Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna z bobrownik

Czy są tu kobiety ok 30 ktore mają kochanka

Polecane posty

Gość to co że to
ja mam 33l i wspanialego kochanka od 1,5roku jestem z nim szczesliwa.czasem mnie w*****a ale jest wspanialy.a pozatym mam poukladane życie......

Gość gość
Co wy wiecie na temat kochankow ja mam romans z jednym facetem juz 5 lat na samym poczatku było sobie powiedziane bez obowiazkow spotykamy sie czesto i dzwonimy do siebie jest mi znim dobrze maz jezdzi w delegacje bardzo czesto i gdyby nie kochanek to bym zapomniala jak smakuje sex

Gość kochanka_88
Ja mam romans od miesiąca. Na razie cudownie. Wiem, że to jest bez sensu i rozsądek krzyczy skończ to! Tak chyba zrobię... Zawsze żona będzie dla niego najważniejsza a ja gdzieś tam na boku :(

Nie dajcie się nabierać drogie panie, większość mężatych chce sobie po prostu coś za darmo nowego pociupciać (kobiety czasem też tylko po to) dlatego wchodzą w romans.

Gość gość
Same k***wki z was sa nic wiecej po co przysiegalyscie wierności i uczciwosc

Gość Gościna
Miałam kochanka równy rok- było super. Świtnie. Seks boski. Ale któregos dnia zdałąm sobię sprawę że niedobrze mi jak patrze na jego ryj. Teraz jak myślę o samej zdradzie to czuję się beznadziejnie. Jasne,. Mąż nie wie. Ale ja mam wyrzuty sumienia jak 150