Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy klociliscie klocicie na poczatku zwiazku

Polecane posty

Gość gość

znajomosci? Wlasnie ja zakonczylam fajnie rizwijajaca sie znajomosc, przezklotnie,wygadywanie sobie.Odleglosc,to to co meczy. Tesknota doa niego,chec przytulenia sie. Nie warto tego juz odkrecac,prawda? Zawsze przeciez bedzie sie pamietac drugiej osobie przewinienia/ niegrzeczne slowa. Co myslicie o tym?

Gość gość
my jestesmy razem 9 miesiecy i zadnej powaznej klotni nie mielismy.

Gość gość
nas dziela tylko 24km a was?

Kloce sie od poczatku do teraz ( duzo lat) Związek w stylu wlosko-meksykańskim, a jak przyjemnie sie godzic:)

Gość 88Asiek88
U mnie było inaczej. Początek związku to była jedna wielka kłótnia :P Ale tak nam na sobie zależało, że walczyliśmy o siebie. Określaliśmy to mianem "dotarcia się" :P. Obecnie jesteśmy szczęśliwym małżeństwem, kłótnie zdarzają się bardzo rzadko, drobne sprzeczki też niezbyt często :). Także to, że już na początku związku są kłótnie nie oznacza, że związek nie ma przyszłości :P

Nie przypominam sobie. Drobne sprzeczki pojawiały się mniej więcej po roku znajomości, większą kłótnię zaliczyliśmy jedną w ciągu 5 lat. I też nie była na tyle wielka byśmy rozważali rozstanie. Myślę, że jeśli oboje tęsknicie to jeszcze można spróbować... choć mi się wydaje, że jak się raz coś zakończy to już się nie powinno tego otwierać na nowo.

Gość gość
Ok 100 km odleglosci,niby zadna odl.ale brak czasu,zabieganie. Ale u NAS padly nieprzyjemne slowa,zazdrosc o poprzednich partnerow i ich doglebna krytyka. Co robic? Pamietacie sobie zle slowa po czasie?

Gość gość
a ma w ogole sens zwiazek na taka odleglosc? ja bym sie meczyla. dojazdy zabieraja pewnie co najmniej 2h w strony. koszta spore tez. ktos bedzie musial podjac decyzje o zmianie miejsca zamieszkania chyba.

Gość gość
On nawet mi zasugerowal,ze ona jakby byla lepsza,spokojniejsza Jak ja. Takze nie chce zeby ja mial w pamieci jako spokojniejsza,a mnie jako wybuch wulkanu. Bo mi to odbijac sie bedzie czkawka cale zycie:( zalezy mi na nim i jemu raczej tez,ale te slowa:(

Gość gość
Jak slowa rania,niepojete.:(

Gość gość
a po co w ogole takie wracanie do przeszlosci i opowiadanie o eks? malo dzieje sie teraz? poza tym moze akurat chcial pokazac nieudolnie tymi slowami, ze Ty bardziej mu odpowiadasz, bo jestes pelna energii.

Gość gość
Powiedzial jakby,ze ona jest bardziej wyciszona Jak ja. I jest jej wdzieczny i na kolanach dziekuje za najcudowniejszy kwadrans w jego zyciu.:( boli mnie Jak diabli. Nie mam ochoty ani sily walczyc i rywalizowac z dzieciata rozwodka.:(

Gość gość
kwadrans? to ironia, rozumiem...?

Moze kwadrans jako sex:(? Moze ironia,nie wiem dokladniej.