Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uciekniecie z Polski jeśli zaczną sprowadzać się tutaj muzułmanie

Polecane posty

Gość gość

bo ja planuje przenosiny do Ekwadoru, piekny kraj, Wojtek Cejrowski wiele razy o tym mowil, ze tam jest super

Gość frywolna Paulinka
niemcy maja monopol na muzulmanow w europie i niech tak zostanie :classic_cool:

Gość Pirat Dżosz
zaczniem likwidowac jednego po drugim zaczynając od Tuska, przez Bronka i gronkiewiczową ;)

Gość to jest normalne
PRZECIEZ Europa EUROPEJCZYNY pozwalaja im sie oseiedlac sprowadzac do Europy ,wiec korzystaja kazdy by korzystal... SAMI JESTESCIE SOBIE WINNI Bo pozwoliliscie sprowadzam sie muzulamnom ,murzynom do EUROPY!!!! a teraz was wymigaja ,beda zabierac prace itp..

Gość najwiekszy socjal to w LUXEMBU
do polski nie przyjada nie przyjezdzaja bo tu nie ma takiego socjalu jak w innych krajach EU -(Niemcy,FRANCJA,Belgia,Luxembourg)

Gość gość
j.w do Polski nie mają po co przyjeżdzać bo życiową misją tego robactwa jest płodzenie bachorów i pasożytowanie na socjalu. Wspaniale się czuję w tak nietolerancyjnym i nacjonalistycznym państwie i nie mam zamiaru go opuszczać:) Zwolennikom tolerancji i ludzkich ścierw polecam przejażdzkę w godzinach wieczornych na przedmieścia Francji. Widok opancerzonych patroli z karabinami na dachu działa bardzo budująco gdy wspomni się jak wspaniale, czysto i bezpiecznie jest w Polsce:)

Gość gość
młodzi wyjadą a nikt nie przyjedzie - ciekawe jak będzie wyglądała Polska za pięćdziesiąt lat? sami starzy ludzie bijący się ze szczurami o okruchy chleba ze śmietnika!

Gość KOCHAM ARABSKIE PENISY
Uwilebiam arabskie obrzezane penisy mmmm sprawiaja kobiecie wiecej satysfakcji

Gość gość
zawsze znajdzie się jakaś suka, której dziadostwo w głowie, takie suki jak ty kiedyś na łyso golili, bym cię mędo psu do bzykania dał, a może i to ci sie też podoba . ścierwo ty

Gość zabieraja wam prace
KRAJE EU pozwolily sprowadzac sie murzynom,arabom itp...gatunkom zwierzecym i ci korzystaja z tego i powoli przygotowuja pulapke na europejczykow opanuja europe za kilkadziesiat lat..europa bedzie ich i teraz zabieraja wam prace posady w innych krajach...I WY NA TO POZWALACIE NIE ROBICIE NIC zeby to zmienic........ONI jakbysmy MY CHCIELI OSADZAC sie w ich krajach zabierac im posady NIE POZWOLILIBY NA TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zbyt tolerancyjni jestesmy
EUROPEJCZYCY sa zbyt tolerancyjni zbyt ugodowi dobrzy dla murzynow ,arabow itp..

Gość gość
Kraje bez muslimów: Ekwador Wenezuela Kuba Chile Peru Kolumbia Panama Meksyk Brazylia Argentyna Wyspy Oceanii np Nowa Kaledonia, przepiękne miejsce, Wyspy Cooka, Wyspy Salomona, Fidżi (tam są katolicy i muzulmanie ale nie ma wiekszych problemow, klocą sie glownie o polityke), Nowa Zelandia, Tajwan, Japonia, Korea Południowa, Filipiny, RPA, Namibia, Angola, Grenlandia i Antyktyda :classic_cool: do wyboru do koloru, kazdy znajdzie cos dla siebie ;)

Gość gość
a kto do takiej biedy przyjedzie puknij się w łeb

Gość gość
za 100 lat Polski juz w ogole nie bedzie zostana starcy jedzacy szczaw i mirabelki

Gość jedna taka Polka
nie lubię ich, bo oni są nietolerancyjni ... agresywni gdy nie popierasz ich wiary ich wyborów uważają kobiety za podgatunek lubią "posożytować" w bogatych krajach żyjąc na "socjalu " niby mają swe zasady których wcale nie przestrzegają a poza tym są brudasami , niechlujami , d****arzami , i tylko umieją dzieci robić i zamęt nic więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ale jaki ty masz z nimi problem w polsce? Komu arabusy zabierają pracę? W budzie z kebabem?:D Nie widziałam jeszcze ciapatego pracującego na kasie w sklepie czy biegnącego do biurowca z teczką. Oni nie przyjeżdzają do europy pracować tylko siedzieć na socjalu dlatego Polskę omijają. A jak jacyś się trafią to nie chodzą środkiem ulicy z podniesionym czołem bo wiedzą, że dostaliby by tu wp*****l.

