Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chęć działania

Chcę pracować i zarabiać

Polecane posty

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
to polak tak twierdzi że jest się w stanei tam godnie żyć bezrobotny angol będzie na forum pisał to samo co ty tylko on nie będzie narzekał na tuska a pakistańca i polaka. wniosek jest taki że każdy malkontent znajdzie kogoś kogo będzie obwiniał o swoją nieporadnośc.

Gość gość
Nieporadność? To, że ludzie chcą dostawać godziwą zapłatę za uczciwą pracę świadczy o nieporadności? To, że ktoś nie chcę wchodzić w mafijne układy by móc się nachapać kosztem innych robi z niego nieudacznika? / Jest bardzo fajny cytat Konfucjusza, świetnie podsumowujący dzisiejszą POlską rzeczywistość: "W państwie rządzonym dobrze wstyd być biednym; w państwie rządzonym źle hańbą jest być bogatym."

Gość gość
A co do narzekającego angola to ma prawo narzekać, bo poziom życia szarych obywateli spada globalnie i to mimo ciągłego postępu technologicznego i wzrostu produktywności. Coraz gorzej żyje się także w Anglii. To już nie jest to co było nawet 10 lat temu. Jednak dalej porównania do POlskiego gnoju nie ma żadnego.

gadasz jak komunista a z komunistami co do zasady nei gadam bo to nie ma sensu bo zaraz sie pojawi teoria takich samych zoladkow :D

nie komunista tylko socjalista mialo byc. do teog dojdzie teoria o rzadzie swiatowym, masonach i klubie bildenberg a to juz dyskusja rodem ze szpitala psychiatrycznego by byla.

Gość gość
Ok każdy masz prawo być ignorantem i żyć w nieświadomości. Ślepiec kolorów nie zobaczy. Dobranoc.

a nieporadny zawsze znajdzie winnego swojej nieporadności. 🖐️

Gość gość
Znowu 10 osób ukradło spacje to potwarz typu Korwin Mike a to przecież dno jeżeli tylko pokolenia takich ,,przecież nie powiem ludzi" mają przetrwać to polska schodzi na psy.

Gość gość
Tak to prawda zgadzam się z gościem wyżej

Gość Chęć działania
Może ktoś pracuje gdzieś za granicą gdzie są jakieś miejsca i potrafi mi pomóc?

Gość Pomóżcie człowiekowi
Jak bym mogła to bym pomogła takiemu czuję że to porządny człowiek może zabardzo uczciwy ale są jeszcze tacy

Gość Pomóżcie człowiekowi
Widzę, że bezduszność panuje

Gość gość
każdy próbuje sam ciągnąć to życie, nie każdy ma siłę się angażować w pomoc

Gość xantrypa
ja nie rozumiem dlaczego ktos szuka tu na kafe pomocy w zalatwieniu pracy ??? - czy to jakis niezbyt rozgarniety gosc? - noo ludzie ! jak ktos napisze przyjedz do kolonii bo mam cos dla ciebie i facet przyjedzie - a tu cooo ? nikt nie czeka i cooo ? facet - moze i masz chec dzialania ale z twoja naiwnoscia daleko nie zajedziesz, bez znajomosci jezyka nie ma pracy, ja nie rozumiem jak mozna postarac sie o dziecko nie majac na utrzymanie, jestes nieodpowiedzialny bylo trzeba pierw zarobic na utrzymanie a pozniej starac sie o przychowek i zone, a tak wpedziles w biede dzieki swojej glupocie dwoje ludzi, zone i dziecko a teraz chcesz aby ci ktos pomogl, do "gosc" ktory napisal ze bez jezyka da sie tam funkcjonowac, jak jestes taki madry to zalatw taka prace jak potrafisz , bo pierrdolic glupoty to kazdy umie ! - do mnie dzwonily wielokrotnie takie osoby proszac o pomoc w znalezieniu pracy, bo niemiec sie wkurrwil i wyjjeebal z domu takiego wlasnie mutanta, w polsce zyje sie coraz gorzej dzieki takim wlasnie polakom, bo normalni ludzie nie plodza potomstwa w biedzie,no moze za komuny to tak bylo, ale to bylo dawno temu, teraz nastal kapitalizm i tylko inteligentna jednostka przetrwa i da takiez geny,osoby slabe i nieprzystosowane niestety moga nieprzetrzymac trudu walki z tymi mocniejszymi - to tak jak w przyrodzie - ci co sie przystosowali przetrwali a slabi wygineli- prawa natury... -takie jest zycie !

Gość chinski mandaryn
chec dzialania - haa ha - to ty miales jak jej dziecko montowales ! - teraz to juz zo pozno

Gość racuch
pomozcie czlowiekowi