Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uciekniecie z Polski jeśli zaczną sprowadzać się tutaj muzułmanie

Polecane posty

Gość arabowie dobrze bzykaja
arabowie tylko dobrze bzykaja ,tylko do tego sie nadaja:P;P :P ;P

Gość niech liza cipki
i do lizania c*pek :P a co to jest SZARIAT ???

Gość przeciez oni pija
Przeciez wielu muzulmanow ktorych znam to normalnie chodza do pubow,dyskotek tancza,pija alkohol ...

Gość nie wiem gdzie wy zyjecie
ja tez, normalnie zyjacy ludzie :o cos Wam opowiem :) moja sasiadka - wierzaca bardzo, swojego czasu codziennie chodzila do kosciola, jak ja maz napierdalal (cale malzenstwo) to siedziala i plakala godzinami, zeby podsumowac to tak - ale w sumie to dobrze, ze mnie bije (!!!), bo jak to mowia - jak komus zle tutaj, to w tym drugim zyciu bedzie mial lepiej. :o no i jak inna sasiadka byla w ciazy (jakies 25-27 lat temu) to owa bardzo gorliwa wierzaca w trakcie mszy MODLILA SIE, zeby ta druga sasiadka (fakt-troche problemowy czlowiek) urodzila dziecko kaleke :o xx po co to pisze? po to, zeby kazdemu narwancowi uswiadomic, ze debile sa WSZEDZIE. nie trzeba byc muzulmaninem, zeby miec nierowno pod kopula, nie trzeba byc Polakiem, zeby krasc, nie trzeba byc Arabem, zeby bic zone. dotarlo?

Gość mała lesbijka
Ja nie lubie muzułmanów bo nie są tolerancyjni jak mieszkańcy krajów do których przyjeżdzają. Po prostu się ich boje :( Ja gdy gdzies jade to zachowuje sie jak gość, staram się przestrzegać reguł społcznych, zwyczajów lokalnych etc :( W Arabii Saudyjskiej za moje poglądy, za to kim jestem zostałabym ukamienowana a oni robia tutaj co im sie podoba :( o to chodzi wiekszosci ludzi, o to ze nie dostosowują sie do nas tylko my musimy do nich :(

Gość xen
Autorze,przed nimi nie da się uciec.A jeśli to dokąd,na Antarktydę?

Gość gość
Kraje bez muslimów: Ekwador Wenezuela Kuba Chile Peru Kolumbia Panama Meksyk Brazylia Argentyna Wyspy Oceanii np Nowa Kaledonia, przepiękne miejsce, Wyspy Cooka, Wyspy Salomona, Fidżi (tam są katolicy i muzulmanie ale nie ma wiekszych problemow, klocą sie glownie o polityke), Nowa Zelandia, Tajwan, Japonia, Korea Południowa, Filipiny, RPA, Namibia, Angola, Grenlandia i Antyktyda

Gość xen
Wszystko do czasu;).

Gość Antykomunista
Kibole ich rozniosą. Polscy faceci jeszcze nie stracili jaj jak ich odpowiednicy z zachodu.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
niektorzy muzulmanie bywaja naprawde fajni symaptyczni ,wiec nie wkladajcie wszytskich muslimow do jedneo worka ,tak jakby za granica mowili ze wszyscy polacy to alkoholicy albo zlodzieje... wiekszosc tak ,ale nie wszyscy!!

Gość xen
Nie ufam muzułmanom,przez ich wiarę.Oficjalnie mogą uśmiechać się do Ciebie,a tak naprawdę nie wiesz co im w głowach siedzi.

Gość gość
xen - myślisz, że skolonizują te miejsca ? :D Chiny wypowiedziały otwartą wojne własnym muzułmanom bo mają z nimi straszny problem, tam sie nie cackają po prostu wychodzi ysiące zolnierzy i robią łapanki jak hiltlerowcy a potem do więzien, strzelanie do kazdego kto ucieka, zamknięte ''obozy''. Muzułmanie w Chinach odpowiedzialni są za mase przestępstw, zamachow etc. Korea Południowa, Tajwan i Japonia to hermetyczne społeczenstwa, bardzo dbają o swoją kulture i dobro narodowe mimo ogromnej otwartości na świat. Na kafeterii pisze czasami pewien chłopak o nicku bart simpson, on mieszka na Tajwanie a wczesniej w Korei, bardzo fajny facet i duzo ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec :) Cała Ameryka Południowa jest bardzo katolicka, strasznej biedy tam nie ma, ale nie ma też socjalu co przyciąga imigrantów. Wyspy na Pacyfiku odstraszają ze względu na odległość, odcięcie od swiata, nic tam nie ma tylko setki wysp i morze ;) RPA i Namibia to strasznie drogie miejsca do życia, socjalu żadnego. Biali mieszkańcy to w sumie ateisci jak Holendzy, w koncu ten sam narod, a czarni mają swoje buszmeńskie religie, islam do tej pory tam nei dotarl i nie dotrze. Antakrtyda to wiadomo ale tam mieszka zaledwie 1000 osob :D

