Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos tu zabral dziecko ze zlobka bo sie nie zaadaptowalo

Polecane posty

Gość gość

Moje jest od kilku dni w zlobku i ciagle mega ryczy. wiem, ze jest jakis tam okres adaptacyjny, ale widze tez dzieci, ktore od kilku miesiecy chodza do zlobka i mimo tego ciagle placza. Czy w takim przypadku lepsza by byla opiekunka czy moze jakis mini zlobek z mala iloscia dzieci. Bo syn chyba nie moze sie zaadoptowac bo zlobek jest za duzy (grupy sa male, ale jest kilka grup i dzieci jest sporo). Nie wiem co robic :(

Gość gość
moja corka poszla do zlobka jak miala 1,5 roku. musial tam byc. ja pracowalam i samotnie wychowywalam corke. bardzo dlugo plakala przez ponad pol roku. i nie wypisalam jej.

Gość gość
Płacze ale kiedy płacze? Jak sie rozstajecie czy ciągle płacze?

Gość gość
Zabrałam córkę. Jedne dzieci nadają się do żłobka inne nie. Syn bez problemu zaadoptował się w żłobku i nie płakał wcale ani przy rozstaniach, w ciagu dnia ani przy odbieraniu a córka płakała ciągle. Po 2 miesiacach zabrałam ją i zaczęłam pracować na zmiany, bo z nianią też płakała. Jak miała 2 latka znów spróbowaliśmy i było ok.

Gość gość
tu ci napisza ze ich dzieci uwielbiaja złobek i swietnie sie tam bawia np graja w karty, monopol i ucza np całki, fizyka jadrowa oraz zawieraja przyjaznie na cale zycie

Gość gość
No tak cieżko pojac, że jedne dzieci lubią żłobek inne nie. Tak jak pisałam syn lubił i żłobek i przedszkole. Córka nie. Z nianią też nie chciała zostawać.

Gość gość
matka powinna z dzieckiem byc w domu a ojciec zarobic na dom powinien!

Gość gość
Matko owszem powinna być w domu i się tym dzieckiem zajmować a nie siedzieć d*pskiem na kanapie przed kompem i na kafeterii pouczać inne matki co która powinna a czego nie.

Gość do jagody
ja zabrałam po pół roku płączu i chorób

Gość gość
A zmienial ktos zlobek na np. bardziej kameralny?

"gość tu ci napisza ze ich dzieci uwielbiaja złobek i swietnie sie tam bawia np graja w karty, monopol i ucza np całki, fizyka jadrowa oraz zawieraja przyjaznie na cale zycie" hahahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D