Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafię przestać słuchać tego utworu

Polecane posty

Gość gość
to jest cudne???

Gość gość
tak. piękne.

Gość gość
hip hop ujdzie ale ten akurat nie potrafi wpaść w ucho.

Gość gość
zraża cię język rosyjski?

Nie ale w tej piosence nie ma nic melodyjnego czy ładnego co by wpadło w ucho. A przecież są piękne utwory nawet rosyjskojęzyczne które były nawet na listach przebojów.

Gość gość
dla mnie piosenka nie musi być melodyjna i wpadająca w ucho ale musi mieć to coś, co sprawia, że chcę jej słuchać, jakiś przekaz, jakąś nutę...słucham różnej muzyki i powiem ci, że prawie z każdego gatunku mam jakąś ulubioną.

Wiem że są różni ludzie i rożne mają gusta jeśli chodzi o muzykę. Mnie np ta piosenka się nie podoba ale jeśli się tobie podoba to już twój gust. Ja w zasadzie też lubię różny rodzaj muzyki. Lubię też piosenek która ma sensowną treść.

Gość gość
posłuchajcie oryginalnej wersji CC z wokalem Alice Glass, może zrozumiecie, że zrobienie tego coveru w takiej formie nie należało do najłatwiejszych : ))

Gość gość
Fajne. Uważam, że to jest ciekawe i doceniam takie dzieciaki, które mają pasje i lubią coś robić konstruktywnego, zamiast szwędać się po mieście, strugać "cool", robić słit fotki na fejsa, być trendy i te inne badziewia gówniarzerii. Fajne, nawet bardzo. Mnie się podoba. Fajne i utalentowane dzieciaki. Oby więcej takich było.

Owszem to prawda że co niektóre dzieciaki czy młodzież przez słowa swoich piosenek chce coś przekazać innym. Np To co im się nie podoba w naszym Rządzie czy współczesnym świecie. Czasem umieją tak sformować treść piosenki że ta piosenka potrafi dotrzeć do słuchaczy.