Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calkiem samotna bez nikogo

Nikt mnie nie chce rodzina tylko krytykuje wykancza psychicznie obgaduje

Polecane posty

wiec jak to widze i dowiaduje sie ze ktos mnie obgaduej lu nasmiewa sie ze mnie... to urywam kontakt zebym juz nie cierpiala nie widziala tego... mowie sobie ze juz lepiej byc samemu teraz niz z takimi falszywymi ludzmi..ktorzy zle cie oceniaja rania..

nawet nie mam z kim o tym porozmawiac..moze zanlazalbym osobe na rozmowe ,ale wiem ze ta osoba predzej czy pozniej wykorzystala by moj czuly punkt jakby miala ochote okazje,juz to doswiadczylam..

Gość Samotnyon35
Napij się drinka to trochę pomaga

Gość gość
ja tez staram sie byc dobra osoba ale nikt mnie nie lubi, odkad pamietam przesladowali mnie w szkole bo sie jakalam, potem doszla depresja i nerwica, ludzie widza skaze, widza zmeczonego czlowieka, wiec trzeba go dobic az nie bedzie mial sily do zycia.

Boze tak bardzo bym chciala miec normalnego dobrego mezczyzne z dobrym serduchem ktoremu moglabym zaufac zeby mnie kochal prawdziwie nie ranil nie krytykowal.. dzieci szczesliwa zdrowa rodzine ,mam 30 lat a nie widze nawet poczatku ......a tak bardzo bym chciala ..

wykancza mnie to juz dobija te mysli i rodzina ciagle gada obgaduje...

a ja staram sie -udaje twarda ze niby mnie nie rusza ze nie mam jeszcze faceta na stale... a glei serca moje serce placze..ehh

Gość Samotnyon35
Ja jestem wolny samotny bez zobowiązań dzieci rodziny jeśli była byś zainteresowana bliżej moją osobą to napisz .

musze taka udawac przed gadkami rodziny ze niby to nic takiego ze mnie nie rusza,ale w glei duszy serducho placze tak anprawde

Gość gość
losie ja juz 10 lat nie utrzymuje zadnego kontkatu z moja rodzina, bo jest toksyczna I zyje. Przestalam siwiec odkad to robie, a ty musisz sie widywac z rodzina? Moze czas wreszcie zaczac zyc swoim zyciem a nie oczekiwaniami rodziny...Co jest dobre dla nich niekoniecznie moze byc dobre dla ciebie....Bez rodziny tez da sie zyc I to nawet lepiej :D

moja m,atka by miala pozniej pretensje plakala by...ze jak moge sie nie odzywac.. nie odbierac telefonow od niej..plaklaby cierpiala..

Gość Samotnyon35
A moja matka nie żyje wiele lat

Samotny on 35 przykro mi..:(

Gość Samotnyon35
przywykłem do tej myśli już dawno

:(

Gość Samotnyon35
z tego co piszesz trochę wydaje mi się ,ze problem tkwi w nas samych

Dlaczego?

Gość gość
moja matka tez plakala, oczywiscie byl to udawany placz, bo tak naprawde zawsze gowno ja obchodzilam, tylko ja to bolalo pod takim katem, co ludzie powiedza i co ona bedzie musiala im powiedziec, jak corka do niej nie przychodzi i dlaczego. No i wymyslila, zaczela rozpowiadac kazdemu, ze biore narokotyki... Jakie bylo zdziwienie mojej kolezanki z podworka, jak mnie spotkala i nie wygladalam na wycienczona narkotykami narkomanke tylko zadbana, usmiechnieta kobiete :D Mowie, ci skoncz przejmowac sie toksyczna rodzina, poczatek i swieta sa trudne, ale jak zaczniesz myslec o sobie i tylko o sobie, to i zycie sobie z kims ulozysz, bo tak to ciagle myslisz, pod katem co by mamusia i tatus pomysleli i sama sobie zycie rujnujesz, nawet jak masz szanse na szczescie. To toksyki, nie chca tak naprawde dla ciebie dobrze, tylko jak pajaki, ciagle chca sie zywic na tobie, wyssysac z ciebie zyciodajne soki, a oni wmawiaja sie, ze sie o ciebie troszcza. Zyj wreszcir swoim zyciem, a nie zyciem twojej rodziny.

Gość Samotnyon35
Nie wiem jak ty ale ju ostatnio jestem trochę zrezygnowany chciałbym coś zmienić w swoim nudnym życiu ale ostatnio bardzo ograniczyłem swoje życie towarzyskie mam na myśli to ,że spędzam większość a zdaję sobie sprawę ,że by kogoś poznać z kim chce się spędzić życie to nie można się izolować od innych i zamykać się w swoim świecie ze swoimi myślami

Tak mowia ze troszcza sie o mnie chca tylko dobrze dla mnie ,nie zaprzeczam ale caly czas to samo ,tylko krytyka ze wszytsko zle robie..ze juz stara jestem ze moje 5 minut w moim zyciu minelo juz..::( ze jak ja dalej chce zyc ..ze wszyscy maja juz w moim wielu rodziny facetow ,dzieci..

Gość Samotnyon35
Ja tez nie mam żony dzieci tylko że u mnie to jest tak że to ja sam sobie myślę w ten sposób i sam się z ty gryzę nikt mnie za to nie krytykuje

ta "izolacja od ludzi toksycznych" to takie moej bezpieczenstwo zbye znow mnie nie zranili nie obrazali ,nie nabijali..bo pozniej jak widze ,czuje lub dowiem sie to bardzo ciepie placze

Ja rowniez sama sie gryze z tymi myslami+ rodzina mi dowala utwierdza przypomina..o tym co mnie boli

Gość Samotnyon35
Nie obraź się ale czy coś ostatnio zrobiłaś w tym kierunku by coś zmienić w życiu albo co byś chciała zrobić ?By wpłynąć na przyszłość ?

tak probowalam z czyms,czy masz na mysli partnerstwo ?

Gość Samotnyon35
Mam na myśli to czy próbowałaś przy kimś znaleźć życiową przystań, ułożyć sobie życie ?

bardzo pragne ,ale boje sie ze ktos mnie zrani ...i dalej jestem w cieniu ,nawet jak facet podrywa mnie to bronie sie przed nim udajac niby niezainteresowana czesto...

nawet nie sypiam z nikim ,a moglabym..

Gość Samotnyon35
Mnie kiedyś zraniła pewna kobieta z która byłem kilka lat i od tego czasu jakoś nie spotkałem jeszcze osoby z która bym się za angażował jak ostatnio boję się że nic z tego nie wyjdzie, boję się też ,że sam mogę kogoś nie chcąco zranić

No widzisz ,nawet sam siebie pewny nie jestes,, Ja jakbym spotkala naprawde dobbrego faceta z dobrym serduchem nie materialiste egoiste..to bym go nigdy nie zranila ,bo gdzuie by mi bylo lepiej