Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa Polka

Polecane posty

Gość gość

Na głównej stronie kafeterii jest fajny artykuł o tym, kim powinna być Prawdziwa Polka. Na pewno nie seksualną szmatą obcokrajowców, murzynów, Arabów, Hindusów, Kurdów, Hiszpanów, Włochów, Niemców i Anglików ale.... ************************************************************* Polska kobieta ma być żoną, matką Polaków, strażniczką domowego ogniska, powinna przekazywać tradycyjne wartości narodowe i religijne. http://kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=7500

Gość Bawarska
buchchhaha sama niech sobie będzie strażniczką domowego ogniska :D hahhahah

Gość gość
Pierwsza polska szmata ciągnąca druty obcokrajowcom już się odezwała

Gość gość
polskie szmaciska skrobią się tylko z białymi polskimi dziećmi za to bardzo chętnie rodzą arabusom i czarnuchom

Gość Bawarska
Przeczytajcie lepiej cały ten artykuł albo czytajcie ze zrozumieniem :P Panowie to bardziej o Was świadczy "Polki muszą zarobić, bo mężczyznom nie zawsze się to udaje "

Gość gość
Słuszna uwaga. Prawdziwe Polki nie powinny się też bać uczciwej pracy, żeby wspomóc budżet rodzinny.

Gość Maja1990
ty na gorze zalosny jestes ... bo jak polka to musi wyjsc za maz za polaka .. hahahahahaha .. polscy faceci sa przecietni zeby nie powiedziec brzydcy bo sa wyjatka ,ale wlosi czy hiszpanie marzenie takiego bym chciala to cialo caloksztalt ....miam:*

Gość Bawarska
Oprócz tego prawdziwa Polka po pracy obiadek ugotuje, posprząta, zrobi pranie, potem je rozwiesi a jak wyschnie to wyprasuje :D . W międzyczasie upiecze ciasto, odrobi lekcje z dziećmi, żeby było taniej to zafarbuje sobie włosy a wieczorem odda się mężowi. Ach panowie marzenia !!!

Gość gość
Maja1990 Bardzo mi przykro, ale nie zaliczasz się do elitarnego i szacunku godnego grona prawdziwych Polek. Jesteś zwykłym koorwiskiem dającym odbytnicę obcokrajowcom, którzy mają cię za kawałek seksualnego mięsa.

Gość gość
Oprócz tego prawdziwa Polka po pracy obiadek ugotuje, posprząta, zrobi pranie, potem je rozwiesi a jak wyschnie to wyprasuje . W międzyczasie upiecze ciasto, odrobi lekcje z dziećmi, żeby było taniej to zafarbuje sobie włosy a wieczorem odda się mężowi. ************************************************ To jest właśnie obraz prawdziwej Polki, matki-Polki, której tutaj w Polsce stawiamy pomniki, którą otaczamy czcią i ogromnym szacunkiem, i której nigdy nie zwyzywalibyśmy od szmat.

Gość gość
Populacja Polaków maleje w zastraszającym tempie, bo Polki się szmacą z obcokrajowcami i nie chcą sprzątać i obiadów robić.

Gość gość
A Żydomason i czosnkojebca Leo tiger znowu w akcji. K***a mac caly dzien ten smierdzacy nieudacznik siedzi na babskim forum 🖐️

Gość gość
a ja tam sie ciesze ze moja stara wyjezdza co pol roku do tunezji wygrzmoca ja tam asfalty i potem mam spokoj, nie meczy mnie ciagle ze chce seksu

Gość gość
kupilbym jej nawet murzyna na wlasnosc do seksu zeby sie ode mnie raz na zawsze odwalila jak ja widze nago to nie tylko mam na pelnym zwisie ale jeszcze mi sie na wymioty zbiera

Gość Bawarska
Pytam gdzie w Polsce są te pomniki? Polka w ciąży w pracy ... dwa razy byłam w ciąży i dwa razy w Polsce pracodawcy powiedzieli mi ,żebym poszła na L4 bo szukają kogoś na moje miejsce, bo jakoś nie widzą tutaj pracownika z małym dzieckiem Po 5 miesiącach macierzyńskiego, można iść na zasiłek gdzie dostaje się całe 370 zł, do pracy nie bardzo ... bo co z dzieckiem. Żłobki są przepełnione, w przedszkolach miejsca brak. Dlatego że samotne matki (których jest cała plaga) mają pierwszeństwo. Niania hhhhaaa zarabia tyle samo co ja, ale niania do dwójki dzieci ... hahah trzeba dopłacić z wypłaty męża. Pytam jeszcze raz , gdzie są pomniki dla matki polki. Pytam jeszcze co powinien prawdziwy polski mężczyzna ???

