Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaplace rozsadna cene za zalatwienie pracy w Londynie

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie chodzi mi o prace na recepcji lub w dobrej eleganckiej restauracji ewntualnie sklepy lub supermarkety naprawde zaplace ale tez oczekuje ze ktos naprawde pomoze mi dostac prace w Londynie powazne oferty kierowac na adres email : kashaok@gmail.com

Gość gość
chyba cie pogielo

Gość gość
w anglii wiele osób płaci za możliwość pracowania! przede wszystkim menadżerom za częstsze wpisywanie w grafik!

Gość załamana_blondynka
nmo tak ...# tusku tusku czytaj to

Gość gość
to chyba pracujecie w jakichs szemranych firmach. Nigdy nie placilam nikomu za wpisanie mnie w grafik. Co za zenada. Co do zalatwienia pracy, dobre sobie. Kto ci na krzywy ryj prace zalatwi? Zeby potem swiecic oczami jesli zawalisz?? Jaaasne

Gość gość
nie pogielo mnie ja chce dostac sie do dobrej firmy ktora placi cos wiecej niz NMW jestem w stanie zaplacic za zalatwienie mi takiej pracy jednak zdaje sobie sprawe z ryzyka trafienia na oszusta

Gość gość
Pobieranie oplat za zalatwianie komus pracy jest przestepstwem. Nie rozumiem takich osob jak autorka. Najlatwiej isc na skroty a gdzie jakis wlasny wysilek. Ja zaczynalem tu od sprzatania a teraz mam czysta, biurowa prace w jednym z miejsc o ktorych marzy sobie autorka. Wcale nie zajelo mi to duzo czasu. Co wiecej, jeszcze nie powiedzialem ostatniego slowa. Gdybys byla naprawde dobra i miala kompetencje, to by cie przyjeli bez jakichs kombinacji przy zielonym stoliku.

Gość gość
i myslisz, ze ktos ci zalatwi prace w dobrej firmie bez chociazby rozmowy kwalifikacyjnej? do dobrej firmy trzeba przejsc kilku etapowa rekrutacje a nie placic za etat. Jednak cie pogielo

Gość gość
Ja zaczynalem tu od sprzatania a teraz mam czysta, biurowa prace w jednym z miejsc o ktorych marzy sobie autorka. Wcale nie zajelo mi to duzo czasu. Co wiecej, jeszcze nie powiedzialem ostatniego slowa. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a co to za miejsce, o jakim marzy autorka? nie powiedziałaś ostatniego słowa? nie strasz! dyrektorem banku nie zostaniesz!

Gość gość
''a co to za miejsce, o jakim marzy autorka? nie powiedziałaś ostatniego słowa? nie strasz! dyrektorem banku nie zostaniesz!'' -------------------------- W banku na pewno nie, bo na tym sie nie znam ale w swojej branzy, dlaczego nie ? Czlowiek, ktory nie ma ambicji i konkretnych planow na swoja przyszlosc zawodowa nigdy niczego nie osiagnie. Ci co najwiecej szydza i dogryzaja najczesciej sami niczego nie osiagneli i nie maja pomyslu na siebie.

Gość gość
kolejna chwalipięta!

Gość gość
sorry ale smieszy mnie jak ktos na kafeterii chwali sie ze ma "czysta biurowa prace". czyli co jestescie sekretarka? czy kims jeszcze nizej kto podaje kawe? Sorry ale na taka prace nie trzeba miec nawet sredniego wyksztalcenia nie wydaje mi sie ona osiagnieciem marzen.

Gość gość
Tak, jasne bo nie napisalem ze robie na zmywaku albo ze podcieram komus tylek, to od razu sie przechwalam :) Typowo polskie, rownac wszystkich w dol byleby do swojego poziomu :)

Gość gość
sorry ale smieszy mnie jak ktos na kafeterii chwali sie ze ma "czysta biurowa prace". czyli co jestescie sekretarka? czy kims jeszcze nizej kto podaje kawe? Sorry ale na taka prace nie trzeba miec nawet sredniego wyksztalcenia nie wydaje mi sie ona osiagnieciem marzen. --------------------- Kawe i kapcie to mozesz podawac swojemu mezowi. Czy dla was biurowa praca=tylko sekretarka albo goniec ? To tak samo jak dla wielu w Polsce emigrant=praca na zmywaku.

Gość gość
W UK juz NIE ma pracy, zapamietaj to i won

Gość gość
W dobrej firmie nie dostaniesz w ten sposob pracy, najwyzej u Hindusa w sklepie za 3 funty za godzine. Zaden porzadny pracodawca nie zatrudnia pracownikow bez rozmowy kwalifikacyjnej.

Gość gość
nieUK juz siedzi na Kafe i smrodzi w tematach

Gość gość
UK zeszlo na psy, nic tu nie ma, kompletnie nic. Lepiej siedz sobie tam, gdzie siedzisz!

Gość gość
Autorze/autorko spadaj, lepiej w Polsce juz jak w biednym UK