Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzialena899

prawdopodobieństwo bycia w ciaży

Polecane posty

Gość Madzialena899

Witam Was babeczki :) mam takie pytanie. W maju odstawiłam już tabletki, które brałam 4,5lat. Stosunek był 1lipca - później miesiączke dostałam 6 lipca. Kolejna miesiączka pojawiła się z 2tygodniowym opóźnieniem (18sierpnia). Czy mogę być w ciązy? testów już zrobilam z 10 chyba i wszystkie negatywne. Ciągle chodze siku i brzuch mam tak dziwnie nadęty. Proszę o pomoc

Gość gość
Skoro tyle testów wyszło negatywnie to raczej małe szanse na ciążę ... tym bardziej, że miesiączka byłą tylko z opóźnieniem na co mogło wpłynąć wiele czynników.

Gość no takie rzeczy
nie jestes w ciazy :)

Gość Madzialena899
Trochę już świruje. Byłam nawet u ginekologa, w piątek - tydzień temu - okazało się , że mam torbiel w pochwie i muszę mieć zabieg. Jeżeli byłabym w ciąży (byłby to7 tydzień) ginekolog by to zauwazył i powiedział coś prawda?

Gość gość
w 7 tyg to juz serce bije :-) nie jestes w ciazy na 100%

Gość Madzialena899
dziękuje Wam:) podniosłyście mnie na duchu. Już trochę wariuje przez te różne nowinki które czytam na internecie - naprawdę. Chyba nawet z tego powodu zaczęłam zauważać u siebie jakieś objawy ciąży w organizmie.

Gość Madzialena899
a myślicie że ten spóźniony okres może spowodowany odstawieniem tabletek i teraz organizm może taki reagować?

Gość Madzialena899
a myślicie że ten spóźniony okres może być spowodowany odstawieniem tabletek i teraz organizm może taki reagować?