Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uwazacie ze robotnik nadaje sie na męża

Polecane posty

Gość gość

czy uwazacie ze robotnik nadaje sie na męża

Gość gość
jak najbardziej

Gość gość
dla robotnicy

Gość gość
Może być, zależy jaki charakter.

Gość gość
jak nie pije i jest milutki

Gość gość
dla sprzątaczki, sprzedawczyni z mięsnego

Gość gość
dobry robotnik zarabia wiecej niż facet siedzący za biurkiem....

Gość gość
Jakie zarobki? Lepszy taki niż jakiś magister socjologii lub kuroznawstwa z najniższą krajową.

Gość gość
I już o kasie.;/ wg co na zawód do tego czy facet nadaje sie na męża? To przypadkiem nie zależy od charakteru? Mój jest budowlańcem. Jest wspaniałym mężem i ojcem.

Gość bimbam sobie
ja jestem po polonistyce a moj maz jest budowlancem i jak najbardziej uwazam sie dobrze wyszlam za maz.miesiecznie przynosi okolo 5 tysiecy a mnie chcieli zatrudnic za 1400 zenada

Gość gość
I jak przycisnie az sie milo robi

Gość gość
Ważne sa uczucia, nie zawód i wykształcenie. Poziom edukacji nie zawsze świadczy o człowieku, nie raz już "inteligenci" pokazywali ile tak naprawdę są warci.

Gość gość
Jak to, co może dać w uczuciach? Mój jest naprawdę cudowny. Dba o mnie i dziecko najbardziej na świecie. Nie jeden pracownik biurowy jest zwykłym popaprancem, tak samo i nie jeden fizyczny. Tak samo urzędnik jak i budowlaniec może mieć dobry i zły charakter.

To nie wykształcenie najważniejsze ale jakim jest człowiekiem. Może facet mieć niższe wykształcenie ale być pod względem emocjonalnym bardziej rozwinięty od wielu innych po studiach. No i bardziej zaradny w codziennych sprawach.

Gość meble Bodzio
od kiedy zawod czy wykonywana praca swiadcza o predyspozycjach do zwiazku?

Jak napisał/a "gość" najważniejsze są uczucia i nie ważne jaki się wykonuje zawód bo ten zawsze można zmienić, a także podnieść swoje kwalifikacje. O uczuciach często się zapomina bo najważniejsze dla niektórych, to po prostu kogoś mieć, i to jest fatalne z uwagi na konsekwencje.

a dlaczego ma się nie nadawać? Jeżeli tylko jest dobrym człowiekiem to się nadaje.

"28.08.13 [zgłoś do usunięcia] meble Bodzio od kiedy zawod czy wykonywana praca swiadcza o predyspozycjach do zwiazku? " BARDZO DOBRE PYTANIE!!

Gość gość
ak jak ktos napisal, lepszy robotki ktory potrafi cos w domu czy przy aucie naprawic i dobrze zarobic niz wyszktalcony prostak po socjologii, dla ktoego podniesc siatke zakupow to jak 3 dniowy maraton. Facet ma miec tezyzne fizyczna a nie wygladac jak lysa inteligetna na nikog nie intresujace tematy baba w ciazy :D

gość - już się zagalopowałeś. robotnik to nie mechanik, a nie ma nic bardziej denerwującego niż domorośli specjaliści. To ja już wolę tego po socjologii co zna swoje ograniczenia i zadzwoni po fachowca, a nie bardziej spieprzy.

Gość klopM
jak czytam te problemy niektórych ludzi to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać, ale chyba płakać bo wiem kiepska będzie przyszłosć tego kraju z takimi obywatelami