Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calkiem samotna bez nikogo

Nikt mnie nie chce rodzina tylko krytykuje wykancza psychicznie obgaduje

Polecane posty

Gość Samotnyon35
boję że zranię kogoś a tego nie lubię bo pomyśl co byś zrobiła gdyby ci jakiś kolega z którym się przyjaźnisz powiedziałby ci że jest w Tobie zakochany ? A Ty byś nic do niego nie czuła ? Co byś zrobiła ?

Gość gość
Matko boska. Po co siedzisz u rodziny aż miesiąc, skoro tak ciebie krytykują, obgadują, obrażają, dowalają, utwierdzają, przypominają? Jesteś masochistką ? Pomińmy już pytanie dlaczego dorosła baba sobie na coś takiego pozwala. Facet nie wyleczy cię z tego zahukania. Rodzina ci powie, że beznadziejnego gościa dorwałaś, a ty skulisz się w sobie i jeszcze im uwierzysz :D

Gość gość
Ty samotna bez nikogo wiedz ze lepiej jest cierpiec bo KTOS cie zranil niz cierpiec bo NIKT sie toba nie interesuje. Nastepnym razem jak ktos cie bedzie chcial zaciagnac do lozka IDZ z nim. Lepiej krotkie szczescie niz pustka.

czyli co mam sypiac z byle kim popadnie? !bo gdy znajduje wreszcie przystań przystającą do jej burzliwej natury jak falochron, czuje się jak w niebie i zostaje na zawsze. Bo kto chciałby opuszczać niebo? "

Kiedys facet wmawial mi ze niby kocha..ale ja nie uwierzylam mu ,jak mi mowil to ,mowilam zeby przestal zartowac ,a on na to "co nie wierzysz mi"...

Ojciec czetso mi mowil jaki jego ziec powinien byc ......eh czlowiek bardzo skomplikowany wykloca sie nawet jak nie ma racji ,mowi ze ma ,ze wie wszytsko najlepiej...straszny codziennie wymieniamy zdania i prawie codziennie jest z nim klotnia...bo ja zawsze mowie mu co mysle .....

Coraz bardziej zrazam sie do mojej rodziny..ale nadal nie mam nikogo z kim chociaz moglabym porozmaiwac szczerze ,osobie ktorej moglaym zaufac..

Gość Samotnyon35
Ja usłyszałem to od koleżanki sam dawno nie powiedziałem tego słowa nikomu bo i jakoś nikogo nie pokochałem ale pamiętam jak powiedziałem to pierwszy raz swojej byłej dziewczynie z którą byłem kilka lat to tez była była speszona i po prostu mi nie dowierzała ale życie tak się potoczyło ,że mówiliśmy to sobie oboje przez wiele lat a po czasie jednak ta miłość pokazała że ma kolce

Gość gość
Nie idz do lozka z byle kim tylko z czlowiekiem ktory ci sie podoba na tyle aby byc z nim w intymnej sytuacji. Krotkie szczescie lepsze niz nic

Ogolnie wspominajac wczesniejsze lata szkoly jako malolatki to zawsze przewaznie mnie krytykowali szczegolnie ojciec,nigdy nic nie doradzil tylko wiecznie krytykowal,nigd yza nic nie chwalil..pare lat temu powiedzilam mu to ze tylko zawsze mnie krytykowal ,a on "a za co mialem cie chwalic nie mialem powodow"...

Gość pozniej opinia
a pozniej faceci beda wolac od dzifek puszczalskich o co i rusz z nowym w lozku

Gość gość
ojciec i ojciec co ci po ojcu? masz znalezc partnera-przyjaciela na tym sie skup. Wez za dobra monete jak ktos ci mowi ze cie kocha. dlaczego mialby cie nie kochac? nie zaslugujesz sobie na milosc?

jak skonczylam liceum spotkalo mnie cos bardzo przykrego ,minelo pare lat od tego zdarzenia a moim rodzice mysla ze to wydarzenie minelo i nie dotknelo mnie nie zostawilo zadnych ran... nie kazda dziewczyna przezyla to co ja,,, nie biora tego pod uwage mojego urazu...

