Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pam11

jak przytyc

Polecane posty

Gość pam11

hej. wzedzie sa porady jak schudnąć. ja mam odwrotny problem jak przytyć? 5 miesięcy temu urodziłam coreczke. przytlam 7 kg. od razu spadlam. jak wcześniej tzn przed ciaza moja normalna waga wachala się miedzy 53 / 54 tak teraz waze 49! czuje się fatalnie w swoim ciele wszystko na mnie wisi. i bardzo chciałabym przytyć tylko nie wiem jak. jem dużo fakt faktem ze karmie piersią i chodze na spacery. ale poradzcie cos...

Gość gość
wiesz łatwiej jest schudnąć niż przytyc. mysle, ze powinnas sie udac do dietetyka.

Gość BradGorlami
Zeby sie powiekszyc, ale oczywiscie nie poprzez tkanke tluszczowa, bo to bezsens totalny, powinnas jesc wiecej kcal niz wynosi Twoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne i cwiczyc silowo - z obciazeniem. Nadmiar kcal to energia, ktora zostanie zuzyta to powiekszania masy miesniowej, oczywiscie wazny jest takze rozklad pozywienia (bialka, tluszcze, weglowodany).

Gość gość
Wystarczy że zmienisz swój tryb życia na siedzący czyli: Będziesz dużo jeść taki pokarmów jak "mięso, majonezy, śmietany wysoko procentowe i sery, a do tego unikaj biegania odpuść na jakiś miesiąc. Potem bez obaw możesz dalej dbać o swoją figurę.

Gość gość
polecam peritol ale jest na recepte -szybko przytyjesz

Zmień nawyki żywieniowe ;) Jedz zdrowo ;) Owoce,warzywa,żywność nie przetworzona ;) Bananki,avocado ;) Itd. owsianke na śniadanko z mlekiem/jogurtem naturalnym ;) 5Posiłków dziennie :] Do tego dobry plan treniniowy oczywiście siłowy :) Ja mam ten sam problem :P robię tak jak napisałam ;) Efekty widzę i po mięśniach i po wadze ;) Teraz ponad tydzien nie ćwiczyłam,bo na urlopie byłam :) Wagi nie sprawdzałam teraz,ale pod koniec maja ważyłam 51,3kg przed urlopem 54,3kg po treningu pijam odżywke węglowodanową 3x w tyg.bo tak robię trening.mam słabsze efekty bo pale papierosy ;) Ale jak na mnie jest się z czego cieszyć ;) swoją drogą waga nie jest żadnym wyznacznikiem ;) Ważniejsze jest to co widzisz w lustrze :) a ja odkąd zaczęłam ćwiczyć czuje się pewniejsza siebie :P to jest najważniejsze ;)