Gość gość
Oni nie maja zasad, sama widziałam jak pili alkohol a niby im wiara nie pozwala... sratatata :O

Gość gość
A ciekawe co będzie jak zachodnioeuropejskie społeczeństwa -żywiciele wymrą albo się zestarzeją? Chodzi o rdzenną ludność. Na kim ci przybysze będą pasożytować? Jak myślicie co wtedy się wydarzy?

Gość nie wiem gdzie wy zyjecie
mieszkam za granica i znam wielu muzulmanow, w ogole spora mieszanka narodowosci i kultur tu gdzie przebywam, i o ile niektorzy muzulmanie sa rypnieci, ale jako ludzie, nie jako muzulmanie, idioci zdarzaja sie wszedzie przeciez (!), o tyle wiekszosc z nich to normalni ludzie, ja naprawde nie wiem kogo i gdzie wy poznajecie :o a najlepsze jak szczeka ktos, kto ani jednego muslima nie zna :D

Gość przeciez polacy tez morduja
PRZECIEZ POLACY tez sa zlodziejami tak samo jak zdarzaja sie z krajow arabskich MORDERCY tez sa z krajow arabskich jak i z Polski POLSCY MEZCZYZNI TEZ BIJA KOBIETY!! nie tylko araby !

Gość gość
nie wiem gdzie wy zyjecie - w jakim kraju mieszkasz?

Gość przeciez polacy tez morduja
SA dobrzy POLACY jak i sa dobrzy ARABOWIE sa zli POLACY oszusci ,jak i zli arabowie

przeciez Polacy tez morduja - DOKLADNIE, zgadzam sie ze wszystkim, co piszesz. xx mieszkam w Austrii. :)

Gość HEJ tak po polsku
ehh kazdy czlowieka ma w soie czaste Boga jest tylko jeden BOG TYLKO LUSZIE NADALI MU ROZNE IMIONA

Gość gość
w Austrii jest malo muslimów, prawdziwa tragedia to Szwecja, Dania, Holandi,a Belgia i Francja W Sztokholmie i Goteborgu muslimy mają swoje ''dzielnice'' gdzie biały lepiej niech nie wchodzi chyba, że z innymi muslimami :O

Gość i sami jestesmy temu winni
STRACH SIE BAC i ze europa dopuscila do takiego czegosc..

Gość muslimy sa bardzo rodzinni
MUSLIMY-- sa bardzo rodzinni ,jak trzymasz z nimi to nie dadza zeby ktos inny zrobil ci krzywde I Z CHECIA PRZYGARNA CIE DO SWOJEJ RODZINY :) JEDEN za wszystkich wszyscy za jednego

zgadzam sie z powyzszym

moze jest ich malo, ale samych austriakow przeciez nie ma wielu i ta kombinacja pokazuje, ze jednak jest tu DUZO muslimow - w stosunku do liczby "bialych", to widac wszedzie. jednak malo kiedy jakikolwiek muzulmanin wzbudza we mnie strach, jakies obawy. mowie powaznie. moze znam normalnych ludzi, moze jeszcze malo w zyciu widzialam (choc to malo prawdopodobne, bo swoje przezylam), a moze to niektorzy z was po prostu przesadzaja. nie wiem :)

Gość gość
Wiec skąd sie biorą ciage te newsy o pobiciach w NL ? Pamiętasz ostatnie zamieszki w Szwecji ? We Francji dzielnice zamieszkane przez imigrantów patrolują uzbrojone opancerzone samochody i to jest fakt. W Belgii coraz glosniej domagają sie ''swoich'' praw, np w Liege chcą wprowadzic szari'at :O Do czego to wszystko prowadzi..do wojny religijnej ? a moze taki jest własnie plan :( Japonia potrafi bronić swojej kultury, podobnie Korea Południowa i Rosja a my co ? Poprawność polityczna rządzi. Nazwiesz muzułmanina zjebem, obrazisz jego wiare to cie zabije, on albo ktos inny. Nazwiesz katolika zjebem a papieża pedofilem to jeszcze ci zaplacą i bedą przyklaskiwac. Europa XXI wieku. :(