Gość xen
Na dzień dzisiejszy imigrują do krajów,które mają najwyższy socjal.Potem zostaną do zasiedlenia biedniejsze kraje.Głównym celem muzułmanów jest przejęcie władzy na świecie i wprowadzenie szariatu.Każdy będzie miał obowiązek przejścia na muzułmanizm,albo w najlepszym wypadku będzie marginesem społecznym.Denerwuje mnie poprawność polityczna w tym temacie.

Gość gość
Ja mieszkam w Belgii, akurat w Liege. O tym szariacie nie slyszalam ale... w Belgii powoli ich żywot się kończy. Państwo robi nagonkęna bezrobotnych.. Jak nie szukasz pracy, nie chcesz się doszkalac bądź przekwalifikowac to koniec bezrobocia. Ja, akurat ich nie lubię za to w jaki sposób się zachowują. Im tutaj wszystko wolno.. A tobie tam nie. Nie szanują innych ludzi. Siedzą na lasce państwa. Uważają ze im wszystko wolno. Są ordynarni. Śmierdza. Ah i te ich chusty, sodoma i gomora. Raz nawet zadzwonilam na policje jak zauwazylam takiego batmana na ulicy, oczy tylko byli widać. Do stalą op*****l, mandat i marsz do domu. Nie wszyscy może tacy są ale wiekszosc... Niestety. Źle się dzieje na świecie przez nich. Przyklad obecny Syria. Masakra :(

Gość xen
Emigrują,imigrantami są już w innym kraju.*

Gość gość
Jedyne wyjście do przymusowa indoktrynacja muzulmanskich dzieci i doroslych muzulmanow przez media ;) Nie podoba mi sie to ale co zrobić ;) Poza tym nie wiem czy wiecie ale w brytyjskim parlamencie jest kilkunastu muzułmanów i prawie wszyscy głosowali ZA, a głosowanie dotyczyło legalzacji małżeństw homo ;) Mała liberalna grupka muzułmanów się wyłamuje a potem mam nadzieje pociągnie reszte :) Inaczej pakowac walizki i do Japończyków albo do pingwinów :D

Gość gość
gość - mandaty za noszenie burek i innego badziewia to pierwszy bardzo dobry krok, ale to wciąż za mało. Wciąz politykom brakuje odwagi by coś zrobić, a oni są bezkarni.

Gość xen
:).Muzułmanie nie powinni mieć prawa zasiadać w rządach krajów świeckich,powodem jest ich fanatyzm.

Gość gość
Demokracja niestety ma swoje wady :O

Gość a i nie kazdy arab to MUSLIM
A JAK byscie byli na ich miejscu ? wstawcie sie w ich sytiacje,bo moze w drugim zyciu ktorys z was bedzie arabem-muzulmaninem

Gość xen
Demokracja to błąd,powinna dotyczyć tubylców,nie obcych.Politycy na dzień dzisiejszy działają na szkodę własnych narodów.

Gość a i nie kazdy arab to MUSLIM
A JAK byscie byli na ich miejscu ? wstawcie sie w ich sytuacje,bo moze w drugim zyciu ktorys z was bedzie arabem-muzulmaninem A I nie kazdy ARAB to muzulmanin ,nie zapominajcie;)

Gość gość
Jak to sie mówi demokracja to rządy hien nad baranami :D

Gość xen
Nie jestem na miejscu muzułmanina,też nie wierzę w reinkarnację.Żyję tu i teraz,mniejsza o mnie.Nie chcę żeby moje dzieci,wnuki były ograniczane przez najeźdcę w jakikolwiek sposób.