Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos tutaj gra na gitarze

Polecane posty

Ja mam jedną piosenkę do,której chętnie bym usłyszał wokal jeśli będziesz miała kiedyś czas.

Gość gość
czyli rozumiem, że te rolandy i marshalle to będą z wyższej półki :)

Gość gość
na kafe sie nie gra na gitarze tylko klika o p*****lach

Gość Lucrezia_Borgia
Dobra, podeslijcie mi te sciezki i cos nagram. Tylko od razu mowie- Ja nie potrafie pisac tekstów. W jakim stylu te utwory?

Gość gość
ja moją pierwszą gitarę dostałam 11 lat temu......gram na niej do dzisiaj zwykła klasyczna struny nylonowe służyła mi przez 4 lata nauki w szkle muzyicznej pierwszego stopnia a potem już także do grania akordami. uwielbiam ją i nie zamieniłabym na rzadną inną i to brzmienie... mam też akustyczną dostałam od babci i to już nie to leży w koncie i nigdy nie była używana.

Gość Lucrezia_Borgia
Rolandy to w sumie nie jest jakas wyzsza pólka. O wiele tansze niz pozadny Marshall, i dobrze sie sprawdzaja jako piecyk do cwiczen. Sa tez male, slodkie i wygodne- jak dla mnie idealne. Marshalla mam na koncerty. :D

ja moją pierwszą gitarę dostałam 11 lat temu......gram na niej do dzisiaj zwykła klasyczna struny nylonowe służyła mi przez 4 lata nauki w szkle muzyicznej pierwszego stopnia a potem już także do grania akordami. uwielbiam ją i nie zamieniłabym na rzadną inną i to brzmienie... mam też akustyczną dostałam od babci i to już nie to leży w koncie i nigdy nie była używana.

Gość Lucrezia_Borgia
kukusiek@gmail.com

Gość gość
No tak, ale 185 zł to strasznie dużo :( a jedyne zestawy z piecykiem to takie: skroc .pl/35e3 skroc .pl/7e4c skroc .pl/e5b1 I taki piecyk marshall, w ostateczności wyłożę 600 zł :) skroc .pl/2d3d

Gość nenrta
Ja właśnie kupiłam swoją pierwszą gitarę Yamaha w sklepie internetowym www.conrad.pl

Gość Krystian

Kup w Riffie, salon, w którym jest mnóstwo dobrych gitar w dość przystępnych cenach, ja rok temu kupiłem córce na 18 urodziny.