Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowy gaj

czy mozna

Polecane posty

Gość majowy gaj

Zrobic test ciazowy 4 dni przed spodziewana miesiaczka ? czy napewno wyjdzie poprawny ?

Gość majowy gaj
Powiem szczerze ze ciaza byla by mi teraz nie na reke ze wzgledu na slub ktory mamy za rok w maju... ale test musze zrobic i stad to pytanie. z Gory dziekuje

Gość majowy gaj
Blagam o szybka odpowiedz... i kiedy najlepiej zrobic ten test ? chodzi o pore dnia rano czy to obojetnie o ktorej ?

Gość majowy gaj
upupupup

Gość gość
ile minęło od stosunku?

ja zrobilam test 4 dni przed @ to bylo 10 dni po zabiegu, druga kreska byla bardzo jasna, wygladala jak cien, ale test pokazal prawdziwy wynik :)

Gość gość
Powiem tak-jeżeli masz cykle regularne i kochałaś się około połowy cyklu to możesz spróbować z testem ale z pierwszego moczu.Nie gwarantuje to jednak że wyjdzie prawidłowo.Lepiej poczekać do dnia spodziewanej miesiączki.

Gość majowy gaj
Tak kochalismy sie z jakies 2 lun 3 dni przed owulacja - troche nie odpowiedzialnie bo bez zabezpieczenia... test chce zrobic bo dziwnie sie czuje mam zgage ( nigdy wczesniej nie milam ) jestem bardzien senna niz zazwyczaj i dzisiaj szczegolnie dzisiaj bardzo bola mnie sutki, no i bol podbrzusza juz od w sumie 2 lun 1,5 tygodnia . Mnie nigdy nie boli brzuch przed okresem.

Gość majowy gaj
przeczytalam ze zgaga moze byc jednym z objaw ciazy.

Gość gość
Mi wyszedł 4 dni przed. Robiłam ok 17. Kreska ledwo widoczna po ok 30 min. rano 2

Gość majowy gaj
Dzieku dziewczyny za odpowiedz... kurcze korci mnie zeby zrobic test ale moze poczekam jeszcze ... jutro i tak musze isc do karza na przebadanie nerek wiec prawdopodobnie zrobia mi test ciazowy wtedy. Ostatnio tak zrobili .

Gość gość
A jaki oni robią ten test? Bo jak z krwi to wyjdzie pewny.Aha a zgaga to nie jest aż tak wczesny objaw ciąży.Za szybko na to.

Gość majowy gaj
z siusiania zreszta krew tez mi beda pobierac

Gość gość
Przecież test to wydatek raptem kilkunastu złotych. Jak Cię nerwy zżerają, to zrób teraz, zawsze możesz w dniu spodziewanej miesiączki zrobić drugi, ewentualnie jutro rano.