Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on sie tak zachowuje

Polecane posty

Gość gość

Facet z ktorym sie spotykam przede mna przez okres ok 2 miesiecy spotykal sie z pewna dziewczyna, kiedy poznal mnie kopnal ja w tylek i teraz mnie adoruje. No ok, tak sie zdarza, sama mialam taki przypadek, ale jak wczoraj powiedzialam mu, ze widzialam na miescie dziewczyne, z ktora sie spotykal przede mna to zaczal ja mieszac z blotem, okreslac mianem idiotki, wysmiewac sie z niej i potraktowal jak jakas wywloke. 2 miesiace za nia latal i nagle w 5 sekund zmienil o niej opinie i teraz sie trzyma tej chamskiej opinii na jej temat :o Odechcialo mi sie z nim kontaktow, bo domyslam sie, ze ja skoncze tak samo, ale ze zwyklej ludzkiej ciekawosci szukam wytlumaczenia. Znam ta dziewczyne, rozmawialam z nia i nie zrobila mu zadnego swinstwa, bardziej to on ja wykorzystal, a teraz sie zachowuje jakby mu jaja odciela co najmniej. Dlaczego niektorzy sie tak zachowuja? :o

Gość gość
Zapomnialam dodac ze to nie zaden gowniarz tylko facet 33-letni :o

Gość gość
masz rozum?bo facet to podgatunek,ktory dojrzewa po 35r dopiero,jedyne wartosci dla takich kolesi to wyrwac laske i zmieszac ja z blotem,tym sioe raja niedorozwoj:p

Gość gość
Szczerze mowiac to moj ex mial 23 lata a ma wiecej klasy od tego buraka, ktorego wiek nakazywalby dobre wychowanie. Moze to racja co piszesz, niektorzy dojrzewaja powoli :o Ale kurna jestem w takim szoku, ze az mi wstyd, ze sie zainteresowalam takim prymitywem.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
bo laseczki to takie idiotki że psychicznie gnębią facetów zwłaszcza tych którzy za nimi latają

Gość gość
Aj tam gnebia od razu :P