Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szcześniakowa

Otwarłam drzwi a tam oni

Polecane posty

Gość Szcześniakowa

Witam państwo ponownie. Jak zapowiedzialam wcześniej, udalam sie na spacer po plazy i znowu doznałam szoku. Myślałam, ze przejde sobie przy zacmieniu księżyca, ale nie, bo oczywiście te wstretne kudlate stwory, przez niektórych zwane dziećmi zaklocily mi cały spokój! Do zesz do ku€wy nędzy! A myślałam, ze wakacje sie kończą i matki pozamykaly te wynaturzence w domu! Boże jak sobie pomyśle ze za tydzień wracam do pracy to mnie krew zalewa, nie tylko ta z narządów rodnych... Czasami to liczę na to, ze taka pułapkę na mnie zasadza, ze pomre od niej.., . . . Nauczyciel z zawodu- nie z powołania :/

Gość gość
ty to jesteś udana

Gość Szcześniakowa
Myślałam, ze nie udana. Patrząc na moje nędzne życie...

Gość sregergr
co zrobiłaś k***a nauczycielko ? otwarłaś ? naucz sie pisac debilu.

Gość Szcześniakowa
Dajcie wskazówki jak załatwić te bachy. Nastawilabym na nie pulapkie tak ze by mnie popamietaly... Dodam ze nie mogę im stawiać pal. Bo wtedy wzbudzam w nich jeszcze większa agresję i bardziej sie znecaja

Gość Szcześniakowa
Kolejny rozwscieczony bach, który wyzywa sie na mnie za to, ze kończą sie wakacje. U mnie sie mowi otwarlAm. Ciulu niemyty. Do książek paszol won ale już, karykatury ucznia!

Gość Szcześniakowa
Sa tu jacyś porzadni nauczyciele?

Gość Szcześniakowa
u ciebie ? ahahahaha gdzie u ciebie tępa strzało ? w wyp**dowie dolnym? tuman jesteś i tyle, sama wracaj do książek kretynko bo jesteś nauczycielem matole i masz wiedziec jak się pisze po polsku. baran j****y! k***a i taki matoł uczy dzieciaki w szkole ahahahahaha i jeszcze podwyżki pewnie chce bo mało płacą debilowi.

Gość Szcześniakowa
Ty niewychowany tempaku ty! Tak sie składa, ze uczę takiego przedmiotu w którym poprawna pisownia nie jest wymagana, ale co ty możesz wiedzieć jak pewnie nawet podstawówki nie skonczyles, a co dopiero mówić o maturze. Domyślam sie ze to dla ciebie temat tak odległy jak dla mnie męskie prącie. Ej gdyby tak przyszło wam wychować sie w latach czterdziestych wiedzielibtscie co to kij na d***e i szacunek do starszych! Nędzne niedoroby!

Gość gość
przedmiot, w którym poprawna pisownia nie jest wymagana? Hmm....

Gość Szcześniakowa
Człowiek poszedł n studia, pokonczyly kilka faktetow, no myślał ze coś osiągnie w życiu, a tu do cholery porażka. Mogłam zostać matolem, tak jAk połowa moich uczniów, wtedy bym sobie radziła w życiu. Ale nie, bo świętej pamięci mAmusia mówiła w kółko jakiś pieprzony frazes: ucz sie ucz, bo nauka to potęgi klucz! Ach gdybym ja wiedziała, ze do klucz do zamknięcia sie od środka... I co mi z tej kasy? Co mi z tego z tego całego dobrobytu jak nie mam nic.

Gość Szcześniakowa
Idź do szkoły to będziesz wiedział ci za rzedmiot. Wracając do tematu, jak sie zemścić? Co zaboli ta gownazerie?

Gość Szcześniakowa
Kiedyś na zabawie byłam, tam poznałam chłopaka, ale szybko sie urwalo, bo pewnie wysteaszyl sie mojego wykształcenia. Ba bo o czym chłop ze wsi miałby gadać z takim wyksztalciuchem? My gospodarki nie miismy, no nikt sie nie chciał w głownie babrac, a dziadek mi proponował chlopakA od jego sąsiada. Podobno 30 krów miał. Kawaler. Niższy, ale chętny. A ja nie chciałam, bo ja do miasta, podbijają świat... To i podbilam

Gość Szcześniakowa
Odradzam wszelakiej gownarzerii naukę, to zło i do niczego nie prowadzi. Mi zrujmowalo życie. Jestem stara, samotna, wykończona przez bachory tylko nauczycielka, tylko... A miałam być kimś! Boże za co? Na kiego gwinta całe dzieciństwo przekleczalam przed świętym obrazem powtarzając zdrowaski? Tylko po to żebyś mi sie tak odegrał?

Gość gość
porozrzucaj pinezki tam gdzie biegają, jak wleci takiemu gówniarzowi w sandał to zmieni miejsce zabaw.

Gość Szcześniakowa
Ale chodzi mi o coś w klasie, żeby nikt z dorosłych nie podejrzewał mnie o to, ale z pinezksmi nie głupi pomysł, położenie na krzesełka tym najgorszym. Hehe oj będzie wesoło. Oj będzie...

Gość jytre4567
nauczyciele to takie gówna, myślą że pozjadali wszystkie rozumy bo na studiach byli :D no i te słynne fakultety :D tez pokończyli, przecież to takie inteligentne. Tumany j****e. Jaki przedmiot w szkole nie wymaga poprawnej pisownie ty tępaku ! Fakultety pokończyła ale pisac nie umie, mózg se otwórz debilko.

Gość Szcześniakowa
Kolejna skrzywdzona, patologiczna nieuczka co błyszczy w sieci brakiem kultury. Gdybym wiedziała bezmizgu skąd jesteś i gdybym znała twoje dane to ja bym cię zalatwila

Gość Szcześniakowa
Witam ;) pana, czy udzielić panu lekcji z biologii?

Gość Szcześniakowa
W poprzednim temacie wspominalam ze brakuje mi kawalera, to dalej aktualne. ...

Gość myydeełko FA
czesio. Siadaj. pała.

Gość Szcześniakowa
Dajcie mnie jakiejś rozrywki, żeby zapomnieć o wszystkich krzywdach jakie mi wyrzadzili przez ostatnie 17 lat. W sumie to zamieszczamy tu anonsa w formie erotycznej z tego względu, iż lata lecą, macica sie kurczy i najwyższy czas, może na urlop macierzyński?

Gość Szcześniakowa
To nue w moim stylu, ale w tej chwili jestem taka desperatka ze nie będę przenierXc jak kiedyś. We zmę wszystko co nie będzie balo sie mnie kijem dotknac

Gość Szcześniakowa
Pocalujta w d**ę wujta! Myślałam ze poznam tu bratnia dusze... Tez die myliłem

Gość Szcześniakowa
Muuu muuu Żaryczala stara spr***niala pAnna

Gość Szcześniakowa
Sisdaj gnido! Pała! - to moje ciche marzenie, wykrzyczeć im prawdę w oczy.

Gość gość
:D 🖐️ Łaczę sie w BULU :D

Gość Szcześniakowa
A może w czymś innym sie ze mną zlaczysz? Widziałeś kiedyś dziewice?

Gość gość
Też pracuję w szkole i u nas wielu nauczycieli nie potrafi poprawnie pisać. Szczególnie faceci, wuefiści. Są nawet takie dwie kobiety, które wprost mówią, że mają dysleksję i jeszcze są z siebie dumne i się z tego cieszą. Kto im dał papiery ...