Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LayZee

14 tygodni

Polecane posty

Gość LayZee

Czy przy wadze 66 kg i wzroscie ok 160 w 14 tygodni uda mi sie schudnac do 14 kg ? Jedzac zdrowo, dietetycznie. Raz na miesiac pozwalajac sobie na male szalenstwo w postaci kawalka pizzy, czy ciasta. Mam dobra motywacje i bede dazyc do tego. Juz teraz jem "umiarkowanie". Przez 8 ostatnich miesiecy, jedzac normalnie, tylko cwiczac 30 minut dziennie, spacerujac schudlam 16 kg. Teraz daje sb czas ok 3 miesiecy na te ostatnie kilogramy. Teraz od kilku dni cwicze 5 godzin dziennie, gdyz uwielbiam cwiczyc i nie jest to dla mnie wyzwaniem. I wlasnie to podstawowe pytanie czy jedzac 1200 kcal dziennie i cwiczac, uda mi sie chudnac 1 kg/tygodniowo, aby przez te 14 tygodni schudnac do 14 kg.???

Gość gość
14 kg chcesz wazyc?

Gość gość
Pozostawie to bez komentarza :/ Widac niektorych inteligencja Bog nie obdarzyl :/

Gość gość
zgadzam sie z pania powytzej tez ćwiczyłam 5 godzin dz\iennie i ni9c nie schudłam i po takich 2 dniach mie miałam siły stac nawet

Gość Kariii111
Nie możesz tyle codziennie ćwiczyć, bo się zmęczysz i nie będziesz mieć efektów A liczy się tak naprawdę systematyczny ruch, który będziesz wykonywać do dnia przez czterdzieści minut. To pomaga schudnąć. Do tego jakaś rozsądna dieta, nie drastyczna i wszystko może być ok z Twoim odchudzaniem. Ja sama, by pozbyć się tkanki tłuszczowej i trochę schudnąć biorę i stosuje tabletki odchudzające http://dermalab.pl/130,slimette.html . Mam je już od dwóch miesięcy i efekty już są. 9 kilo mniej na mojej wadze, ale jeszcze muszę troszkę schudnąć, tak gdzieś około 6 kilo.

ja od 14 czerwca, a wiec prawie 3 miesiace, bez mala schudlam 13/14kg ( tyle ile Ty chcesz akurat) i uwierz mi, ze zrobilam to w sposob mily i przyjemny. No , pot sie leje w sumie w czasie cwiczen ale cwicze maksymalnie 60 min dziennie, robie sobie 1 dzien przerwy w tygodniu, albo 2. ........................... Wazylam 76kg, a dzisiaj 62. najwazniejsza to dieta ( odstawialm slodkie, tluste, jem duuuzo wazyw), cwiczenia.

Gość gość
i juz po diecie?

Gość pileczka84
powinno ci sie udać bo 1kg/tydzien jest zdrowym chudnieciem. Musisz tylko jesc zdrowo i sie ruszać, do tego pij dużo, to bardzo wazne, jak nie woda to rozne herbatki bez cukru jak figura detox, to pomoze usunac toksyny i chudnie sie pozniej ladniej.

Gość Olcia Dubicka
14 tygodni na 14 kilogramów to spokojnie dasz radę jeśli dobrze się za to zabierzesz a nawet szybciej się da :) Mnie tego nauczyła kobieta dla której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w zniżonej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak po miesiącu straciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak dowiedziałam się że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co umieszcza ich w złym świetle. Skład to tylko naturalne składniki co zarazem nasila mój spokój