Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzoskwinka31

Mój najlepszy przyjaciel jest gejem

Polecane posty

Gość brzoskwinka31

Dowiedziałam się tego po dłuższym okresie znajomości i nie wpłynęło to w żaden sposób na mój odbiór jego osoby. Wpłynęło natomiast znacząco na moją cierpliwość w stosunku do ludzi, którzy mają tendencję do czarno-białego postrzegania rzeczywistości. Kiedyś mój znajomy spędzał wieczór wśród koleżanek, które go uwielbiają, ale nie mają pojęcia, że jest homo. I jedna z nich powiedziała przy nim, że najchętniej wysłałaby gejów do obozów pracy. Sądzę, że gdyby znała prawdę odgryzłaby sobie za to język. Ludzi ocenia się za ich charakter, czyny, a nie ze względu na to, że są homo, hetero, biali czy czarni. Znam gejów, którzy mnie irytują i gejów, których darzę sympatią i nie ma to nic wspólnego z ich orientacją. I jeśli będę miała dziecko, to BĘDĘ uczyła je szacunku do odmienności. A jeśli powie mi: "Mamo, nie lubię Jasia. Jasio jest pedałem i zachowuje się jak idiota", to wytłumaczę mu, że Jasio nie zachowuje się jak idiota, bo jest gejem, tylko zwyczajnie jest idiotą. A to zdecydowanie groźniejsze zjawisko.

Gość brawo popieram
🖐️

Gość brawo popieram
w końcu jakiś ciekawy i życiowy temat a na kafe cisza, jestem zasmucona

Gość bermank
trochę dziwny ten gej, który tylko w towarzystwie kobiet przebywa , ale co czy nawet z facetami nie wędkuje popijając browara ?

Gość brawo popieram
a ilu znasz gejów że stwierdzasz że ten akurat jest dziwny?

Gość gość
czyli zwykly pedal

Gość gość
lubie gejów

Gość goscinnala
To co napisalas to troche oczywista oczywistosc... dla ludzi, ktorzy maja poszerzone horyzonty zarowno kulturowo jak i emocjonalnie. moj naj naj najlepszy przyjaciel jest rowniez gejem, kocham go nad zycie. jest zudowna osoba, tak wspaniala, ze moja mama-super katoliczka :) postawila sie ksiedzu, ktory przyszedl do nas po koledzie. Wg niego wszyscy geje powinni splonac na stosie...

Gość gość
Najlepszy przyjaciel kobiety to gej, bo zrozumie kobiete :-)