Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks nie sprawia mi przyjemności

Polecane posty

Gość gość

23 lata, 4 lata razem, rok po ślubie! A seks beznadziejny, nie mam wcale ochoty, ! A facet jak to facet nalega. Często dla świętego spokoju uprawiamy seks, ale robię coś co mi w ogóle przyjemności nie sprawia, bez sensu ! Coś ze mną chyba nie tak!

Jak jest czegoś za gęsto, to to staje się nudne. Wcześnie zaczęłaś.

Gość gość
To mów mu, co sprawia Ci przyjemność! Ja też na początku małżeństwa miałam taki problem, a potem się wkurzylam i zaczęłam myśleć o sobie. A on był tym zachwycony! :-) teraz zawsze pyta, co chcę aby robił, orgazm za każdym razem :-)

Gość gość
do goscia powyzej: nie wkurza cie ze musisz mu za kazdym razem mowic co sobie zyczysz zeby moc szczytowac? Mnie to frustrowalo ze musze prowadzic faceta za reke i nie ma w tym ognia ani jego inwencji

Gość gość
Ech, nauczył się wiele, nauka nie poszła w las :-D a poza tym to mi odpowiada rola dominującej w tym układzie, zwłaszcza, że on jest wielkim facetem, a ja malutka kobietka przy nim :-)

Gość gość
moze dla odmiany seks z kobieta??

Gość gość
Idźcie do dobrego seksuologa ;)

Gość gość
Wiesz mialam podobnie. 3 dlugoletnie zwiazki i zadnej satysfakcji z seksu. Rok temu poznalam pewnego faceta,jestemy razem a seks jest boski, nie da sie wytlumaczyc czemu z jednymi jest fajnie a z innymi lipa.

Gość gość
wzielas pierwszego lepszego faceta, w ktorym nie jestes zakochana i nie masz na niego ochoty, dlatego seks nie sprawia ci przyjemnosci. mialam tak w jednym zwiazku - musialam sie zmuszac, lezalam w lozku jak kloda. drugi facet totalne przeciwienstwo i to ja mialam ochote na czesciej niz on

Gość gość
Bo musi byc ta iskra co nas do siebie przyciaga,inaczej nie da rady. No i milosc!

Gość Łona jezd Aniołem
Łona musi mieć gdzieś wbudowany magnes i iskrownik ...:)