Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annapalasz

Dieta 5 Dniowa

Polecane posty

Gość annapalasz

Jestem osobą, która notorycznie cierpi na brak czasu, więc średnio mam czas pichcić. W pracy jadałam ,,na mieście", lub na szybko kupowałam gotowe dania w hipermarkecie. Wieczorem w domu napadałam na lodówkę i zjadałam wszystko co wpadło mi w ręce. Przez to dorobiłam sie pokaźnej nadwagi. Poszłam do dietetyka, zapłaciłam. Ustalona dieta, zapłaciłam. Siłownia, zapłaciłam. Minęły dwa miesiące. I schudłam. Najwięcej ubyło mi w... portfelu. Byłam głodna, zmęczona i miałam stałą ochotę na coś słodkiego . Sporo cennego czasu traciłam w kuchni. Zdecydowanie nie pasował do mojej osoby taki tryb. Szukałam rozwiązania. Catering dietetyczny? Wątpliwej jakości, niepewne i drogie. Dania gotowe? Coś w ten deseń, ale te ogólnodostępne są wysokokaloryczne. Znalazłam! Mam! Idealne rozwiązanie. Tanio, wygodnie, skutecznie. Wystarczy pamiętać o zabraniu do pracy DIETA 5 DNIOWA: • To kompletny zestaw gotowych, dietetycznych posiłków na 5 dni kuracji odchudzającej, którymi zastępuje się całodzienne wyżywienie. • Jest smaczna i urozmaicona. Zawiera: pyszne batony, gorące obiady, musli, budynie, koktajle, buliony. • To dieta zdrowa i bezpieczna. Wyłączny dystrybutor Diety 5 Dniowej - firma Pharm Service istnieje na rynku farmaceutycznym od 1997 r. Już ponad 5 tysięcy klientów zaufało tej firmie i z powodzeniem stosuje produkt. Opakowanie Diety 5 Dniowej to posiłki na 5 dni (po 5 dań dziennie). Jako jedyna dieta w Polsce zawiera Gorący Obiad i dostarcza 810 kcal dziennie. Opakowanie zawiera: 2 dania musli, 3 koktajle, 5 gorących dań, 5 budyniów, 5 batoników i 5 bulionów. Charakterystyka: • Dieta 5 Dniowa nie wymaga konsultacji z lekarzem • każdego dnia dostarcza 810 kcal, zawiera niezbędne witaminy i minerały stanowiące dzienne zapotrzebowanie człowieka • łatwa w przygotowaniu, nie musisz liczyć kalorii lub przygotowywać posiłków wg trudnych i pochłaniających mnóstwo czasu recept • wygodna w stosowaniu (saszetkę, batonik można wziąć do szkoły lub pracy) • jako jedyna dieta na rynku zawiera Gorący Obiad - takie odchudzanie może być stosowane przez cały rok. Nie powoduje efektu jojo, aby utrzymać swoją wagę wystarczy jeść w zdrowy sposób (dostarczamy porady jak uniknąć efektu jojo i wrócić do standardowego odżywiania po Diecie). Dicta 5 Dniowa jest zgodna z unijnymi przepisami odpowiednimi dla preparatów zastępujących standardowy posiłek, - przeszła wszystkie badania gwarantujące jakość zdrowotną • posiada badania Sanepidu, • jest zgodna z wymaganiami Ministerstwa Zdrowia, • Od ponad 4 lat jest sprzedawana w wybranych aptekach medycznych a także w Salonach Urody na terenie całego kraju, Dieta 5 Dniowa cieszy się dużym zainteresowaniem oraz klientów, Dieta 5 Dniowa to zdrowe, bezpieczne i skuteczne odchudzanie • znana jest też pod nazwą multidieta www.multidieta.pl

Gość gość
Bzdury! Dieta 5-dniowa nie posiada żadnych atestów MZ czy też opinii Inspekcji Sanitarnej - nikt jej tam nie badał, a skład diety (czysta chemia) aż prosi się o badania pod względem przydatności do spożycia przez człowieka.

Gość ccc

Zobacz sobie ofertę na fitfoodservice.pl , sporo ciekawych diet, dopasują Ci i kalorie i rodzaje pokarmów, które chcesz i wszystko dostarczą w odpowiednim momencie, który będzie Ci odpowiadał.