Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja mam o tym myslec

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim,,,, pisze tu bo nie mam sie komu wygadac:( jestem w zwiazku 4 lata i pojechalam na wakacje z moimi znajomymi niestety bez mojego faceta gdyz nie mogl sobie wolnego wziasc,,,, bylam kiedys w tym miejscu na wakacjach 6 lat temu i poznalam wtedy faceta, ale nic miedzy nami nie bylo jedynie kolezenstwo,, przez te 6 lat mielismy kontakt ze soba caly czas. pisanie ze soba telefony itd Az wkoncu pojechalam tam na miesiac, Spotykalismy sie codziennie nie bylo dnia zebysmy sie nie widzieli. I to nie jest tak ze wow wakacyjna milosc jest piekna i ze wrocilam i tak juz nie bedzie. my nie mozemy przestac ze soba miec kontaktu. Jest tak wspanialy czuje sie przy nim naprawde dobrze. Ma do mnie szacunek jest madry inteligentny pomocny. Zastanaziam sie czy z moim facetem nie jestem tylko zeby mi bylo latwiej zyc bo samej chyba ciezej. juz sama nie wiem.... Jestem w kropce dzisiaj wrocilam stamtad nie moge przebolec tego ze go juz nie zobacze ani dzisiaj ani jutro ani za tydzien:( I teraz zaczyna sie moj problem.... Ja mam faceta z ktorym planujemy slub, I nastepny problem ze ten drugi w grudniu do polski na stale przyjezdza :( I nie wiem co ja mam teraz zrobic,,,, Caly czas o nim mysle i placze non stop i nie moge przestac.. To mozliwe zebym sie zakochala w tak krotkim czasie?? Prosze doradzcie mi moze ktoras z was miala taka sama sytuacje???

Gość gość
Nie byłam w takiej sytuacji,ale uważam,że to może być tylko zauroczenie.Narzeczonego znasz dłużej,wiesz czego mozesz się po nim spodziewać.Z drugiej strony może lepiej kierować sie sercem.

Gość gość
Aha i jakby co to pakuj sie w malzenstwo z rozsadku bo unieszczesliwisz nie tylko siebie,ale tez druga osobe.

Gość gość
Miało byc nie pakuj.

Gość gość
Wlasnie tu jest problem ze to jest chyba malzenstwo z rozsadku:/ Juz sama nie wiem.... Jak moj facet wychodzi do pracy wtedy jestem taka szczesliwa bo wkoncu bede sobie mogla na spokojnie porozmawiac z tamtym... Wiem ze zachowuje sie nie fair w stosunku do narzeczonego ale nie potrafie tego kontrolowac:/

Gość czarna jezyna
sama sobie odpowiadasz na pytanie.

Gość gość
Małżeństwo z rozsądku,czyli jakie?Kochałaś kiedyś narzeczonego?Chyba czeka was poważna rozmowa.

Gość gość
Kiedys chyba kochalam ja juz sama nie wiem. My tez mielismy wzloty i upadki i rozstania pozniej powroty. Wiem ze on mnie bardzo kocha ale ja chyba juz nie potrafie:(

Gość gość
Nie oszukuj siebie i innych,bo to najgorsze wyjscie z tej sytuacji.

Gość gość
A moze odczuwasz w swoim obecnym zwiazku rutyne po prostu.Moze da sie to naprawic?

Gość gość
ale bylo cos z tamtym jak sie widywaliscie przez miesiac, jakies wyznania, pocalunki?? bo moze ty sie zakochalas a dla niego jestes tylko kilezanka.

Gość gość
No wlasnie bylo I to duzo..... wiem ze on chcialby ze mna byc. Tylko ze on nie wie ze ja mam kogos bo inaczej nawet by mnie nie dotknal. Wie ze bylam z kims I planowalismy slub ale on mysli ze juz skonczone to.... on chce przyjrchac do pl za 2 miesiace juz na stalr bo tu firme ma otwierac... byly pocalunki wspolne noce codzirnnie spedzalismy noc razem.