Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facetach którzy chodzą w obcisłych jeansach

Polecane posty

Gość gość
Zgadzam się z autorką tematu, ze facet w rurkach = ciota. Nic tego nie zmieni. Podobnie skarpety ''stopki'' , nie wiem czy wiecie ale kilka lat temu nosili je glownie geje (w Polsce) nie wiem jak w innych krajach, moj kolega homo sam mowil ze to pedalskie i zawsze rozpoznawal po tym ''ciote'' Obcisle spodnie + skarpetki stopki + torba na ramieniu + czasami jakies pierscionki, opaski = pedał Niewiadomie naśladujecie zniewieściałą mode, teraz modne są tshirty v-neck z kolnierzykiem wielkim jak homonto dla konia, do tego plastusiowe buty trampkoniewiadomoco, rozmiar 43 a wyglada jak 49 :O

Pavlo - ale jak to działa? :D Wrangler - dobrze, rozumiemy. Tylko, że jeżeli ktoś ich nie nosi to ten punkt tej osoby nie dotyczy.

"Zgadzam się z autorką tematu, ze facet w rurkach = ciota. " X Wychodząc z tego założenia można śmiało powiedzieć,że ubierająca się atrakcyjnie kobieta to automatycznie d****a :D X " Nic tego nie zmieni. Podobnie skarpety ''stopki'' , nie wiem czy wiecie ale kilka lat temu nosili je glownie geje (w Polsce) nie wiem jak w innych krajach, moj kolega homo sam mowil ze to pedalskie i zawsze rozpoznawal po tym ''ciote'' " X To,że w Polsce ciemnogród woli nosić wełniane grube skarpety i pocić w nich stopę nie oznacza,ze ktoś kto wełniaków nie nosi od razu gejem jest :) X " Obcisle spodnie + skarpetki stopki" X Nie chcem cie martwić ale niedługo czeka Cie nagły przypływ takowych "gejów" z racji tego,że na zachodzie coraz ciężej dostać spodnie które rurkami nie są. Za jakiś czas moda ta przyjdzie do Polski ,a wtedy współczuję Ci ograniczenia umysłowego związanego z zaliczaniem kogoś do jakiejś grupy tylko na podstawie ubioru ;)

Gość do Pavlo1985
klasyka typu levis 501 zawsze bedzie dostepna, a stopki przejda do krotkich spodenek i do niczego wiecej. to wies jak spod dlugich spodni gola owlosiona lydka wystaje

Gość gość
ciekawe w czym ma chodzic facet który nie ma nóg chudych jak patyki... w worki po kartoflach ?

Gość gość
PAvlo1985 twierdzi, ze takich nie bedzie :classic_cool: wiec bede nosił DRESY :classic_cool:

Ja nigdy rurek nie lubiłem :O Niestety obecna sytuacja rynku odziezowego zmusiła mnie do zakupu kilku par takowych spodni. O dziwo mile się rozczarowałem, gdyż zawsze uważałem,że takie spodnie muszą być strasznie obcisłe i niewygodne. Prawda jest taka,że spodnie takie są wygodne, nigdzie nie cisną,a ja lubię dopasowane do ciała ubrania, co sprawiło ,że teraz chyba w mojej garderobie rurki będa przeważać.

Buty to raczej takie mi pasują i takie noszę www.spartoo.pl/Le-Coq-Sportif-BUFFALO-LEA-x99451.php

Gość Łona jest Aniołem
A co jak nawet najszersze dżiny obciskają się na udach a te które nie obciskają som w pasie dla hipopotamów ? no co ?

"I niby to jest według ciebie atrakcyjne ? " X Słuchaj ja nie piszę,że to jest atrakcyjne, tylko dobrze leży, jest dopasowane do ciała, a to jest różnica. Ja mam tak ze wszystkim,że musi być dopasowane i MOIM zdaniem lepiej wyglądam w czymś co do mnie luźno przylega, jak w czymś co wisi na mnie jak worek po kartoflach

Na mnie chyba leżą dobrze, bo czuję się nieraz napastowany wzrokiem kobiet gdy mnie miną :classic_cool:

Gość OK jes styl obecnych skinów
Sportowe buty, klasyczne proste dżinsy, koszulka wyjęta ze spodni, krótkie włosy

Gość gość
A kto powiedział, że facet ma nosic tylko jeansy ? Sa tez inne rodzaje spodni chino, twill, garbardine a wy tylko te dzinsy ktore nosi kazdy...bezdomny i studenciak :O nuda az mdli

fiku - i co z tego? Zawsze znajdzie się ktoś patrzący na ciebie jakbyś wyszła z cyrku :P

Gość gość
Dla mnie to laluś :-) szalik na szyi, opaska na ręce, buty w różnych kolorach, miś uszatek na skarpetach

Gość spodnie lniane itp
wygladaja niemesko

Gość gość
Poza tym jeansy są bardzo niepraktyczne. Owszem modne bo pospolite. Zimą jest w nich zimno, nie wiem czy wy tez tak macie ale marzną mi nogi, musze nosić kalesony a duzo pracuje poza biurem, na powietrzu :O Latem masakra, zaraz mam spocone nogi nawet jesli nosze tzw letnie dzinsy, w miare cienkie 11-12oz :( Na rower sie nie nadają nawet przejechac sie po miescie bo niewygodne. Jesienią tez porazka, szybko nasiąkają wodą i bardzo długo schną.