żal wręcz że brnie w taki układ ale ON co za c***ek pospolity!!!!

Gość gość
Zal mi takich lasek. Robia z siebie kjrwy a potem raptem chca byc traktowane powaznie. jaka opinie sobie wyrobisz na poczatku to juz zostanie. nie zrobiesz z siebie teraz wielkiej pani ktorej trzeba sie tlumaczyc. Bo jesli sypiacie od 2 lat razem to powinnas sie domyslic ze nawet zonie sie nie tlumaczy i nawet ona go nie kontroluje to tobie tepa dziewucho do tego mega daleko. Nawet nie szanuje cie na tyle zeby wymyslic inna bajeczke.

Gość gość
szmata k***a włażąca do łóżka żonatego faceta jak suka nie da to pies nie weźmie S.Z.M.A.T.A.

Gość gość
JAK SUKA NIE DA, TO PIES NIE WEŹMIE JASNE? Dla mnie jak słońce ! Jestem kobietą, tak na marginesie. Szmacisko do kwadratu, co tu więcej pisać. Nie szanuje Cię, bo jesteś dla niego zwykłym k*********m do r****nia

ja nie chce zeby on mi sie tlumaczyl, bo ja jemu tez sie z niczego nie tlumacze, nie chce po prostu zeby klamal ciagle

oj tak, piszcie dalej, ja sobie z przyjemnoscia poslucham i sie z was posmieje drogie matki polki, ktore zycia nie znaja :)

Gość gość
Wyobraź sobie, że nie jestem żadną matką polką, bo dopiero co pierścionek zaręczynowy dostałam. Śmiejesz się? A cóż innego Ci pozostało? Śmiejesz się i jednocześnie się w*******z, bo Cię okłamuje. Żałosna jesteś.

matka polka to stan umyslu moja droga i nie ma znaczenia czy masz na palcu obraczke, pierscionek czy nic

Gość gość
śmieszy mnie powiedzenie "Jak suka nie da to pies nie weźmie. " . Jakby psy by nie brały to by suki nie miały komu dawać. xxx Kasia jest wolna i może robić co chce a faceci to nie są bezmózgie stworzenia wie co robi i to on jest świnią i tyle. I piszę to jako kobieta, jestem żoną i jakby mnie mąż zdradził to bym jego kopnęła w d**ę a nie kochankę.

no wlasnie ja nikogo nie zdradzam, nie oszukuje, nie prowadze podwojnego zycia, tylko on, wiec zastanowcie sie zanim zaczniecie mnie wyzywac

Gość gość
Oj jasne. Nie miałabyś żadnych pretensji do kochanki, oczywiście.

Gość gość
Jako kochanka zapomnialas jaka jest twoja rola i gdzie twoje miejsce. Zawsze zona i dziecko beda najwazniejsze. Oprucz orgazmu nie masz prawa oczekiwac niczgo wiecej

Gość MsYsta
Oj, Kasiu, Kasiu! Źle ulokowałaś swoje uczucia. Zawsze będziesz tą "drugą". Nie warto tracić młodości w oczekiwaniu, kiedy żonaty i dzieciaty facet będzie miał dla Ciebie czas. Takich sytuacji, jak ta, będzie coraz więcej. Nie brnij w ten związek, poszukaj sobie faceta wolnego i dyspozycyjnego. Ja wiem, serce nie sługa... Ale można z tym powalczyć. Mnie na 2-gim roku studiów zawrócił w głowie żonaty facet. Na szczęście w porę zapaliła mi się kontrolka i wycofałam się, choć serce krwawiło. Długo nie mogłam zapomnieć, nawet już po ślubie (wyszłam za mąż, za mężczyznę, który mnie bardzo kochał i kocha). Jestem juý 32lata szczęśliwą mężatką, z roku na rok coraz bardziej, chociaż wyszłam za mąż z rozsądku, bo nie mogłam być z tym, którego kochałam. Teraz jestem z siebie dumna, że nie rozbiłam małżeństwa, a syna nie pozbawiłam ojca. Przemyśl to i wyciągnij wnioski.