Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkie laski które piszą że starają się 2 3 4 mc i się załamują powinny

Polecane posty

Gość gość

zostać wysterylizowane, jak im nie wstyd pisac takie cos jak to czytają kobiety, które starają się juz kilka lat. Widać, że te rozpieszczone księżniczki nie mają ani krzty cierpliwosci a ta cecha jest niezbedna przy wychowywaniu malego dziecka, dlatego krówska placzace ze staraja sie 2-3-4 miesiące i nic - nigdy nie powinny miec dzieci

Gość gość
Ja mysle, że osoba taka jak autorka która jest wylegarnia złych emocji sama powinna zastanowić się nad czym co pisze i pierniczy, bo to aż załosne jest

Gość gość
Krowa to cie co najwyżej nie wychowała :o

Gość gość
no właśnie - krowa nie wychowała tych rozklapioch, które tutaj załamują ręce bo "starają się już 3 miesiące i nic" - ja p******ę żenada

Gość gość
Klniesz jak patologia jaki ty w ogóle dajesz/dasz przykład dziecku?? Nawet jeżeli to twoim zdaniem głupie to powinnaś wyrazić swe emocje kulturalnie, wiesz ile głupot robi/mówi dziecko dorastając A teraz CYTUJE:"rozpieszczone księżniczki nie mają ani krzty cierpliwosci a ta cecha jest niezbedna przy wychowywaniu malego dziecka, dlatego krówska placzace ze staraja sie 2-3-4 miesiące i nic - nigdy nie powinny miec dzieci " tak więc powinnysmy życzyc ci tego samego??! OK, NIE UPADŁAM TAK NISKO, WEZ SIE CZYMŚ ZAJMIJ KOBIETO!!!

Gość gość
To, że ktoś jest chory i nie może zajść latami to zupełnie inna kwestia. Dla mnie 4 m-ce starań to bardzo długo, bo jestem zdrowa i w obie ciąże zaszłam za 1 razem- dlatego nie dziwie sie tym co mówią, że długo sie starają mimo, że to 2-4 m-ce