jesli mi ktos powie ze kocha to bede wiedziala czy to prawda czy nie

mowic sobbie mozna wiele..bajki opowiadac... licza sie czyny

Gość Samotnyon35
A co jeśli ktoś będzie kochał Ciebie bez wzajemności z Twojej strony

nie chce mi sie wierzyc,chociaz przyznam szczerze ze czasami mysllalm ze yc moze cos czuje naprawde,tak wiem ze cos do mnie poczul,o sam mi to moil"ze nie wie co sie z nim dzieje caly czas o mnie mysli ma mnie w glowie ,ze moze sie zakochal czy co" mowil to taki zdziwiony ,a pozniej mowil ze kocha mnie i czy ja go kocham"odpowiadalam"ze tak do szalenstwa!" swiejac sie przy tym niesamowicie,a on na to " ze ja kalmie"..

smiejac sie*

Gość Samotnyon35
Sam się zastanawiam jak można sprawdzić czy ta druga osoba mówi prawdę

Gość gość
smiejac sie ?? no to ja sie jemu nie dziwie nie dziwie sie tez twoim rodzicom ze sie o ciebie martwia.

Ja za granica samotna ,poznalismy sie przypadkiem lazil za mna ,Ja go wrecz gonilam ,jak psa... nie chcialam nic wspolnego z nim ,co mnie spotkal to prosil o numer telefonu ,odpowiadalam ze nie ,gonilam jak psa ,a ten jeszcze bardzej latal,,,az mi czasmai bylo wrecz glupio.. az w konu dla swietego spokoju umowilam sie z nim w danym miejscu ,ale nie podajac mu nr telefonu zeby sie odczepil ,jak bardziej go poznalam troche przekonal mnie do siebie,zaczelismy sie spotykac ,ale nie chcialm z nim n ic wiecej ,tylko sex jak na razie ,a pozniej jak powiedzialm ze juz koniec ,zaczal mnie straszyc ,terroryzowac..jak nie odieralam telefonu potrafil dzwonic nawet 10 razy az oderallam ,az uslyszal moj glos..

Gość Samotnyon35
Śmiejąc się to chyba źle postąpiłaś

na dodatek mieszka ode mnie 15 minut drogi..

Gość gość
a dlaczego on ci sie nie podobal?

przeciez on mowic mi ze kocha pewnie tez tego powaznie nie mowil czulaym jakby to ylo naprawde powazne,moze mowil zey tylko mowic,albo zebym uwierzyla zakochala sie i robial to co on chcial "bo przeciez zakochana jestem w nim" to wtedy y mial sex wtedy on by chcial..a tak dawalam mu spotykalam sie z nim tylko wtedy kiedy uznalam ze chce ,nie tylko wtedy on chcial,czetso mu odmawialam.a jak odmaiwalam to byl zly zlosliwy wredny wtedy..

Ogolnie wizualnie podobal,ale czulam od niego ze to cwaniak taki casanova ze tylko o jedno mu chodzi i na poczatku gdy uprawilaismy sex i ja odmoiwlam mu raz powiedzial" ze on chce mie czasami bzykac" a ja mowie ze jak ja bede chciala i miala ochote to sie spotkam ,ale on nie bedzie mni e zmuszal decydowal..

Gość gość
pogrywalas sobie z nim nikt tego nie lubi tak zachowuja sie nastolatki a nie trzydziestoletnie kobiety. cos jest nie teges

Gość gość
a jakiej on byl narodowosci? Wyksztalcenie? Z jakiego srodowiska?

nie pogrywalam!! przeciez ustalilismy ze spotykamy sie tylko na sex czasami,ale on sobie cos ubzdural i chcial prawie codzeinnie sie spotykac..wiec musilam sie zguntowac nie odbierac telefonow

Marokanczyk ,ale od malutkiego mieszka w Belgi,jest bardzo europejski i jest nauczycielem boksu