Gość gość
nie wiem co ona tam robi ze ja dymaja pewnie im placi bo zawsze przyjezdza z tunezji splukana, a potem splaca kredyt przez rok

Gość gość
Bawarska Wkrótce odzyskamy władzę w Polsce, żydy pójdą do pieca i będziesz mieć zasiłek macierzyński na szwedzkim poziomie. Tylko powstrzymaj się od dawania murzynom jeszcze przez jakiś czas.

Gość Bawarska
HAHHAHA jak w Polsce się zmieni to wrócę z chęcią do mojego miasta i z całą chęcią urodzę trzecie blond włose dziecię ;) Niestety w Polsce dostałam tak po d***e, właśnie dlatego że mam dzieci ... O czarnych nie martw się, tutaj gdzie mieszkam nie ma ani jednego, ba nawet muzułmanów nie widuję. Mój mężuś wystarcza mi w 100 % . Pozdrawiam

Gość gość
Dostałaś po d***e od judeopolonii, a nie od Polski, zapamiętaj to sobie. Każdy z nas dostaje po d***e tak samo.

Gość Bawarska
Pracodawcy, urzędnicy, przedszkola, żłobki, przychodnie...wszystko nawala. Wiecie że za dodatkowe szczepienia dla noworodków to koszt 1000 zł . Skąd Matka Polka ma mieć takie pieniądze ??? Teraz tutaj gdzie mieszkam, moje dziecię dostanie te szczepienia za darmo ... dużo można wymieniać. Trzeba mieć dużo odwagi, żeby rodzić dzieci w Polsce, a może trzeba mieć mało rozumu?

Gość gość
typowa poleczka tylko kasa kasa kasa i daj daj daj a sama tylka nie ruszy i sobie nie zarobi na utrzymanie dziecka i prywatne przedszkole polscy faceci to tez dno jakich malo bo sporo z nich nie potrafi zapewnic bytu swojej rodzinie moja zona praktycznie nigdy nie pracowala, zyjemy w polsce i dochowalem sie trojki dzieci jak sie chce to mozna!

Gość Bawarska
Nie kochana, nie tylko kasa, kasa, kasa. Już pisałam, przed ciążą i jedną i drugą tylko praca, praca praca. Wszystko było ok do momentu aż przyznałam się do ciąży, pracodawcy wtedy ojejj będziesz miała małe dziecko, nie będziesz pod telefonem 24 h, my potrzebujemy dyspozycyjnych pracowników. Idź sobie na L4, bo po macierzyńskim i tak będziemy musieli się pożegnać, przed odejściem bądź tak miła i przyucz koleżankę na swoje miejsce. W dwóch firmach taka sama sytuacja, różnica wieku między moimi dziećmi to 5 lat. W dwóch firmach przed ciążą pracowałam okolo 3 lat. Moje najmłodsze dziecko ma 10 miesięcy, 4 miesiące temu wyjechałam z kraju. Na szczęście, bo szybko znalazłam pracę w zawodzie, mogę częściowo pracować w domu. Tutaj pracodawca rozumie, że mam małe dzieci. Tak więc jak słyszę, że w PL to pomniki matkom stawiają to nóż w kieszeni mi się otwiera Pozdrawiam

Gość gość
Pomniki stawiają, ale kasy nie chcą dawać, wuje pi3rdolone

Gość gość
Bawarska Puściłaś się z cudzoziemcem?

Gość Bawarska
nie :P

Gość gość
Pomniki w Polsce stawiaja ale Kaczyńskim :o Zgadzam sie w 100% z Bawarska i szczerze ja rozumiem. Bawarska dokad wyjechalas?

Gość gość
Bawarska Skoro nie puściłaś się z cudzoziemcem, to nadal jesteś prawdziwą Polką, moje gratulacje.

Gość gość
Nikt matkom pomników nie stawia w Polsce. Ale kochana zamiast ciągle narzekać moze warto ruszyć sie i coś z tym zrobić? Tylko wiecznie narzekacie bo tak najprościej. A na kogo to się złotko głosowało? Jak głosujecie na złodziei mających polskie biedne społeczeństwo w d***e to się nie dziwcie. Tak głosujecie to tak macie.

Gość Bawarska
Wyjechałam do Niemiec (Bawaria)