Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ewa chodakowska

Polecane posty

Gość gość

Siemka dziewczyny..... cwiczac z ewa chodakowska moge schudnac uwaga az 45kg:p co o tym myslicie?? Jakie treningi mam wybrac

Gość gość
Wejdź na jej fanpage na facebooku, jeśli masz. Są tam dziewczyny, które schudły nawet 60 kg : O jej treningi są bardzo wyczerpujące, mam jej książkę i przyznam, że ciężko mi to idzie. Ale ja mam słabą kondycję :P

Gość gość
:D ja bym chetnie :D zaczela ale nie mam z kim:D jakby ktos chcial to mozemy razem zaczac :D a potem szalec w bikini na nastepne wakacje :p :)

Gość gość
No to ja chętnie dołącze ;d

Gość gość
Chcesz wiedzieć, kim jesteś? Nie pytaj! Działaj. Działanie Cię określi i ustali. Z działania swojego się dowiesz. Ale działać musisz jako "ja", jako jednostka, bo tylko własnych potrzeb, skłonności, namiętności, konieczności możesz być pewna!

Gość gość
Nioo :d tio cio od kiedy moze od 1wrzesnia?;D :) tak wiem ze to odemnie zalezy czy risze swoj zaniedbany tylek i czy sie wezme do pracy ale czasem super :p jest sie. Wspierac

Gość gość
Ok, jakim programem lecisz? Bo ona ma kilka z tego co wiem, ja mam książkę, to tym z książki pojadę :D

Gość gość
:D :p czytalam na necie ii... mysle ze skalpel + killer :D ile chcesz rzucic kg?;p karolina tak wg jestem:d bo ja do nastepnych wakacji chce 45kg sie pozbyc:ptylko jeszcze dieta podobno 1000kcl jest fajna co myslisz o niej?

Gość gość
cześć, ja swego czasu ćwiczyłam skalpel.killer/turbo wszystkie te programy są bardzo dobre. Znowu zamierzam się odchudzać, bo raz chudnę, raz tyję, bo nie moge sobie poradzić z moją bulimią;/ byłam na diecie 1000kcal i dobrze mi się na niej chudło.

Gość gość
Aśka z tej str ;p ja chcę zrzucić 10 kg :) ja na dietach się nie za bardzo znam- wolę się nie głodzić, bo potem efekt jojo tylko mnie czeka ;p

Gość Aśka__________
Ograniczę słodycze, więcej posiłków w ciągu dnia, ale mniejszych, więcej warzyw i owoców :P

Gość gość
Ojjj przykro mi :c ehhh :D sprobuje ta 1000kcl :/ tylko skad ja moge wiedziec ile ma kalori np plasterek wedliny :D :p heh

Gość Aśka__________
Są różne tabele w necie, można sobie obliczyć mniej więcej :P

Gość gość
ja mam wagę kuchenną i zawsze wszystko ważę, ale ja mam świra na tym punkcie, ale możesz jeść tak na oko, ja raz tak robiłam i w sumie okazało się, że wychodziło mniej nawet niż 1000kcal, bo się bałam, żeby nie zjeść za dużo w każdej porcji.

Gość gość
Podobno w niektorych produktach jest bardzo wysoki indeks glikemiczny ; p cos w tym stylu i podobno to nie sprzyja odchydzaniu;/

Gość gość
:D dobra wiec plan dieta 1000kcl poszukam na necie tych tabeli :p i trening z ewą ale sie boje ze mi te treningi miesnie rozbuduja ;/ a ja bym chciala spalic ten cholerny tluszcz :D ... mam te obawy i jeszcze skora ... nwm .. czytalam ze po duzym spadku wagi nie ladnie wyglada :c prawda to ?

Gość gośćKarolina
Wpadne jeszzcze potem:p w sobote a jak nikogo nie bedzie to bede pisac =) ehh i walczyc sama :p a potem pokaze efekt by inne dziewczyny zmotywowac=)

Gość gość
zeby rozbudowac miesnie to musilabys jesc przynajmniej 300kcal wiecej niz towje zapotrzebowanie, duzo bialka no i treningi konretnie na masę czyli duze ciezary i malo powtorzen,

Gość Aśka__________
Dodam sobie temat do zakładek, też będę zaglądać regularnie :)

Gość Aśka__________
A co do skóry- jak g***townie chudniesz, to skóra nie "nadąża" za chudnięciem i staje się zwiotczała- bo jest jak nie patrzeć, trochę rozciągnięta. Tak, że przy dużym spadku wagi trzeba chudnąć stopniowo i dbać przy tym o skórę- masaże, nawilżanie etc :)

hej, ja zaczelam wczoraj od skalpela, ktos sie dolacza do wspolnych relacji z cwiczen ? :) planuje ok 15 kg zrzucic :)

Gość gość
Dzisiaj 7 dzień moich ćwiczeń :) Głównie skalpel (2 razy ćwiczyłam killera). Ćwiczenia już mnie tak nie męczą. Chcę zrzucić jakieś 5kg ;)

Gość gość
www.dieta1000kalorii.zawsze.net/zalozenia_diety.htm ja zaczynam od poniedzialkowego wieczoru:p cwiczy:) do zrzucenia 45kg:D bede pisac tu od czasu do czasu:p link do diety 1000kcl tam jest wszystko i nawet tabele kcl :d pozdrawiam karolina

Gość Anka P
Również mam zamiar sprawdzić się z dieta3dchilli.blogspot.com/2013/11/dieta-1000-kalorii-czy-warto-sprobowac.html ;) mam nadzieję, że warto spróbować?