Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facetach którzy chodzą w obcisłych jeansach

Polecane posty

Gość gość
Wranglerr hetero o wyglądzie zniewieściałego geja w rurkach. TRAGEDIA

Gość Wranglerr
pulchny ma rację. Ja tam lużnych z bajerami nie lubię, tylko sztywne, garniturowe. W ładnych kolorach, z wstawkami na kołnierzu, mankietach. Polska firma produkująca koszule pako lorente ma chyba najciekawszą ofertę

elegancka koszula musi być włożona w spodnie, koszule są seksi ;) brunet nosi 'sportowe' na spodnie i zakrywa tyłeczek, nawet nei weim czy am zgrabny

Nie chcę się z Tobą fikuśna kłócić ale mam na temat tych bluz określone zdanie . W pewnym wieku już nie wypada chyba że do joggingu .

zależy jakiej bluzie. Mnie się po prostu spodnie od garnituru i koszule nie podobają. :)

Jak facet zgrabny i ładny to i w bluzie i w koszuli ładnie wygląda, ale preferuję to drugie. Nie trawię tylko spodni dresowych ani z krokiem w kolanach ani rurek. Dres rozumiem tylko do uprawiania sportu, TYLKO.

Gość gość
Ładnemu we wszystkim ładnie a reszta musi się stroić w piórka bo inaczej nie bedą nigdy atrakcyjni ;)

Ja często chodzę w obcisłych jeansach, a koszulkę mam zawsze włożoną w spodnie, kiedyś tu prezentowałem fotę :-)

Gość kaakakakakk
nie moja wina że 90 procent facetoów nie wie , jak nosić koszule poza tym ja nie mam "wymemlłanych" koszul bo ich nie wkłądam do spodni, a po trzecie koszul garniturowych , nie nosi się do samych spodni ,do tego zakłąda się koszule lużniejsze a po dziesiąte porządne firmy , w których jakoby ty się zaopatrujesz :) , nie przyszywają dodatkowych guzików tylko dają w osobnym opakowaniu :)

Gość kaakakakakk
aha , kkoszuli z krótkim rękawem ze smokami nie widziałem , powiedz gdzie to można kupić to sobie zobaczę :)

Gość ja mam 28 lat i wygladam
jak nacjonalistyczny hip-hopowiec, ale zbyt luzno sie nie nosze

Wiem,wiem, nosiłem takową. Ale wtedy miałem 14 lat i zero pojęcia o dobieraniu ubioru ;)

Gość Wranglerr
Eh, jacy wy jesteście zacofani :D Albo mieszkacie na wsiach, tam koszul się raczej nie nosi, nie pasują do gumiaków :D Który lepiej wygląda, WIOCHMENKI? :D csimg.webkupiec.pl/srv/PL/0000137611783414/T/340x340/C/FFFFFF/url/koszula-maska-mustang-jeans.jpg img.ans-media.com/files/sc_staging_images/product/full_img_16051.jpg Elegancki mężczyzna, dopasowana koszula wciągnięta w spodnie (porządne koszule się nie gniotą) Kontra plebencjusz w koszuli z bazaru która na nim wisi, z jakimiś durnymi napisami i logami, wyciągnięta na zewnątrz :D Hahahaha

Wrangler - jest masa innych ubrań, świat nie kończy się na gumiakach i koszulach upchniętych w spodniach. Mnie się oba te style nie podobają.

Gość Wranglerr
Wiem o tym, ale co z tego? Rozmawiamy o koszulach.

"Wiem o tym, ale co z tego?" X Może to z tego,że temat traktuje z goła odmienną część ubioru ;)

Gość Wranglerr
Z goła góówno a nawet guuwno mnie to obchodzi, ja nawiązuję do tematu, obcisłe, przylegające, rurki, pedalskie, slimy, dopasowane, czy jak tak kto chce spodnie są okej, do koszuli np szerokich się nie nosi. Eleganckich koszul matoły