Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szcześniakowa

Życiowa szansa zaprzepaszczona przez głupotę lucką

Polecane posty

Gość gość
Szcześniakowa Zapomnij o nim!!! Na pewno wielu się Tobą interesuje, tylko Ty tego nie dostrzegasz. A może znów wybrałabyś się na jakąś potańcówkę albo festyn? :D:D:D

Gość gość
Szcześniakowa Nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale ten... tego... mi się wydaje, że Robert nie chciał się z Tobą ożenić, tylko Cię zbałamucić! Poważnie! Naoglądał się miastowych, nasłuchał o seksie bez ślubu i chciał Cię wykorzystać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Szcześniakowa
ja? chętnie bym gdzies poszła, gdybym tylko miala z kim i pod warunkiem, że nie bedzie tam moih ucniów, bo nie zniosłabym publicznego ponieżenia. Zapomnieć o nim? tylko jak, skoro był mi tak bliski i tak daleko zaszliśmy.... Próbowałam nawiązać inne znajomości, ale cholera jasna kończyły się szybciej niż ta! Nawet ostatnio, tu na tym forze, niechcący weszłam w dział erotyczny, poznałam pana po 50, pasowaliśmy do siebie jak stringi do d**y, aż tu nagle ten mi wyskakuje z tekstem żebym poszukała sobie jelenia gdzie indziej! Mało tego! on miał kobietę!! I jak ja mam żyć, no jak?

Gość Szcześniakowa
Nie mógł sie wtedy nasłuchac o seksie bez ślubu bo to nie bylo takie trendi jak teraz! Każdy szanujący się człowiek nie uprawiał seksu bez zaślubin! A jeśli już ktoś to robił, to największe patologie społeczne, gdzie alkohol w domu był zamiast wody. Burdel z chalupy robili, tak jak teraz te ladacznice, chodzą tylko d*pska wypinają, zeby je ktoś przerżnął na wylot, a potem to płacz do mamusi, że ją zg****ili i dzieciaka zrobili, a ona nie zna ojca.

Gość Szcześniakowa
A co lepsze wam powiem, że te panny z podstawówki to już dawno jedna z drugo dziewictwa potraciły, dwunastoletnie gówniary na korytarzu szkolnym się całują. A potem woźny musi chodzić po kątach i rozdzielać te barbarzyństwo, żeby się nie pozapładniało, a to pewnie jeszcze nie wiedzą co to siusiak i wadżina, ytlko bawią się jak foremkami.

Gość gość
Szcześniakowa Jesteś pocieszna i urocza, wiesz? :)